Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
52581
View
736
Reply

ARTIS MATI KENA BUNUH DAN KEMATIAN MISTERI

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-12-2019 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Citer along sudu tu yg paling gempak. Katanya sbb ada skandal dgn bini polis yg membunuh tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 1-12-2019 06:57 AM
Citer along sudu tu yg paling gempak. Katanya sbb ada skandal dgn bini polis yg membunuh tu kan?

Yg tu mmg mencari psl la kan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
miznora replied at 1-12-2019 06:03 AM
Lirik Lagu Patahnya Sayap Malam C Masa

Ku cari cahaya dalam kegelutan warna


Patah hati dapat tau isteri tiada dara di malam pertamakah?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 1-12-2019 08:10 AM
Nana_Man replied at 30-11-2019 10:23 PM
Yg pasal arwah budak Intan tu i sedih dan terkejut sgt. Pasal masa i budak2 dulu, suka tgk cite pagi ...


Intan yusniza pengacara kelab kanak2 angkasapuri...  Dibunuh... Oleh abang angkat...  Kantoi bila rantai emas tertulis intan digadai di kedai gadai.  Dari situ lah link pembunuhannya...  Mak angkat dia pun dibunuh jugak kan....

Klu hidup umur dia dah lewat 30an or awal 40an dah....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 1-12-2019 04:40 AM
Kak kiah ni anoying. Asyik buka tread. Isinye adalah gosip lame dan hanya penulisan sahaja without p ...

Kak kiah tgh create trademark tu.. Supaya di sebut2 di poromdotcom.. Kak kiah dan UFO berpisah tiada... Mesti masa mengarang kerah idea camne nk buat penulisan funny.. Dan diingati... Dan disebuti...  Hihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 1-12-2019 07:49 AM
Intan Shafiza pengacara kelab kanak2 angkasapuri...  Dibunuh... Oleh abang angkat...  Kantoi bila  ...

I rasa dah early 40s pasal masa dia meninggal, dia lg tua dari i.. tu yg i ingt org panggil dia kak intan dlm rancangan tu. Bila baca pasal kes dia, memang sedih. memang affect me jgk lah masa tu. Coz lepas kejadian i dah tak tgk sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 1-12-2019 08:01 AM
I rasa dah early 40s pasal masa dia meninggal, dia lg tua dari i.. tu yg i ingt org panggil dia ka ...

Ha ah betul.. Nama dia intan yusniza.. Tersilap.. Bukan shafiza.. Masa dia mati.. Muka depan papaer siar gambar dia gedabak besar... Sedih.. Pasangan pengacara dia Tengku Shamel ke apa ntah..  
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Wakefield replied at 1-12-2019 07:40 AM
Patah hati dapat tau isteri tiada dara di malam pertamakah?

Ntah aku pun tak faham nak merungkai bait2 lagu nih. Aku bukan org sastera yg faham maksud tersirat disebalik ayat tersurat. Hihihi.. Tu nak tanya tu apa maksud lagu tu??
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
miznora replied at 1-12-2019 06:03 AM
Lirik Lagu Patahnya Sayap Malam C Masa

Ku cari cahaya dalam kegelutan warna

indahnya bahasa lirik lagu2 dulu2..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 1-12-2019 08:11 AM
Ha ah betul.. Nama dia intan yusniza.. Tersilap.. Bukan shafiza.. Masa dia mati.. Muka depan papae ...

Tak ingt nama yg lain. Tapi i ingt pagi tu pengacara yg lain bagitau yg intan dah takde.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 08:45 AM | Show all posts
lagu cinta 3 segi tu memula dengar lepas keluar plkn. zaman hp nokia.  kecoh bluetooth dari phone kawan sambil menghayati hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 09:06 AM | Show all posts
Adelisa replied at 30-11-2019 02:09 PM
kak kiah along spoon tu tmpt mayat dijumpai area2 rumah iols tp jauh lg la dlm 30 min..masa memula j ...

sedih sangat bila tau kes ni dulu
cousin iols perempuan sampai potong rambut pixie frust giler bila tau along spoon kena bunuh

sayangnya kumpulan spoon dulu tak lama dalam industri muzik
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 1-12-2019 08:01 AM
I rasa dah early 40s pasal masa dia meninggal, dia lg tua dari i.. tu yg i ingt org panggil dia ka ...

Kalau ada umo dia 40 fahun ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat2 lupa lagu tu. Tp lagu tu memang siulan ank muda zaman tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 09:12 AM | Show all posts
KIM.K replied at 30-11-2019 02:47 PM
Ada versi lain kata org Singapore buat lagu tu dalam tahun 2000

kalau tak silap saleem dulu ada pegi penjara jumpa banduan minta kebenaran nak bawa lagu tu dulu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni lagi satu citer aku tak pernah dgr... Camne aku blh tak tau langsung kes bunuh singer massa tu..lagu dia aku tau yg satu tu je.. Patah sayap mlm.. Tapi x minat pun lagu tu...band members ni mmg aku x kenal semua...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 1-12-2019 07:49 AM
Intan yusniza pengacara kelab kanak2 angkasapuri...  Dibunuh... Oleh abang angkat...  Kantoi bil ...

Macam mn polis dapat link?
Kedai emas buat report ka?
I curious ni
Please sesapa explain kan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
miznora replied at 1-12-2019 08:14 AM
Ntah aku pun tak faham nak merungkai bait2 lagu nih. Aku bukan org sastera yg faham maksud tersira ...

Tapi lirik dia best
Penuh puitis
Bukan macam lagu bbnu la ni
Tergedik gedik terkinja kinja macam monyet
Lirik xdak value
Music nak dance club je
Bosan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nw111 at 1-12-2019 10:07 AM

Ko ni k. Kiah... Gosip ko tahap fossil dinasour punya la lama terbenam... Ko korek balik... Mmg legend betul... Sbb thread ko ni aku baru tau keujudan lagu cinta 3 segi.. dgn vocalist massa mati kena bunuh... Intan yusniza tu iols ingat.. Sbb masa tu iols sekolah lagi... Heboh keluar paper merata.. Yg iols ingat intan ni cam duduk kat kaw setinggan gitu kan.. Yg bunuh tu jiran depa drug addict...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 1-12-2019 04:50 AM
I tertanya2 psl kematian kakak zarina zainuddin.dia sakit misteri kata nye.betul ke org kata mamazur ...

Yg meninggal tu liyana..adik zarina..sakit batuk kering..saksi penting kes mak ayam apetah ada nama merican dihujung.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078567s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list