Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
52443
View
736
Reply

ARTIS MATI KENA BUNUH DAN KEMATIAN MISTERI

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-12-2019 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 1-12-2019 02:12 AM
Haah... tiap2 mlm tengok berita rtm nak tau perkembangan kes tu, padahal masa tu sekolah rendah la ...

Ha ah lepas tu dh xde ...muncul Alam Ria Disney tv3 kan??
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 1-12-2019 02:13 AM
Ha ah lepas tu dh xde ...muncul Alam Ria Disney tv3 kan??

Yelah tu.. wah kak kiah adakah kita sealiran zaman!? Wakakakkaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Romba replied at 1-12-2019 02:10 AM
Aduh..masih tak dapat decode.

Katanya suke meronggeng jgk yih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 1-12-2019 02:16 AM
Yelah tu.. wah kak kiah adakah kita sealiran zaman!? Wakakakkaa

Kak kiah sekolah rendah gak masa tu..kcik lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
salamon replied at 1-12-2019 02:19 AM
Katanya suke meronggeng jgk yih

Diammm  arr hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
salamon replied at 1-12-2019 02:19 AM
Katanya suke meronggeng jgk yih

Meols rasa kak kiah ni takde lah purba sangat. Belum menopause dalam erti kata lain.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 02:45 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 1-12-2019 02:09 AM
Penyakit yang dpt dari wife omputeh dia kot ... Penyakit xde kesembuhan gitu kan?? Arwah Mak Kak K ...

wartawan masa tu laporkan arwah sakit radang paru2 kan...
masa arwah sakit 7 bulan family arwah rahsiakan..
kalau zaman tu dah ada internet mesti leak laporan medical arwah khenn..
masa meninggal sampai tun mahathir dtg ziarah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Romba replied at 1-12-2019 02:43 AM
Meols rasa kak kiah ni takde lah purba sangat. Belum menopause dalam erti kata lain.

Kalau dh monopos buat apa suh doakan kak kiah dpt baby kembar huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 1-12-2019 02:45 AM
wartawan masa tu laporkan arwah sakit radang paru2 kan...
masa arwah sakit 7 bulan family arwah  ...

Sudirman lagend lepas Arwah Tan Sri Pramlee... Sampai skrg sudirman xde org bleh ganti dia.. dulu Pak Nil nk jd mcm dia... Tapi x dpt
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Penyanyi kump Massa tu mati kena pukul sbb dia dpt tau wife dia curang so dia pi serang skandal wife dia n kena pukul sampai mati...tu yg kiah dgr...wallahualam
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 04:21 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 1-12-2019 02:45 AM
Kalau dh monopos buat apa suh doakan kak kiah dpt baby kembar huhu

Haha..sebab tu iols kata belum monopos. Semoga kak kiah dapat baby kembar 5. Amin..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 04:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Waaa. Ni citer apa.. Apasal aku tak pernah tau psl kes ni.. Lagu ni pun aku tatau n tak pernah dgr..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak kiah ni anoying. Asyik buka tread. Isinye adalah gosip lame dan hanya penulisan sahaja without pica... Kak kiah mmg suke mengungkit kisah lame erk. X leh move on erk. Ke suke jadi perhatian? Suka kan. Iya kan iya kan...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 04:50 AM From the mobile phone | Show all posts
I tertanya2 psl kematian kakak zarina zainuddin.dia sakit misteri kata nye.betul ke org kata mamazur tu jual ank?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kisah intan je iols xpenah dgr, kisah penyanyi massa plak ape kaitan dgn lgu patahnya sayap malam kak kiah?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Lirik Lagu Patahnya Sayap Malam C Masa

Ku cari cahaya dalam kegelutan warna
Sewaktu malam resah mengibarkan sayapnya
Ku temui dia bayang malam yang terluka
Pesona cintaku pun terbakar

Dan puisi cinta tertumpah tintanya berdarah
Tersingkir dari titian makna yang setia
Tercalar purnama turut sama menjadi kan saksi
Luka cinta ku yang tak berhenti

Malam yang ku dakap megerikan mimpi
Malam yang ku dakap telah dinodai
Harumnya bunga cinta dibasahi hujan
Sebaknya di hati ku tangisan

Kusimpan kenangan bersama malam kecundang
Patah sayapnya kehampaan

Begitulah aku kau tersiar di pandangan mata
Setelah kian lama dalam dakapan cinta
Patahlah sayapnya malam yang penuh dengan sengsara
Bagai diriku yang kau perdaya



Kak kiah.. Cepatlah cerita kenapa dengan lirik lagu nih
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 30-11-2019 11:57 PM
Zainuzzaman tu penagih dadah. Nak mencuri kot sebabnya arwah mak intan ni ada kedai runcit sikit2  ...

Dibunuh dgn ibu angkat. Mn parent dia?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ms arwah intan kene bunuh tu ada ruhil amani (kalo x silap) dedikasi satu lagu buat arwah
dikau intan,bintang kecil jadi harapan
luhur budimu tiada tandingan
gitu le lirik yg iols masih ingat
#gigih
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 1-12-2019 04:50 AM
I tertanya2 psl kematian kakak zarina zainuddin.dia sakit misteri kata nye.betul ke org kata mamazur ...

bukan kakak
LS is adik ZZ
katanya mmg sakit
teringat lg sheols dlm poster film panggilan pulau
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut xpenah tau pasal kes arwah Intan tu.. Iols blm lahir
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082825s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list