Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
49138
View
728
Reply

ARTIS MATI KENA BUNUH DAN KEMATIAN MISTERI

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-11-2019 11:45 PM | Show all posts
Edited by wordlife at 30-11-2019 11:47 PM
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:25 PM
Versi Kak Kiah dgr pon memang hasil ciptaan banduan tu..dia dh kena tali gantung pon..lama dh... K ...

bukan lah Kak Kiah
lagu dan penyanyi asal lagu tu Ayie dari Singapura
Kak Kiah fefeling kisah banduan dari video ni ke



choii sangat mamat indon dua ekor tetiba lipsync

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Esokla check in.. seram plak kerkin memalam nak layan citer kak kiah kali niew...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 30-11-2019 10:14 PM
haa...yg ni aku setuju

kisah seram mati mati ni semua aku takut

Moh ler kite desak kak kiah bukak thread panas2..meols pircaya kak kiah ni msti org dlm hiburan jgk..keh3
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 30-11-2019 11:25 PM
Jap, apa motif bunuh

Zainuzzaman tu penagih dadah. Nak mencuri kot sebabnya arwah mak intan ni ada kedai runcit sikit2 dan tak dak kesan pecah masuk. Maknanya depa memang kenal dgn pembunuh lah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:27 PM
Kes Penyanyi lagu Patah Nya Sayap Malam meninggal korang tau tak ... Lagu PATAH NyA Sayap Malam pon  ...

Dia mati kena belasah leoas keluar dari kelab malam kalu tak salah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 30-11-2019 11:37 PM
Aah.. i ingt arwah tu cantik dan bijak.i terkejut sgt bila dpt tau. Tapi lepas kejadian, i mcm dah ...

Lepas dia menimggal rancangan tu dah jadi macam tak berseri, sedih ja
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
salamon replied at 30-11-2019 11:52 PM
Moh ler kite desak kak kiah bukak thread panas2..meols pircaya kak kiah ni msti org dlm hiburan jg ...

Iye uols..Kak kiah artis bidioklip , model & pelakon purba.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:27 PM
Kes Penyanyi lagu Patah Nya Sayap Malam meninggal korang tau tak ... Lagu PATAH NyA Sayap Malam pon  ...

Handsome kan vocalist dia kiah... masatu meolls tadika kot... kakak meolls sedih gila masa vocalist tuh meninggal... kisahnya macam arwah along spoon, pasal perempuan jugak... dia diikat masa kena belasah... meolls ada terbaca di benang artis 90an kot...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Pamelaloba replied at 30-11-2019 11:07 PM
Zaman bila time ni? iols tak boleh nak recall la pasal intan ni

Dlm zaman 1990 lebih kurang area area Tu laaa..saya tk ingat darjah brapa masa Tu..intan masa dia meninggal umur 13
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:28 PM
Seyes ??? Ahakss misteri betul

Sariyus... tapi taktau lah kot2 bdk tuh nak kenakan kami sebilik sbb kami yg sebarkan lagu itu melalui Bluetooth kat bdk2 masa minggu orientasi... tapi smpi skrg dgr lagu tuh meremangs...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Sudirman mati pun misteri..kena buatan orang
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Romba replied at 1-12-2019 12:01 AM
Iye uols..Kak kiah artis bidioklip , model & pelakon purba.

Mesti kaka kiah ronggeng nih letops di jaman purba dulu kala... kaki ronggeng yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 10:54 PM
Yup... Jap kak kiah citer ..bagi kak kiah berak kejap

Hahaha.. Lawak la kak kiah ni.. Tu yg best ada kak kiah.. Sporting morting gitewww..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:18 PM
Kisah sekarang x best ..asyik kena tipu dgn retis je... Dh kena tipu pon percaya lagi tu lagi bodo ...

Betoi la kak kiah.. Gosip artis skrg ni, byk cerai berai ja.. Huhu.. Aamiiiinn kak kiah.. Syiok nya klu dpt kembaq aih..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:26 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:27 PM
Kes Penyanyi lagu Patah Nya Sayap Malam meninggal korang tau tak ... Lagu PATAH NyA Sayap Malam pon  ...

kak kiah..arwah penyayi ni kena pukul kat club malam kan...
ada org komen kat youtube ada stewardess -kawan pompuan yg umpan dia dtg mintak tlg...alih2 kena pukul sampai koma..
ker ita tak betul...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 30-11-2019 11:41 PM
seram la kak kiah hawau.. meols nk gi berak pun xberani okay

Hahaha.. Adoiiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kes Intan tu mmg x boleh lupa. Masa tu iols darjah 6 dan mmg peminat setia kelab kanak2 Angkasapuri. Cantik Intan tu. X silap sorg artis ni best friend dia tp lupa pulak namanya. Dia asyik teringat ke arwah ni.
Kes along spoon pun mmg tragedy jugak.
Vokalis massa tu kena pukul kan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahu lagu cinta tiga segi masa form3/4. Kawan pasang dekat hp nokia n-gage masa dalam kelas. Bestnya masa tu, peperiksaan dah habis. Cikgu pun tak masuk kelas sangat, lepak lepak je lah. Main chess ke, uno card ke. Nasib time tu tak tahu lagi kwujudan game Mafia/Werewolf.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Erkk.. Rancangan 999, jenayah membawa padah ka ni?!  

Walaikumussalam kak kiah.. Kak Kiah.. jom cita hantu , ke esok je hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols baca kat sini kisah kumpulan masa scarecrow.


http://cicaktonjeng.blogspot.com/2011/03/masa-screcrow-yang-tidak-kita-tahu.html?m=1
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083197s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list