Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
51172
View
734
Reply

ARTIS MATI KENA BUNUH DAN KEMATIAN MISTERI

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-12-2019 11:49 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 1-12-2019 12:50 PM
Paling seram lagu si pontianak Alda apa tah tu ... Gila lirik lagu dia pon dh seram siap ketawa kunt ...

Lagu ni pernah menjadi siulan kitaorg kat opis masa kitaorg tgh stress nak siapkan project...tak sangka ada lagu mcm tu selama nih hahahaahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 04:05 PM | Show all posts
Zuzu75 replied at 8-12-2019 09:08 PM
Sbb waktu kes ni i bekerja dgn family wife jj.mmg selalu jumpa la jj dulu..i tau dia ada kes,tp bk ...

mohon pencerahan...sapa si JJ tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 05:15 PM | Show all posts
anaktoyol replied at 6-12-2019 05:03 AM
Ha ah...Kes mmg macam bunuh diri ...sbb sampi myt di kebumi keluarga dia x di benar melihat lapora ...

mcm de desas desus kna cabul ke rape jgk lupe dah

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2020 01:11 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 3-12-2019 10:51 PM
Hes a singing lawyer. Akak terkagum bila dia grad dan ada gambar dia dgn K dlm jubah lawyer tu.  ...

igt dah ada ank time tu perempuan...smpai xdibenarkn melawat arwah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-1-2020 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 8-1-2020 05:15 PM
mcm de desas desus kna cabul ke rape jgk lupe dah

Camne Kak Kiah bleh terlepas pandang korang sume kat sini hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 2-12-2019 03:37 PM
Its a well known perangai dr zaman late grandfather..

Dia byk mata2 so better jgn sebut nama je ...

Ada dengar dia menyunting seorg pelakon last year.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 2-12-2019 09:48 PM
Takda gambar sheols online. Yang ada cuma gamba aruah suami sheol aka pembunuh bertebaran di int ...

Thanks chazey.Kejam betul apa yg dibuat pada arwah.arwah umu baru 19 kot.remaja lagi.patutnya polis tu bantai je bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 16-1-2020 04:25 AM
Camne Kak Kiah bleh terlepas pandang korang sume kat sini hahahaha

Biasala kiah I ade di mn2 hahah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 16-1-2020 08:27 AM
Ada dengar dia menyunting seorg pelakon last year.

siapa..gtau la..hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes kematian ni ada forumer kupas tak lagi..pembunuhan misteri ratu cantik dedulu ... Sampai skrg misteri lagi...


https://www.google.com/amp/s/ohbulan.com/digilai-abang-ipar-terjerat-cinta-3-segi-kematian-ratu-cantik-malaysia-jean-perrera-kekal-misteri/amp/
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 1-12-2019 02:11 PM
Kebangkitan indon kat msia ni sejak sheila on 7 lagu sephia

Walaupun Peterpan start famous dkt malaysia around 2005, still diorg tak boleh kalah kan sheila on 7. Sheila on 7 punya fenomena dkt malaysia dulu lain mcm.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 20-1-2020 02:29 PM
Kes kematian ni ada forumer kupas tak lagi..pembunuhan misteri ratu cantik dedulu ... Sampai skrg mi ...

Cold case ni

The real murder still out there


Sheols died because of multiple stab in a car dgn msh berseatbelt
Sblm tu....xlaki accident 4 bln sblm kematian sheols n died bcoz of it
Then sheols nk kawen plk dgn abg iparnya
Btw abg ipar ada sm ms kejadian
Dijumpai abg2 pilot mas terbaring di luar kereta unconscious
Heols claim kepala kena ketuk je. Lain xigt

At the same time lps kejadian ter expose plk love letter sheols dgn org sri lanka

Cold case
Klu ada petunjuk br blh je open balik
Kes thn 1979
Iols xlahir lg
Kak kiah?




Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
My brother gila sgt lgu cinta 3 segi tu
Ai ssh nak masuk
Wlupun dicanang banduan akhir yg cipta
Feeling sedih x sampai pun
Mcm kekampungan jer melodia dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 26-1-2020 09:08 AM
Cold case ni

The real murder still out there

Arwah mak Kak Kiah pon belom jumpa dgn apak Kak Kiah hahaha kapel pon belom
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 20-1-2020 02:29 PM
Kes kematian ni ada forumer kupas tak lagi..pembunuhan misteri ratu cantik dedulu ... Sampai skrg mi ...

X silap kaka cerita atau kisah ni ada dlm bod lagend mitos something bwh tajuk kes pembunuhan camtu, author Syd cuma kaka x igt dlm volume 1 atau 2 sbb cam pernah baca di Forum sini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076734s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list