Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
50058
View
729
Reply

ARTIS MATI KENA BUNUH DAN KEMATIAN MISTERI

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-11-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 30-11-2019 11:12 PM
Dia kena bunuh dengan jiran masa tahun 1991. Orang jumpa mayat dia dan arwah mak angkat dia 3 hari ...

Kalau dia hidup lagi umur dia 40 tahun dah..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu  cinta 3 segi ni hits tahun bila? Awat Aku tatau pun?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 30-11-2019 11:17 PM
lagu Cinta 3 Segi tu bila dengar meremang kan? sbb soul orang yang menyanyi tu lain macam
se ...

Versi Kak Kiah dgr pon memang hasil ciptaan banduan tu..dia dh kena tali gantung pon..lama dh... Kan banduan akhir dorang di beri peluang request kali terakhir apa dorang nak buat so dia request nak main gitar n nyanyi lagu ni..dia suh warden penjara rekod dia nyanyi ... Dia ckp lagu ni hasil dari kebodohan dia percaya perempuan dan lagi bodoh dia bunuh pompuan tu dgn bf pompuan tu sbb sakit hati pompuan tu tggal dia... Then warden tu rakam laaaa kan... Lepas dia dh mati kena gantung warden tu still simpan je kaset dia nyanyi tu sampai satu hari.. salah sorang dari kumpulan Strategy tu ank buah warden tu..g amik keset tu dia play.... So dia dgr sedap lagu tu..dorang olah balik n rekod dkt studio petaling jaya ... Then buat cd bebanyak...bagi tokey2 cd pasar malam spin lagu tu.... Sampai pemes sampai org sana sini claim... banduan tu kena gantung x silap kak kiah ujung tahun 80 an lagi
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 30-11-2019 11:12 PM
Dia kena bunuh dengan jiran masa tahun 1991. Orang jumpa mayat dia dan arwah mak angkat dia 3 hari ...

Jap, apa motif bunuh
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:18 PM
Kisah sekarang x best ..asyik kena tipu dgn retis je... Dh kena tipu pon percaya lagi tu lagi bodo ...

Alaaa kita suka suara dia.. bulat jelas patah2 nya  gitew.. lantaklah dia nak tipu.. dia yg dosa.

Iye kita aminnn kan k.kiah kembar 5
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang lagu cinta 3 segi tuh masa meolls dgr masa sem 1 kat uni tahun 2008 cam gitu... serem siot... Dah hari2 bdk2 bilik kiri kanan pasang... masa tgh study kat meja depan tingkap, meolls terdengar lagu nih sayup2 kedengaran dicelahan tingkap... cipanzi betol lah bdk bilik sebelah pasang tgh2 malam... esoknya pagi nak ke kelas, meolls tanya "kecewa betul chuolls pasang lagu cinta 3 segi di bucu tingkap" then bdk itu cakap eh kami tido awal lah tak pasang radiogaga pun... meolls pun berlalu pergi....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes Penyanyi lagu Patah Nya Sayap Malam meninggal korang tau tak ... Lagu PATAH NyA Sayap Malam pon ada story ... So sebelum kak kiah citer better korang dgr dulu lagu tu n hayati lirik dia... Japg Kak Kiah story ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 30-11-2019 11:26 PM
Yang lagu cinta 3 segi tuh masa meolls dgr masa sem 1 kat uni tahun 2008 cam gitu... serem siot... D ...

Seyes ??? Ahakss misteri betul
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 30-11-2019 10:55 PM
Cerita sikit wei biodata ke sinopsis ke..teringin pulak nak tawu intan mane..

Awak google Intan Yusniza Kelab Kanak-kanak Angkasapuri. Arwah dan makcik atau mak angkat meninggal kene bunuh.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:27 PM
Kes Penyanyi lagu Patah Nya Sayap Malam meninggal korang tau tak ... Lagu PATAH NyA Sayap Malam pon  ...

Cepat kak kiah...tk sbr nak baca ni...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:31 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:27 PM
Kes Penyanyi lagu Patah Nya Sayap Malam meninggal korang tau tak ... Lagu PATAH NyA Sayap Malam pon  ...

kumpulan massa kan?lagu ni best. tatau plak penyanyi dia dah mati
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni Kak Kiah dgr tau story dia pasal lagu 3 segi tu..



Lelaki yang bunuh tu dia budak sekolah agama...salah sebuah sekolah pondok agama dkt Baling sana... So bercinta pon dengan  bdk pompuan skolah agama jgak... Lama dorang bercinta sampai bertunang ... Lagi bape bulan nak kwen tup tup ex bf pompuan tu datang balik kacau... Dia ingat tunang  tu xnak dah.. rupanya main kayu tiga belakang dia ... satu hari dia follow dorang dua sampai air terjun dkt Yan ,Kedah sana then dia pukul dorang dgn Helmet ..n hempas dgn batu sampai mati...lepas tu dia pegi balai serah diri n story kata dia dh bunuh org...

Ada version lain kata tunang dia x layan n kena rogol dgn ex bf dia... lepas dia dh marah dia pegi cari ex bf tunang dia tu masa tu tunang dia pon ikut sama...jadi dorang bergaduh masa tgh bergaduh tu ..tunang dia cuba lerai kan... Lepas tertolak kepala tunang dia pecah kena batu .. then banduan tu bunuh ex bf tunang dia yang dh tolak tunang dia sampai pecah kepala kena batu.... Haaaaaa tu lah version cerita kak kiah dgr ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 30-11-2019 11:31 PM
kumpulan massa kan?lagu ni best. tatau plak penyanyi dia dah mati

Penyanyi dia mati kena pukul dkt parking lot
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 30-11-2019 11:12 PM
Dia kena bunuh dengan jiran masa tahun 1991. Orang jumpa mayat dia dan arwah mak angkat dia 3 hari ...

Aah.. i ingt arwah tu cantik dan bijak.i terkejut sgt bila dpt tau. Tapi lepas kejadian, i mcm dah tak tgk lagi rancangan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
chooyyy baru nak bersengkerama dengan toklaki ade pulak thread kakiah baru. park dulu la
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:27 PM
Kes Penyanyi lagu Patah Nya Sayap Malam meninggal korang tau tak ... Lagu PATAH NyA Sayap Malam pon  ...

Yg kena pukul pkai topi keledar..kumpln massa
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:41 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 10:27 PM
Kes Penyanyi lagu Patah Nya Sayap Malam meninggal korang tau tak ... Lagu PATAH NyA Sayap Malam pon  ...

seram la kak kiah hawau.. meols nk gi berak pun xberani okay
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Oittt rumah meols dh la takde letrik ni gelap je haaa skrg tibeh masuk thread org mati pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:44 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:37 PM
Penyanyi dia mati kena pukul dkt parking lot

gitu pengakhirannye.

kak kiah pernah dgr tak kes penyanyi nouri ke apa nama dia yg kene tahan sbb bunuh suami dia.kes gaduh kat kondo ke caner entah then dia pukul mati lakinya tu.


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh kaka,,, cemerlang gemilang terbilang sunggoh chuolss yachh,,, berderet tered hot chuols kaka, iols menompang ceceh skali
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094099s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list