Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
52460
View
736
Reply

ARTIS MATI KENA BUNUH DAN KEMATIAN MISTERI

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-12-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 1-12-2019 12:39 PM
Sephia SO7 ditulis Lepas eross one of team SO7 dapat call dari peminat misteri .. bila selidik..pe ...

Betul.... Masa konsert time lagu sephia .. Sephia dtg hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 1-12-2019 12:39 PM
Sephia SO7 ditulis Lepas eross one of team SO7 dapat call dari peminat misteri .. bila selidik..pe ...

Betul betul misteri Nusantara...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kuntilanak.jpg Hantu Sephia masa konsert SO7 .. time ni lagu Sephia
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 1-12-2019 12:44 PM
Apa laaa ko ni dik non ... Kan Kak Kiah ckp kak kiah dgr ... Ada dua version kat situ..yang terlam ...

Kioh alng2 nk masuk neraka.bwk la yg fresh sikit. Berbaloi sikit org lain nk merangkak.  Dh hobi kioh bwk gosip bwk yg iols xpnh dgr pliss
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
i_is_kennot replied at 1-12-2019 12:47 PM
Betul betul misteri Nusantara...

Ya la.. tapi tak pelik lah.. sbb dia minat gila kat eross.. so.. Ada hajat tak puas.. itu yg dtg Cari..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling seram lagu si pontianak Alda apa tah tu ... Gila lirik lagu dia pon dh seram siap ketawa kuntilanak.... Dorang ckp dia dh meninggal 7 hari tp lagu tu d rekod lepas dia meninggal sapa nyanyi lagu dia...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 1-12-2019 12:48 PM
Kioh alng2 nk masuk neraka.bwk la yg fresh sikit. Berbaloi sikit org lain nk merangkak.  Dh hobi k ...

Dah bwk yang fresh kata kak kiah menipu plak... Apa kata ko pegi je suh penyanyi ank 5 tu ngaku dia penah kwen dua...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-12-2019 12:12 PM
Entah mcm mana bole terjebak dgn bini org kan..
Ingat lagi ayah along punya statement bgtau masih ...

tu la psl kalau masuk GV iols sokong..peminat ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 1-12-2019 12:39 PM
Sephia SO7 ditulis Lepas eross one of team SO7 dapat call dari peminat misteri .. bila selidik..pe ...

ohhhh gituu
serem plakkk huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 1-12-2019 12:51 PM
Dah bwk yang fresh kata kak kiah menipu plak... Apa kata ko pegi je suh penyanyi ank 5 tu ngaku di ...

Kak Kiah gossip guitarist,  sampai ke bassist purbakala semua dah apa kata kak kiah up cita camera man ke,  pak pacak purbakala ke??!!   Muhahahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
i_is_kennot replied at 1-12-2019 12:55 PM
Kak Kiah gossip guitarist,  sampai ke bassist purbakala semua dah apa kata kak kiah up cita camera ...

X dah kot... ni thread last Kak Kiah ... pandai2 lah korang hahah
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 1-12-2019 12:51 PM
Dah bwk yang fresh kata kak kiah menipu plak... Apa kata ko pegi je suh penyanyi ank 5 tu ngaku di ...

Yg tu fresh ke. Yg tu pon iols dh bc forumer lain bgtau sblm uols bkk thread.  
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 1-12-2019 12:58 PM
X dah kot... ni thread last Kak Kiah ... pandai2 lah korang hahah

Kak kioh acah2 merajuk nk srh forumer pujukkk kehhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 1-12-2019 12:59 PM
Yg tu fresh ke. Yg tu pon iols dh bc forumer lain bgtau sblm uols bkk thread.

Tu pun ramai yang badol masih tak tahu lagi sampai percaya lagi haha walau dh ada thread lama hahahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 1-12-2019 12:50 PM
Paling seram lagu si pontianak Alda apa tah tu ... Gila lirik lagu dia pon dh seram siap ketawa kunt ...

Kioh byk baca mastika nehhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by i_is_kennot at 1-12-2019 01:03 PM
KiahRonggeng88 replied at 1-12-2019 12:58 PM
X dah kot... ni thread last Kak Kiah ... pandai2 lah korang hahah


Iols tujukan lagu utk kak kiah..  Aku tak percaya cintaaa.. Aku tak percaya cintaaa Liyana Jasmay utk kak Kiah.. Muahahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 1-12-2019 01:01 PM
Kioh byk baca mastika nehhh

Membaca amalan mulia dolll ... Bukak lah thread ko plak kak kiah nak baca ...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 1-12-2019 01:02 PM
Membaca amalan mulia dolll ... Bukak lah thread ko plak kak kiah nak baca ...

Kiohhhh dh tentu2 ko tu bwk watak ketua setan. Mmg tugas ko lah bwk bhn fresh from oven. Ko ulng2 thread lm pastu koba informer ni dr jirang kak tiri blkng rmh ko mmg nk kne karate lah

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 1-12-2019 11:00 AM
Intan tu diserahkan ibubkandung kpd keluarga angkat sejak lahir.. Klu kes intan tu terjadi skrg.. Me ...

o ingatkan parent intan dah xda..  meninggal eksiden...  
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Adelisa replied at 1-12-2019 04:51 AM
tu la psl kalau masuk GV iols sokong..peminat ni haha

Rasanya ramai yg menyokong hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086316s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list