Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
41057
View
720
Reply

ARTIS MATI KENA BUNUH DAN KEMATIAN MISTERI

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-11-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assallammualaikum.... Tak jawab dosa masuk Neraka ... Dah jwb muahciket ..

Flight UFO Kak Kiah melampau betul delay nye...lebih kepada kena hijack oleh kengkorang ni .. melampau sgt tau...

Terima Kasih sgt kak kiah ucap kan dkt korang yang support Kak Kiah kemain siap tuju lagu gituh..menyentuh hati betul tau... Apa pun lebiu somuch ... Yang mana try hard dok Speku Kak Kiah tu teruskan lah usaha anda sebab Kak Kiah yakin sampai kiamat pon x berhasil hahaha ... Janji Kak Kiah tiada di mata tapi ada di hati sudah lah okey....

Kak Kiah nak pesan sesangat jangan lah korang kalau nak bergosip terang terangan sgt ... Guna lah kata bidalan ke hape... Jangan show off sgt kita bakalan ahli Neraka okey... Ileks..slow n steady okey...

Malam ni Kak Kiah nak ajak u ollas mengenang balik retis2 lama yang dah meninggal yang kes dorang menjadi misteri... Kalau ada info tepek info .. mana tau kan ?? Retis mana pon xpe... Hahahaa...


Kak Kiah bukan apa cuma teringat kisah kematian pembunuhan pengacara cilik rancangan kanak2 dlu ..nama Intan tu .. sedih tau kematian dia...

Lepas tu misteri Kematian Along Spoon .. ada orang ckp dia x mati pom ... Ada yang jumpa dia...

Lagi satu kes lagu Cinta Tiga Segi... Sampai skrg tak tahu siapa pemilik sebenarnya lagu tu...

Ada yang cakap dari Singapore ..tapi Kak Kiah 1st time dgr lagu tu masa di Kedah..masa tu Saleem x nyanyi lagi lagu ni..memana retis pon xde nyanyi lagu ni... Kisah banduan akhir dlm penjara dia nyanyi lagu ni .. yang first time nyanyi n rekod lagu Cinta 3 Segi ni kumpulan Strategy yang vokalis dia adik arwah Along Spoon yang nyanyi....

Kak Kiah ada dpt info pasal lagu 3 segi tu citer sebenarnya ..tapi Kak Kiah nk tanya korang dulu laaaa........

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Waalaikumsalam kak kiah. Dulu2 memang kecoh kan lagu cinta 3 segi tu banduan akhir yg nyanyi tp xtau sape
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 30-11-2019 09:56 PM
Waalaikumsalam kak kiah. Dulu2 memang kecoh kan lagu cinta 3 segi tu banduan akhir yg nyanyi tp xtau ...

Japg kak kiah story pasal citer ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok nk kne pi search jap lagu yg mana tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu tiga segi tu legend,  mula2 org ckp banduan yg nyanyi,  pastu years later i dgr org ckp it was a made up story je.  Mane stu ni kakiahhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 10:00 PM
Japg kak kiah story pasal citer ni ...

Orang kata lagu tu berhantu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak kiah nnti bukak lah thread psl gosip skandel retis or retis kawin senyap2 yg kak kiah tau tp org luar jarang tau ke..muachhhh cikedd
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Uishh..awai sgt iol check in.. check out dlu la
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 10:00 PM
Japg kak kiah story pasal citer ni ...

Adakah lagu cinta 3 segi ni ada unsur2 seram mcm sephia jugak?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:08 PM | Show all posts
Waalaikumussalam

dah musim monsun ni , UFO Kak Kiah tak boleh landing

yeah ..........Kak Kiah kembali
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kak kiah along spoon tu tmpt mayat dijumpai area2 rumah iols tp jauh lg la dlm 30 min..masa memula jmpe tu bz jgk la tmpt tu org awam dtg tgk..iols lalu situ heran pasaipa rmai org dgn tape polis itu..ble dh tau yg mati tu along spoon yg meninggal trus sebak tau..iols dh la peminat spoon..yg tpaling seebak tgk bapak along..sedih dia mcm xleh terima along dh xde..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:10 PM | Show all posts
Ni satu lagi thread yang tak dapat tarik aku ke nuraka ( rasanya lah)
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:14 PM | Show all posts
salamon replied at 30-11-2019 10:06 PM
Kak kiah nnti bukak lah thread psl gosip skandel retis or retis kawin senyap2 yg kak kiah tau tp org ...

haa...yg ni aku setuju

kisah seram mati mati ni semua aku takut
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasal cinta 3 segi tu aku penah dengar citer la pemilik lagu tu student sekolah agama di kedah. Ingt2 lupa dah citer nya hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:22 PM | Show all posts
baru tau kewujudan lagu cinta tiga segi. tak pernah dgr sebelum ni.dgr versi salem pun lemannye lahai.
yang versi permintaan terakhir nyanyian dari penjara tu yg original ke?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg pasal arwah budak Intan tu i sedih dan terkejut sgt. Pasal masa i budak2 dulu, suka tgk cite pagi sabtu tu. Tau2 pagi tu pengacara lain bagitau pasal intan dah takde.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:26 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Waalaikumsalam Kiah

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Siputsedut87 replied at 30-11-2019 10:18 PM
Pasal cinta 3 segi tu aku penah dengar citer la pemilik lagu tu student sekolah agama di kedah. Ingt ...

Ada versi lain kata org Singapore buat lagu tu dalam tahun 2000
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat lagi masa lagu cinta 3 segi femes tu semua pakat hantar kat hp. Masa tu hp cap nokia lagi. Dengar original sound lagu tu mak aii serammmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104068s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list