Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1973
View
27
Reply

[Nostalgia & Sejarah] Meneka Siapa Gerangan

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-11-2019 03:35 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
FB_IMG_1575055774569.jpg

Pernah Menjadi Ratu Sebuah Negara dan Lelaki pernah menjadi bahan hiburan dunia ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 04:04 AM | Show all posts
Lady Di & Rowan Atkinson (a.k.a Mr Bean)!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Lady D & MR.BEAN
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
1980 an punya gambar ke nih...lawa lady d
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Lady Diana & Mr Bean


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgok pada princess2 yg ada skrg. Meols rasa Lady D plg cantik la. Mcm sedih lak mati awal. Kalu tak, bole tgok fashion baju2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 08:35 AM | Show all posts
lady D yg cantiks dan Mr Bean
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Walopon pincess diana tak penah jadi ratu, iols suke bebenor stail dia. Sgt sedey bila dpt tau pins charles main kayu tiga.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Charismatic Diana ane mr bean!
Lawa gila diana ni.. mata dia seksi !!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 09:43 AM | Show all posts
nape senang sangat bagi soklan
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai, suka meols tgk gambar ni. Cam nampam fefeling SRK pulak incik kacang ni  
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya Lady Diana..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 30-11-2019 09:23 AM
Walopon pincess diana tak penah jadi ratu, iols suke bebenor stail dia. Sgt sedey bila dpt tau pins  ...

lady d curang lpas dpt tau charles active dgn carmila kn?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahu kah korang drama MR BEAN kita tengok tu kan sebenarnya ada 14 episode je hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
febreze replied at 30-11-2019 12:12 PM
lady d curang lpas dpt tau charles active dgn carmila kn?

Ha ah laki dia gila sgt nk kwen dgn Camelia tu ...jauh huduh kot
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
febreze replied at 30-11-2019 12:12 PM
lady d curang lpas dpt tau charles active dgn carmila kn?

Ha ah. Hati luluh giteww...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 30-11-2019 01:02 PM
Ha ah. Hati luluh giteww...

Arwah Mak Kak kiah memang adore giler dgn Lady D ...buat rambut alaaa Lady D... Masa Lady D arwah mak Kak Kiah nangis hahahah.... Idola dia meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 12:52 PM
Ha ah laki dia gila sgt nk kwen dgn Camelia tu ...jauh huduh kot

Mek kamilla tu first luv pins charles, sblm muncul pincess diana. Tu yg angau sampai skang. Walopon muke hudus, di ranjang lain ok. Bab ni jgn pikir mcm pompan i.e. pompan canteks bakal kekalkan umahtangga.. kena pikir cam laki. It's not about the looks. It's all about skillzzz...
Rasenya permintaan pins charles utk kawen mek kamilla tak dpt persetujuan brf sbb dia bekas org. Tu yg dia dikenankan dgn pincess diana, sbb queen mother pun suke, rakyat pun suke, bakal warisan pun muke heloks. Kalau ditakdirkan boleh kawen dgn mek kamilla dari awal lagi, end up memuka progeny yg tak comel la. Cucu2 diorg pun ko tak dpt la rupa comel mcm george, charlotte dan louis. Silap aribln, org pun nyampah nak pi uk sbb takde rupe brf yg comel. Ekonomi dr pelancongan pun merundum...

Disebabkan benda ni la lps tu brf allow kawen bekas org cthnya pins heri. Takut tragedi berulang lagi. Cume masalahnya mek megan, iols pun tak minat sgt. Nasib baik yg bakal warisi bkn warisan heri. Kena tunggu apa rupe archie pasni, rupe helok kerr mcm ....
Kalau bakal pins wills pun rupe mcm kuda dan bekas org, mungkin diorg tak bg juga utk kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 12:52 PM
Tahu kah korang drama MR BEAN kita tengok tu kan sebenarnya ada 14 episode je hahaha

Dia buat muvi jugak. Dan lakon sbg johnny english. Basically drama dia meletops sbb membawa idea yg ori, fresh dan klakar.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 30-11-2019 01:12 PM
Mek kamilla tu first luv pins charles, sblm muncul pincess diana. Tu yg angau sampai skang. Walopo ...

Ppince willy tu hensem muka ikut mak dia betul
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089787s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list