Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
1478
View
45
Reply

Nazim Othman Suka Menyanyi, Terkilan Suara Asyik Kena Kutuk!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-11-2019 12:45 PM | Show all posts |Read mode
Nazim Othman suka sangat menyanyi, tapi terkilan bila minatnya asyik kena kutuk dengan orang ramai.


Mungkin Nazim kata suaranya bukanlah untuk dikormesialkan sebagai seorang penyanyi.




  



"Apa petua nak kasi suara merdu ek? Penatlah asyik kena kecam je. Tapi, saya suka menyanyi. Mungkin saya cuma boleh menyanyi masa mandi je kot? Eh? Tolong saya  @erniezakri tolong..tolong," tulisnya di Instagram.


Dia juga turut memuat naik video dirinya sedang menyanyikan lagu Adele.


Luahannya itu mendapat perhatian Ernie Zakri yang memberikannya sokongan untuk meneruskan minat menyanyi.


"Tak lah! Kalau anda suka menyanyi, jangan berhenti. Anda akan perolehi apa yang anda inginkan. Ataupun, masuklah kelas vokal saya, jom..hehehe," tulis Ernie.




  



  



Bukan itu sahaja, Nazim juga menerima banyak galakan daripada pengikut dan juga rakan artis lain.


Sherry Ibrahim siap kata, suara Nazim memang sedap!




Kredit foto: IG




Endahkan sahaja kata-kata negatif, kata mereka.


Dah dengar ke Nazim menyanyi. Cuba komen sikit, sedap ke tidak suaranya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:52 PM | Show all posts
mencuba sangat hati kama ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon klu nk jd pnynyi mmg akn nmpk hauk n x sesuai cth kak engku, umi aida, pajurah, fattah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 28-11-2019 12:53 PM
Pelakon klu nk jd pnynyi mmg akn nmpk hauk n x sesuai cth kak engku, umi aida, pajurah, fattah.

barbra streisand elok je penyanyi dgn berlakon, idina menzel, beyonce.. tali tulah, bakat kan..

yg takde bakat jangan sesekali cuba sebab akan jadi hauk
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara ko sedap jer nazim... Tapi mungkin sebab ko tu nazim Othman, apa ko buat semua org akan kecam..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 01:07 PM | Show all posts
dont give up! cuba lagi .. sebab anda tak dilahirkan dengan bakat itu,so anda kena bekerja keras utk berjaya..
tapi people yg dilahirkan dengan bakat menyanyi, laluan mereka utk berjaya sbg penyanyi lagi mudah la.. macam tokti, hafiz suip, aishah, tok jamal, just to name a few
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 28-11-2019 04:53 AM
Pelakon klu nk jd pnynyi mmg akn nmpk hauk n x sesuai cth kak engku, umi aida, pajurah, fattah.

In US ada complete package mmg ramai cari..

Complete package bukan dr segi rupa..

Berlakon, menyanyi, menari..

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 01:20 PM | Show all posts
dah sore ko level katak je  selayaknya kena kutuk walaupun ko suka menyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok selain minat travel, nazim juga minat make up dan menyanyi..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 01:31 PM | Show all posts
sekadar nyanyi suka-suka tu boleh le nazim..nak jadi singer tu, tak usahlah ye
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara si gayah ni, ok je sebenarnya. Taklah hauk, taklah merdu. Standard rakyat marhaen jah. Tapi sebab muka dia pelik mcm Origami gone wrong, aku tak minat
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 02:09 PM | Show all posts
Carcosa replied at 28-11-2019 01:50 PM
Suara si gayah ni, ok je sebenarnya. Taklah hauk, taklah merdu. Standard rakyat marhaen jah. Tapi se ...

sampai hati ko dek, ade ke origami gone wrong....penat hakak ketawa tau.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je suara dia kat telinga i... Tapi tetap takleh celen suara toklip bling2 yang paling merdu seantero malaya {:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 02:51 PM | Show all posts
sorry.. uols bukan Gong Yoo...

so please nyanyi dalam jamban sajork yer...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 04:52 PM | Show all posts
kekalkan ia sebagai hobi masa mandi
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 05:42 PM | Show all posts
dia buta  tune mana boleh menyanyi

dalam model ,jalan atas runaway  kita panggil cat walk!

Dalam muzik ,lenggok crochet tu kita panggil Cake walk !

Nazim xboleh kenal note note high ,low key note , mcm mana nak hit the note while you are singing ??


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 05:44 PM | Show all posts
Kuat perasan .

mcm mana nak berjya ,sebab nyanyian tu mcm  puaka  saja.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara tak sedap. Berlakon dan jadi model jelah sesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari dulu lagi xpernah minat deni.. Muka hensem tapi nmpk mcm pelik
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:53 PM | Show all posts
berlakon pon tak hebat mana, ni nak nyanyi lak. dah suara ko layak karaoke jer, harus lah kena kutuk klu nak wat lagu single
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.126314s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list