Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12760
View
190
Reply

"Sejak Bila Meletop Jadi Go Shop? Aina Dan Hafiz Lak Jadi Host Ganti Lofa"

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-11-2019 05:03 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 29-11-2019 04:57 PM
Kita panggil tu, 'enhancing' her already beautiful features. Vley?

Ya, gitulah konsepnya. Sebab tu nampak harmoni jah.

Kalau perati Lopak ni sebenarnya dia buat V shape (sebab muka dia jenis bulatkan) dan juga idungnya tu yang paling ketara ialah dia punya tip (hidung dia kan jenis bulbous) dia buat upturned sikit seropa yang Bella Hadid buat untuk 2019 punya transformation.


Teringat Juju aritu kata dia syak Lopak buat hidung. Pastu tak lama pastu video syedewa mekap Lopak dia tanya: eh, ada orang kata you buat hidung. Lopak terus nafikan sambil demo picit-picit hidung. Katanya: kalau buat hidung mana boleh picit-picit gini. Ngehngehngeh
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tupperwarepink replied at 29-11-2019 09:10 AM
Memang lain muka hajjah.
Iolls cilok dari ig ni. Ni stokist si ainaa tu kot

Kalau tengok imej kecil dalam versi app, ada iras-iras Maya Matahari juga selain iras Ziela Jalil.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bkn ke produk dorang tu produk timbang kilo? btw sian radin
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
fuyupoktek replied at 29-11-2019 09:18 AM
Haha muka lopa dah muka maya matahari

Eh dah ada komen yang serupa. Haah kita pun nampak Maya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Berkat minum susu pisang ler muka dia jadi macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 29-11-2019 05:03 PM
Ya, gitulah konsepnya. Sebab tu nampak harmoni jah.

Kalau perati Lopak ni sebenarnya dia buat V ...


heyy karat lopah kater tu teknik
makeup plus kesan sinus lopah........
haters gonna hate.........
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 05:41 PM | Show all posts
rotijohanz replied at 29-11-2019 05:35 PM
heyy karat lopah kater tu teknik
makeup plus kesan sinus lopah........
haters gonna hate...... ...

Aku hanya mampu setuju part akhir tu jah, yang lelain tu macam too stupid to be true.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 29-11-2019 05:41 PM
Aku hanya mampu setuju part akhir tu jah, yang lelain tu macam too stupid to be true.


tp iols bru lps stalk gmbr gmbr lopah  tagged yg latest
lain machiam part idung............
nk tepek sinih tp xlekat.......
iols huznuzon lah yer tu sbb makeup
n sinus sheols walaupun.........
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 29-11-2019 12:32 AM
Malangnya nabil demam pulak time ni

Lah ye ke. Waktu2 macam ni lah Nabil patut ada hihi. Semoga Nabil cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 29-11-2019 06:03 PM
kibodwatriuh replied at 29-11-2019 05:03 PM
Ya, gitulah konsepnya. Sebab tu nampak harmoni jah.

Kalau perati Lopak ni sebenarnya dia buat V ...


Takda maknanya takleh picit2 if takat suntik filler. Memang bahagian tip tu sangat ketara. Sekali tengok gambar sudah ku tahu kata Projektor Band.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 06:10 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 29-11-2019 06:01 PM
Takda maknanya takleh picit2 if takat suntik filler.  Memang bahagian tip tu sangat ketara. ...

Itulah Lopak ingat semorang dungu macam karatz dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
MimiLalat replied at 29-11-2019 09:10 AM
Mane ade ejas muke la, doc pilipino cakap skin rejuvenating jewwww laa uolss....

Jauhnya rejuvenate muka.. bkn biasha biasher punya treatmnt nampaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 29-11-2019 06:10 PM
Itulah Lopak ingat semorang dungu macam karatz dia.

18_600_1000 (1).jpg

19_600_1000.jpg

Mohon Lopah insof suntik2 seblom muka betul2 jadik persis mantan FLOM.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 29-11-2019 06:10 PM
Itulah Lopak ingat semorang dungu macam karatz dia.

Betul tu... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 29-11-2019 01:25 AM
Just a reminiscent of what used to be and what's now.

Ok.. seriously nampak tua seblm usia.
Byk sgt mengelamun fikir mcm2 minah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 06:57 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 29-11-2019 06:19 PM
Mohon Lopah insof suntik2 seblom muka betul2 jadik persis mantan FLOM.




Tapi chuols berpendapat wajah altered sheols ni tak lawa ka? Mohon pencerahan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 29-11-2019 06:57 PM
Tapi chuols berpendapat wajah altered sheols ni tak lawa ka? Mohon pencerahan.

Bg iols tak lawa langsung. Hilang dh comel dia . Tua pun ye jugak. Failed
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 29-11-2019 07:32 PM
Bg iols tak lawa langsung. Hilang dh comel dia . Tua pun ye jugak. Failed


cube uols g tgk kt tagged photo ig lopa.......
lain mchiam ruper sheols skrg......
efek makeup kah or efek resdung kah?.......
mohon karat lopah msuk bentang hujah.........
kembalikan lopah surihatimrpilot........
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 29-11-2019 07:35 PM
cube uols g tgk kt tagged photo ig lopa.......
lain mchiam ruper sheols skrg......
efek makeup ...

Hidung dia dr tepi, mcm hujung hidung tu mencangkuk ke bawah. Ssh aih nk explain. Bru ttgoj dkt ig lobenak, ig hajah sah2 filter
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 29-11-2019 06:57 PM
Tapi chuols berpendapat wajah altered sheols ni tak lawa ka? Mohon pencerahan.

Tak. Sheols nampak pelik dalam gambar. Barangkali if jumpa live, tetap lawa meletops.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.277496s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list