Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12791
View
190
Reply

"Sejak Bila Meletop Jadi Go Shop? Aina Dan Hafiz Lak Jadi Host Ganti Lofa"

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
KelisaOren replied at 28-11-2019 04:09 PM
Dah kenapa muka lopa mcm ziela jalil tu Bibir atas nipis sgt bibir bawah terjuih, hidung extra bes ...

Bru nk ckp...mcm ziela jalil...hilang rupa paki  

Xkn doc sama kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
fofuler replied at 28-11-2019 04:58 PM
Kenapa semua cerita pasal muka lofa je. Muka bini dia tu lagilah aku tengok something wrong, bengkak ...

Masalahnya kite xtau pun muke die before cemane hahahaha..yg aku tau name dorang ni both dgn kisah2 viral, selalu bbnu duk puja puja..tp aku rase kali ni nampak bodoh pulak ape yg dorang buat..

Lofa..u kan dah lawa why why why..hopefully next week muke lofa kembali spt biase, semoga teknik mekap aje
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
X pernah tgk pun rancangan bodoh ni!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MimiLalat replied at 28-11-2019 02:36 PM
Hidung dgn bibir nampak pelik. Tapi fanss ckp teknik solekann. Gituww

Baru perasan hidung dia mcm bik mama. Ohh my lopa. Selalu klu pkai bwal nmpk la comey sikit, tp muke huduh pulok.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 28-11-2019 11:39 PM
Baru perasan hidung dia mcm bik mama. Ohh my lopa. Selalu klu pkai bwal nmpk la comey sikit, tp mu ...

Iols baru perasan hidung lopa kat ig betty.. time launch kasut tongkol tadi. Tkejut iols.. lain bona nmpknye
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Serius la lofa pon nak bikin2 muka..sebelum ni dah ok kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Lorra2411 replied at 28-11-2019 03:37 PM
lama tak tgok meletop, minggu ni ke start slot utk usahawan tu?

Rasanya start dari samtila dgn kekasih.  Dtg afik beradik pomot lipmatte
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Awanku replied at 28-11-2019 04:26 PM
Kesian mmg kesian lah kat Raden tuu... tp kalau I jd Raden, I diam je lah... x payah hard up sgt pem ...

Dua dua laki bini ni bkn kaya benor.  Bbnu bodoh je agungkan depa. Beli prodyk sampah.  Ada je kantoi bini x pakai pun foundation  brand sendiri. Bila kantoi dia kata dah hbs ke tertinggal camtu la ddlm 1 video.  Org kalau banyak duit jugak xda la amik stok sikit sikit pastu claim laku keras. Pdhal ngam ngam yg stokis preorder je hahaha..  
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Em7 replied at 28-11-2019 06:15 PM
Dia baru ambik steroid kot... dulu kan sheols cakap sheols ambik steroid for allergy ke hape lupa

Dia ada sinus kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 28-11-2019 06:50 PM
Kalau Nabil ada waktu tu, confirm pasangan suami isteri tu kena lahar haha

Malangnya nabil demam pulak time ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2019 06:55 PM
Begitulah rupa bentuk hidung terlebih filler seblom menemui hayat akhir menjadi persis hidung ex ...

Memandai je fitnah.  Dah hidung dia sedia mancung lainlah hidung artis dari pekan tu dulu pesek je tetiba tinggi pulek
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Meletop Shop ka
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 29-11-2019 01:15 AM
zeitabaei replied at 29-11-2019 12:34 AM
Memandai je fitnah.  Dah hidung dia sedia mancung lainlah hidung artis dari pekan tu dulu pesek je ...


Eksius me, celah mana tingginya? Sila view gambar dan bidyo di bawah dan bagitau celah mana tingginya hidung pesek Fazura sekarang banding dolu?



maxresdefault.jpg

p17472063_v_v8_aa.jpg

Ko tak percaya ko tengok ja hidung pojaan 10 tahun dari sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Just a reminiscent of what used to be and what's now.

Screenshot_20191129_012326.jpg

Screenshot_20191129_012255.jpg

Screenshot_20191129_012232.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 04:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 28-11-2019 07:40 PM
Bila nk jemput pakcik md noor plk?

Hahahahaha komen uol ni punnn
Mdnor tu semekin ja, mana maunya jemput pak kandung yg tak setaraf lvl pak tiri sheol
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 04:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini sangkak. Diva AA, tolong carutz sangkak dua ekoq ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapalah yg tengok lagi meletop ni so yesterday
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
MimiLalat replied at 28-11-2019 02:36 PM
Hidung dgn bibir nampak pelik. Tapi fanss ckp teknik solekann. Gituww

Gambar dalam ni nampak macam pelajon lama laaa tapi tak ingat sapa. Ziela jalil kah?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaya betul budak2 muda ni
Hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Awanku replied at 28-11-2019 04:27 PM
Aah... perasan jugak muka dia kembang semacam... teringat pulak si Sajat lepas buat operation muka ...

Tertengok dalam event smlm launch kasut,  hawat membulat muka dia macam opera cina?  Dgn turban ala2 negro
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118826s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list