Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12707
View
190
Reply

"Sejak Bila Meletop Jadi Go Shop? Aina Dan Hafiz Lak Jadi Host Ganti Lofa"

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 28-11-2019 04:05 PM
gigih wei si Hafiz ni ...mcm diorg laki bini obses dgn lopak. Aku rasa sure lopak rimas dan geli dgn ...

Ya Allah, cringe betul. Macam psycho pun ada.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 28-11-2019 07:33 PM
apiz mana ni fazz

laki aina la kurexxx..untung lopak dpt ipong 11
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 28-11-2019 04:05 PM
gigih wei si Hafiz ni ...mcm diorg laki bini obses dgn lopak. Aku rasa sure lopak rimas dan geli dgn ...

Omg! Bataknyaaaa.. hahaha confirm jahlop meluat
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama dah kitew tak tgk meletopss..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:25 PM | Show all posts
karatz jah kt sini akan start merentan. bapak scarry siot !!
abis terbang naelofart nyer tudung.

barai la keyboard dan monitor kena hempuk.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mamapea replied at 28-11-2019 06:00 AM
aku pun perasan...hidung nmpk besar...dagu runcing semacam...
mmg pelik sgt...

Iols pun prasan... Bibir dia pleklh...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ponder produk timbang kilo ye?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasar lapar perhatian i yang tengk dm apis ke lopa tu pun dah rimas
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 28-11-2019 04:05 PM
gigih wei si Hafiz ni ...mcm diorg laki bini obses dgn lopak. Aku rasa sure lopak rimas dan geli dgn ...

Erkkkkk x terkomen
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 28-11-2019 03:31 PM
Sapa 2 ekor jahanam laki bini tu? Theyols tahu ke tidak Si Jah tu duta Oppo???. Bengap ke hapa ko su ...

Jantan ni la yang dulu viral sewa limo sambut anni dengan awek. Sekarang dah kawen. Pengikut zizan semang rasanya. Hadap viral sampai jadi bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujur dh potong astro.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Syafiqah aina ni selevel dengan asyallie sasya Solero tu kan..

Femes sebab entah apa2 pastu dan2 jual produk kosmetik sendiri.

Pastu harus bergambar di depan vellfire dan rumah teres 2 tingkat semata nak buktikan perniagaan mereka berjaya.

Pastu acik2 gomen pun percaya la sampai sanggup jadik stokis ejen produk bodoh depa ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 28-11-2019 04:05 PM
gigih wei si Hafiz ni ...mcm diorg laki bini obses dgn lopak. Aku rasa sure lopak rimas dan geli dgn ...

Kesiannya hafiz try hard sangat. Lofa who are yous kan je pun
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Setepek betul news porumer kt bbnu poyo ni..{:laugh

Td sj skodeng ig aina..tgk dia berendam dlm air susu pastu claim buat gitu demi nk bg yg terbaik kt customer..dah sejak bila jual kosmetik timbang kilo ade kaitan dgn air susu dan berendam..dayus eh laki ko pergunakan bini buat duit..

Then skali announce lucky winner dpt kerjakan umrah..hmm,jgn tunggang agama boleh xmaahad tahfiz? G jela holiday negara lain bkn haram pon..dh bisnes pon kecantikan..ajk la p tgk fesen show kt paris ke london ke usa ke..eh wait,costing p negara2 tu lg mahal..ni umrah 5k-6k je apedehal...{:run
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Em7 replied at 28-11-2019 06:15 PM
Dia baru ambik steroid kot... dulu kan sheols cakap sheols ambik steroid for allergy ke hape lupa

Sinus kalau tak silap
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MimiLalat replied at 28-11-2019 06:36 AM
Hidung dgn bibir nampak pelik. Tapi fanss ckp teknik solekann. Gituww

Pesal nmpk kg.com sgt lopak diri sblh ainaa..kate muka miss world..beauty pagent etc..tp mcm tuwe naw.ops
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 28-11-2019 08:19 AM
uihh..bataknya diorg..
kata peminat hajjah tp taktau ker dia duta Oppo?
dh kenapa bg iphone  ...

Ritu dia bt surprise bday present kt bini dia hadiah iphone..bini dia pny excited smpi terviral la kejap.like so sweet husben la gittew..

so dia ingt jahlop batak, hadap sgt dgn iphone mcm bini dia laaa..haha..vangang tol..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 28-11-2019 05:20 PM
Ramai turn off you dengan lelaki tu. batak glamour, bini pn mngikut je. Tak hbis2 kutuk bini mcm2, ...

Oh yeke
Xseiring dgn rupa

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 28-11-2019 05:20 PM
Ramai turn off you dengan lelaki tu. batak glamour, bini pn mngikut je. Tak hbis2 kutuk bini mcm2, ...

Oh yeke
Xseiring dgn rupa

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopa ke tu? Cam lain je idong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092067s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list