Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12708
View
190
Reply

"Sejak Bila Meletop Jadi Go Shop? Aina Dan Hafiz Lak Jadi Host Ganti Lofa"

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tint2519 replied at 28-11-2019 05:33 PM
Menyampah aku dengan hapis ni. Dah lah pernah berebut tempat buka puasa dengan iolls. Bajet femes.

Wow... Ceritalah mcm mana boleh berebut tu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 05:41 PM | Show all posts
September14 replied at 28-11-2019 12:44 PM
Dah lma x tgk letop... letop lg ke?

Baru nak tulis, lama xtengok meletop
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 05:44 PM | Show all posts
meletop takdak pitis kot uols sbb tu buat slot iklan bebayar...........
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 28-11-2019 04:05 PM
gigih wei si Hafiz ni ...mcm diorg laki bini obses dgn lopak. Aku rasa sure lopak rimas dan geli dgn ...

allah pathetic nya lahai.. sian kau dikk..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dah baca dah benda ni kat ig sepitsiput tu ha..iols sokong tokpit..jahlop pun nampak x selesa ngan 2 manusia ni..over naw1..nampak sgt
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia baru ambik steroid kot... dulu kan sheols cakap sheols ambik steroid for allergy ke hape lupa
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat ig pun ade yg komen pasal muke jahlop ni ..ramai jgk yg perasan yer ...iols no komen jer ..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaa.. What da fish cake???.. Segan nak tengok kat youtube aih gelagat laki bini tersebut.. Sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopak tu duta OPPO. OPPO xde buat tindakan pape ke dkt die sbb amek pemberian hdiah fon jenama APPLE. bodo btoi company oppo ni biar kn je
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 28-11-2019 05:16 PM
muke latest jah tuo ngat ngat ni........

Dari pandangan iols, Lofa tak sesuai pakal turban sebab scar/line/garis dekat dahi dia akan terpancar sangat. Air muka dia pon nampak agak garang dan tua bila pakai turban.

Lofa sesuai pakai shawl dan makeup yang light2 or make up yang nampak sweet. Kalau lofa pakai shawl, terpancar keayuan muka dia. Nampak macam budak baik dan manis je.
Kalau lofa pakai bawal, nampak lah muda raut muka dia. Hope stylist dia tau lah style tudung mana yang sesuai untuk Lofa
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols xpenah hingin nak tgk program ni.. Kesian radin yg hensem tu neelopa dah kaya kut bagilah benda lain yg uols rasa dia boleh simpan buat kenangan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 28-11-2019 02:40 PM
time macam ni la aku rasa mulut puaka Nabil tu berguna

Kalau Nabil ada waktu tu, confirm pasangan suami isteri tu kena lahar haha

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 28-11-2019 05:16 PM
muke latest jah tuo ngat ngat ni........

Macam kesan sampingan terlebih suntik sajork?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sachacha replied at 28-11-2019 05:24 PM
Hidung jap lop dah kenapa..dah mcm hidung kuinpam kekdahnya..scary pulak ai tgk


Begitulah rupa bentuk hidung terlebih filler seblom menemui hayat akhir menjadi persis hidung ex FLOM, Rosmah Mansor.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah program meletop ni.dahlah memanjang astro ulang esp time weekend.sbb tu jugaklah aku x tgk tv.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 28-11-2019 12:42 PM
tk pernah terdetik tengok program ni

kurex tak tasty ke dekat abam apiz terr
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 28-11-2019 07:09 PM
kurex tak tasty ke dekat abam apiz terr

apiz mana ni fazz
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nk jemput pakcik md noor plk?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah program meletop ni.dahlah memanjang astro ulang esp time weekend.sbb tu jugaklah aku x tgk tv.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2019 06:55 PM
Begitulah rupa bentuk hidung terlebih filler seblom menemui hayat akhir menjadi persis hidung ex ...


Kijam tapi benar

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093439s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list