Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12710
View
190
Reply

"Sejak Bila Meletop Jadi Go Shop? Aina Dan Hafiz Lak Jadi Host Ganti Lofa"

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-11-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tgk kat tv3 ni diorg interview dia pasai kasut dia..hidung dia nampak pelik oiiiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
LauraRichis replied at 29-11-2019 11:10 AM
Kertu nye.. cam nenek kebayan

Kan..  Dgn fesyen hauk,  muka pelik dan gemuk

Indenial betul fan hajjah xnak terima kepelikkan hajjah lof..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Buang masa.


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 29-11-2019 07:10 AM
Teringat dolu hada pengabdi sheol yang juga penerima Brim tegar itu dok kutuk2 retis pekan orang t ...

Wakakak berdekah iols tang penerima brim tegar,,, mengilai iols memalam buta ni kaka,,,
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 03:00 AM | Show all posts
Edited by elirasputia at 29-11-2019 07:04 PM

kesian radin...
i tak rasa la radin nak sgt iphone tu
tapi maybe just nak cover awkward moment
dah la ain ckp " radin kena bagi inspirasi jugakla dkt org lepas ni??"
why nk ckp mcm tu
kesian radin..

n hujung show tu,is it laki ain ni ckp
"thank you so much lofa, hopefully boleh jumpa lagi?"


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka lopak mcm x ckup tido jah. Ekceli retis laki yg hensem jah muka x ckup tido akan buat dia nmpak lg hensem... kalo retis pmpuan muka x ckup tido kalo x lawa tu bertambah2 huduh la jwabnya
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg what happen..tolak tepi perangai peliksss lopa..tapi die antara wanita tercantik yg x alter muka..ape yg die fikir aduhhhhh..cth artis lain pi lantakla nak alter klu muke asal pun xlawa..dosa kau kau tanggungla...but lofa lawa sangatt dah la..allahu..even mama tini sampai tua pun lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
elirasputia replied at 30-11-2019 03:00 AM
kesian radin...
i tak rasa la radin nak sgt iphone tu
tapi maybe just nak cover awkward moment

Sape ain? Ke u mean aina?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 29-11-2019 05:27 PM
Kalau tengok imej kecil dalam versi app, ada iras-iras Maya Matahari juga selain iras Ziela Jalil.

Hah i pon nampak dah x cantik jd mcm maya matahari. Klau muka x berapa lawa ok la nk adjust. Tp for me feature muka sheol dah perfect bila usik jd pelik sgt2
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 05:45 PM | Show all posts

Typo la tu...maafin saja la
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa letak sikit segmen gini ok jugak... Plus letak juga segme utk instasfemes, n any isu, objek, individu yg meletup mggu tu... Baru meletop
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090724s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list