Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
34623
View
196
Reply

Tular Video Chacha Maembong Berbikini Dan Berjoget Sakan Di Bali

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 11:38 AM | Show all posts
rayray28 replied at 28-11-2019 10:56 AM
Hadoii..pastu x semena yg lain2 dtg utk holiday kena tempias sama

itulahnyeeee... meolls dah berapa kali plan dgn family nak g Bali tak jadi2 salah satu sebab inilah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:45 AM | Show all posts
nak expect ape kt ank beranak maembong ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi i dah la suka bali ni tp org islam buat pedajal pulak kat sana. Kenapa la x jd tsunami angkut skali semua ni. Benci aku tgk. Jijik!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
azwanaliori replied at 28-11-2019 11:00 AM
Untunglah ada bikini body..

Bersyukurlah weols muda muda dulu xpernah terjebak dgn perkara mcm n ...

Sama la. I pon xde la baik sgt but 1 thing for sure i xkn sdri show off aib sdri. Lg 1, paling takut nak sebarkan gmbar free hair sendiri. Takut gmbar tu smpai bila2 tersebar. Free hair kat luar i xkisah sgt. Tp utk buat mcm ni mmg another level la. Lgsg xde rasa malu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pulak org gemuk xblh nak join
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:52 AM | Show all posts
sok sok kang minta maaf and move on.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:55 AM | Show all posts
nikmat syurga dunia katenya
enjoy lah korg smpai mampuss
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Akhir zaman. Dia mmg mmbesar tanpa didikan sempurnakan. Tak pelik pun dia jd macamni.
Mudahan2 panjang usiamu chacha.
Tua dan sakit bkn syarat mati.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:01 PM | Show all posts
kamera henpon cap apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:01 PM | Show all posts
Ok la tuh. Nak kasik cikpap dia bernafas di tempat org.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:03 PM | Show all posts
Biar lah orang tu nak bersuka ria.. Netizen jeles sebab tak dapat buat camtu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:08 PM | Show all posts
apa nk heran. retis kan. org biasa pon ramai yg berbikini dan parti 48jam.

kesah plak aku? ke ada yg jadikan retis as idolat?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:13 PM | Show all posts
aku tak heran dia ni menyeksi..dah kata kapel pun dengan DJ sarawakian tu, xtau la skang ni da ptus ke idok da lama xfolo dia nih..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:15 PM | Show all posts
wow perasan sexy much
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:19 PM | Show all posts
anony-mous replied at 28-11-2019 11:51 AM
Kesian pulak org gemuk xblh nak join

Patut uols tak berbikini. Its ok believe in yourself!!

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:21 PM | Show all posts
betul la tu tu pakai bikini kt kolam
da enjoy2 berjoget la
bukan retis pun gitu kalau da ramai2
pe nak heran kalau retis mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Yelah, xkan nak pakai baju kurung..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nooriesz replied at 28-11-2019 11:45 AM
nak expect ape kt ank beranak maembong ni..

Agknya nk suh dorang ni bertudung labuh sampai lutut kot. Tgk lifestyle mak nya udahlaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik swim suit dia..

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:49 PM | Show all posts
bondeh replied at 28-11-2019 11:38 AM
itulahnyeeee... meolls dah berapa kali plan dgn family nak g Bali tak jadi2 salah satu sebab inila ...

pergi je la...tak kemana la kalau fikir gitu. mana2 tmpt pun sama je berlambak org buat benda bukan2.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093178s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list