Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33994
View
196
Reply

Tular Video Chacha Maembong Berbikini Dan Berjoget Sakan Di Bali

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-12-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 28-11-2019 03:06 PM
bali tu tak best .. takde good vibe pun.. berhala kaler hitam2 berlumut ada merata2 kat setiap tempa ...

Aku pun tak suka gi Bali sebab kotor dan crowded. Paling tak suka setiap pagi dorang akan asapkan berhala mereka dan bunga2 asap dalam bekas daun kelapa tu dorang akan letak didepan kedai di depan pintu semua dan aku selalu tersepak benda tu. Dalam hati aku jangan la aku nightmare malam karang or demam tersepak benda2 suci mereka ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik la Chacha Maembong
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sara x makan mamak pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-11-2019 11:51 AM
Kesian pulak org gemuk xblh nak join

Hehehehehe  
Boleh je kami kami join pakai sarung - kita litup satu badan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:41 AM | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 1-12-2019 12:12 AM
Mcm minah ni je yg bikini merah tu.. Maembong yg mne 1?

aku pun tak nampak caca...  ke deme share bikini?  siang aku pakai, malam ko pakai...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:48 AM | Show all posts
mesmerize replied at 28-11-2019 03:06 PM
bali tu tak best .. takde good vibe pun.. berhala kaler hitam2 berlumut ada merata2 kat setiap tempa ...

dan katanya pantai diorang sangat kotor...  air laut pun kotor sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 4-12-2019 05:41 AM
aku pun tak nampak caca...  ke deme share bikini?  siang aku pakai, malam ko pakai...  hahaha...

Tu laa... Kakyung pon menyampah gak ngan maembong's ni tapi kalau bukan dy fitnah wooo walaupun mmg kt tau lifestyle dy cmne
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakyung tengokkan aje artis2 orka2 yang berlibur kat bali ni.. Macam xingat mati langsung eh.. Dah berapa banyak kali Allah turunkan bala kat tempat2 maksiat tu tapi macam x beri kesan langsung.. Kakyung xkisah kalau yg berlibur tu non muslim.. Ni yg lahir berazan iqamatkan kat telinga jauh lebih teruk lagi... {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:12 PM | Show all posts
Adui hazab betul, disgusting! ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 28-11-2019 10:21 AM
Xseksi langsung. Tetek nan hado.

Hiiiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 4-12-2019 05:17 AM
Kakyung tengokkan aje artis2 orka2 yang berlibur kat bali ni.. Macam xingat mati langsung eh.. Dah b ...

Mana hang tau tuhan buat camtu? Hang xtakut ke fitnah tuhan?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
muthiah.ali replied at 3-12-2019 09:19 PM
Cantik la Chacha Maembong

Cantik lg makcik tua iols nmpak kerja cleaner kt sini
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:59 PM | Show all posts
biarlah chacha nak pakai separuh bogel...takde org stim pun...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:06 AM | Show all posts
eyansss replied at 4-12-2019 05:41 AM
aku pun tak nampak caca...  ke deme share bikini?  siang aku pakai, malam ko pakai...  hahaha...

Unhygiene af.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:09 AM | Show all posts
lasagna replied at 29-11-2019 10:34 AM
kannnnn.. uols byg kan laa kot ketet menarik trtarik nk hapload pun sedap mana memandang. ini aiyo ...

Iol is speechless.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:11 AM | Show all posts
diss69 replied at 30-11-2019 05:08 PM
Akk pon mampu gelak je... Seme org dh komen apa yg difikir..

Mudah sngt klau nak gelak pkul 2am, tngok je komen2 forum Cari.

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kharina ni bukan yg kene sesak nafas tu ke ???? Hamboi dik ritu takut sgt mati ...... Pastu xsedo diri bebikini bagaii ..... Ya ampunnnnnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.296898s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list