Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18577
View
353
Reply

Anak Retis popular pernah Kena Dera Dengan Mak Tiri

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 12:28 AM
Kak Kiah pon dgr masa depa nak bercerai dulu ada org ckp sbb tu dia x dpt hak penjagaan...xpe kak  ...

Harap2 kiah kena saman
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:17 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:27 AM
Tu la banyak sgt MB M ni hahaha kak kiah pon konfius... Kes tu yang LGE volunteer masuk penjara sb ...

Ex MB yg tu masih giat berpolitik Kak Kiah.... naik nyampah lak tgk perangai mcm tu tp takde rasa bersalah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 28-11-2019 11:58 AM
Bertudungkah beliau dan ada tahi lalat? Hmmm

Yeahhhh.... Ex laki dia kena caras jugak dgn retis top berkumpulan dlu kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 28-11-2019 11:54 AM
haram aku xleh nk decode...mls nk mikir

sah2 aku xtergolong dlm golongan yg join kak kiah di pint ...

Sampai pintu kita bleh patah balkky lagi jgn dh masuk lift .. nak tekan tingkat berapa tu yang ketahuan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 28-11-2019 11:53 AM
Betulkah cerita2 yg dia sampai ngambik barang terlarang?

Sik taok kak kiah gossip tok ... ..haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:21 PM | Show all posts
i_is_kennot replied at 28-11-2019 11:58 AM
Sis moon,  betul tak iols kata kak kiah tak jadi balik  .Pop kuiz hari ni paling cepat meols ...

ehhh..bukan tak jadi balik..
ufo delay katanya
idok pasti tiket burn ke idok

tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:21 PM | Show all posts
chop, sape H? sape IS? sape SP???

aduiiiii sudah pening kepala!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 28-11-2019 12:21 PM
ehhh..bukan tak jadi balik..
ufo delay katanya
idok pasti tiket burn ke idok

Korang ada hijack UFO kak kiah ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Begbiru replied at 28-11-2019 12:17 PM
Ex MB yg tu masih giat berpolitik Kak Kiah.... naik nyampah lak tgk perangai mcm tu tp takde rasa  ...

Elok bagi dia dkt MN biar kena sontot lubang dubur
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 28-11-2019 12:16 PM
Harap2 kiah kena saman

Hahahahahahha.... Alolololo
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:23 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-11-2019 11:59 AM
Bukak2 porem ada gosip baru walaupun purbakala punya gosip

Tapiiii kan gundu busuk betul nm ...

itu lah kaka tong...ingatkan i tersalah orang..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:25 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 12:22 PM
Korang ada hijack UFO kak kiah ke?

hehe...ada hikmah disebaliknya...
alaa tak yah la bersara kakiah
meriah haa porem ni sejak kedatangan kakiah
rasa macam sel otak berhubung gitooo
walau gosip laghooooo
hahahahah

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 12:22 PM
Korang ada hijack UFO kak kiah ke?

Kak kiah, kantoi tadi kak kiah kata tinggal dekat2 rumah SM,   nti weols datang kidnap cik kiah , kalau kakiah menghilang kan diri..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:27 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 12:17 PM
Yeahhhh.... Ex laki dia kena caras jugak dgn retis top berkumpulan dlu kan?

x tok laki dia membelonn sungguh kan kakiah
walaupun dulu cergas di padang boolaa
yang minik x dia sekarang pun dulu selimm betoii
sekarang dah membelonn sama
matilaaaaaaaaaaaaaaa
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 28-11-2019 12:25 PM
hehe...ada hikmah disebaliknya...
alaa tak yah la bersara kakiah
meriah haa porem ni sejak kedat ...

Ya kak kiah,   hapuskan gossip makan anggur mahal pebedil
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:31 PM | Show all posts
i_is_kennot replied at 28-11-2019 12:28 PM
Ya kak kiah,   hapuskan gossip makan anggur mahal pebedil

erkkkk...gosip mana pulop makang anggur maha pebedil?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:34 PM | Show all posts
bondeh replied at 28-11-2019 12:14 PM
tak sure kenapa tak jadi... tiada jodoh kan... RR kahwin dulu kan dgn SP tuh... anak2 RR pun melet ...

ya....jodoh kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
LolaLombing replied at 28-11-2019 12:06 PM
Yg tu anak dia bwajah desa gitu

Hahahahaha kalau kt obesi muka gitu level tukang buat rumah jah nokss. Kt mesia ni tumpang popularity sendu mak dgn bpk tiri jah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:35 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2019 01:20 AM
Dah kena cash kan? Dah bercerai pon dengan mak tiri Sindarela tu kan?

https://iluminasi.com/bm/es ...

huduhnya ex wife persis TRISNA jahhhhhh..btw kat bawah tu ED da bgitahu demi kebaikan anak2..so konfem la anak2 ED-SM slalu kena dera dengan ibuk TRISNA nih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
i_is_kennot replied at 28-11-2019 12:26 PM
Kak kiah, kantoi tadi kak kiah kata tinggal dekat2 rumah SM,   nti weols datang kidnap cik kiah ,  ...

Umah dulu skrg kak kiah dh bermukim kat tempat lain hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116310s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list