Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18549
View
353
Reply

Anak Retis popular pernah Kena Dera Dengan Mak Tiri

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88       Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 11:45 AM | Show all posts
bondeh replied at 28-11-2019 11:41 AM
kannnn g event anugerah mana2 berdua tapi takde over tayang2... dorang kenal masa Mat Despatch kan ...

kannn...lama jugak dia dgn RR tu kan..
kenapa ye tak jadi?
ye lah kan jodoh, ajal maut di tangan Tuhan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 28-11-2019 11:42 AM
sungguh ke ni dgn H
patutlah ada org tya kak O, mase dgr desas desus nk kawen tu, nak kawen semul ...

Kak O tu elok mereput sampai dlm tanah lah jd janda... X abeh sesikit dia punya modal EM ... Dh cinta mati g cerai wat pe nye.... Lama Kak Kiah dgr desas desus EM kwen dgn H
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:47 AM | Show all posts
zehra2 replied at 28-11-2019 11:25 AM
SM ni kawin dgn ex D kan? Ada anak ke.. waa hebat gak..
Dulu pnah gak gosip dgn eman manan sblum ke ...

SM kawen dgn ex D ada anak 2 org
laki nya kan muda dr sheol
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:48 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:26 AM
EM tu katanya kwen dgn bekas peserta GV jgak si H ..... Dgr desas desus laaaaa

tetap jugak nak kait dgn peserta GV
hahhahahaah
macam kebadian pulak
hahaha
eeeee....rengsekk pulak i kakiah
dengan karatss sembah retis sorang tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 28-11-2019 11:47 AM
SM kawen dgn ex D ada anak 2 org
laki nya kan muda dr sheol

Yeee dulu Kak Kiah selalu jumpa SM dgn laki muda dia dkt kedai umah kak kiah ...dorang stay dkt umah Kak Kiah jeee
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:50 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:45 AM
Nenek bdk tu dtg jumpa LGE suh tolong deme ... LGE tolong lah sampai LGE kenaa penjara ...

I see...tapi memang kecoh kan kes tu dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:50 AM | Show all posts
royaldanish replied at 28-11-2019 11:44 AM
Cancel kan sajork la UFO kak kiah tu
gossip purba ke gossip millennium ka iols okey je
yg purba ...

hahahaha...lucu jugak kamoo ya
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 28-11-2019 07:54 AM
dulu ada terbaca kononnya SM tu lepas cerai hidup dalam depression, nasib baik berkawan dgn anak dut ...

Betulkah cerita2 yg dia sampai ngambik barang terlarang?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:54 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:48 AM
Yeee dulu Kak Kiah selalu jumpa SM dgn laki muda dia dkt kedai umah kak kiah ...dorang stay dkt um ...

bila ku google  laki muda nya skg ahli politaik govt
beza dgn ex bini jd pembangkang
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:54 AM | Show all posts
haram aku xleh nk decode...mls nk mikir

sah2 aku xtergolong dlm golongan yg join kak kiah di pintu neraka esok



larikkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 28-11-2019 11:44 AM
Cancel kan sajork la UFO kak kiah tu
gossip purba ke gossip millennium ka iols okey je
yg purba ...

Semacam kasik refresh gitu kakedahnya.. .
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:57 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:26 AM
EM tu katanya kwen dgn bekas peserta GV jgak si H ..... Dgr desas desus laaaaa

sapo plak ni kak kiah oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 28-11-2019 11:50 AM
hahahaha...lucu jugak kamoo ya

Sis moon,  betul tak iols kata kak kiah tak jadi balik .Pop kuiz hari ni paling cepat meols dapat
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:26 AM
EM tu katanya kwen dgn bekas peserta GV jgak si H ..... Dgr desas desus laaaaa

Bertudungkah beliau dan ada tahi lalat? Hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukak2 porem ada gosip baru walaupun purbakala punya gosip

Tapiiii kan gundu busuk betul nmpk latest appearance si abu. Gendut la dia, kesan dh ber-anak ramai ni, or maybe nak seiringkan penampilan dgn ceri kot

Meols ingat lg masa zaman diorg kapel nak kawen dulu, bukan main hensem segak si abu tu. Masa tu mcm xsangka abu end up dgn janda yg dh berusia mcm ceri. Masa tu terfikir mcm mana si abu boleh tersangkut dgn ceri.

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:12 AM
Kan?? Hehehe RR ank dia lagi hensem gitu mix omputeh kan?? Tapi ex gf RR dlu si IS tu g mana ea??  ...

Haha udoh si IS pulak. Jap iolss betafakur mikior sapa IS ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 28-11-2019 12:43 AM
Cuba search siapa penah lakunkan watak jd Tun M kt malaysia ni..

jenuh google..nsib dapat jawaban
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 28-11-2019 11:13 AM
Dedua hensemmm noksss. Mmg kalah ank che ta propa tu

Yg tu anak dia bwajah desa gitu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:12 AM
Kan?? Hehehe RR ank dia lagi hensem gitu mix omputeh kan?? Tapi ex gf RR dlu si IS tu g mana ea??  ...

Udoh IS pulak. IS sape pulak. Jap nak pikir nak decode
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:14 PM | Show all posts
moonela replied at 28-11-2019 11:45 AM
kannn...lama jugak dia dgn RR tu kan..
kenapa ye tak jadi?
ye lah kan jodoh, ajal maut di tangan ...

tak sure kenapa tak jadi... tiada jodoh kan... RR kahwin dulu kan dgn SP tuh... anak2 RR pun meletops gak muka... dah bercucu dah pun dari anak dgn 1st marriage...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077006s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list