Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18571
View
353
Reply

Anak Retis popular pernah Kena Dera Dengan Mak Tiri

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 28-11-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 28-11-2019 08:54 AM
Ed dan sm kahwin masa di kemuncak populariti tak silap. Lepas kahwin senyap je. Pas tu next few year ...

Masa SM belom kwen lain dia berjiran dgn  Kak Kiah tapi masa tu x stay flat dh la... Dia tggal dkt block bakang umah Kak Kiah ... Selalu jumpa kat Guard House
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
LolaLombing replied at 28-11-2019 09:37 AM
Haha bc ni baru dpt tangkap sapa retis dua ni. Yg si ex minik pernah bercinta lama dgn  RR pelakon ...

Kan?? Hehehe RR ank dia lagi hensem gitu mix omputeh kan?? Tapi ex gf RR dlu si IS tu g mana ea?? Hilang cenggitu je ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
LolaLombing replied at 28-11-2019 09:37 AM
Haha bc ni baru dpt tangkap sapa retis dua ni. Yg si ex minik pernah bercinta lama dgn  RR pelakon ...

Baru nk ckp benda sama.  depa dua tu mmg secocok kan.. tp dah jodoh sm dgn abu nk buat guano.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 28-11-2019 09:46 AM
yg abangnya hensem dah lah join MMA kot... gambar kat ig fuhhhh

Dedua hensemmm noksss. Mmg kalah ank che ta propa tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:13 AM | Show all posts
aritu terserempak dgn ED kat ikea dgn bini baru dia.. free hair, slim n muda... ED ni wlpn dah tua tp still nmpk ensem.. ade anak pompuan kecil sorang...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 28-11-2019 09:52 AM
oihhh Ex minik lahh skrg ni anak muntri ek?tp iols mcm lupa plak sape bapak nya (muntri) ittew.

...

Bapak dia bukan ada kes rogol bdk bwh umur ke dlu ... Ke MB lain?? X silap kak kiah lah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 28-11-2019 09:52 AM
oihhh Ex minik lahh skrg ni anak muntri ek?tp iols mcm lupa plak sape bapak nya (muntri) ittew.

...

Bapaknya yg menteri tu dh meninggal dah. Menteri besar negeri bersejarah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 28-11-2019 10:27 AM
macam ni...tok laki SM sekarang sebelum dia kawin dengan SM
dia pernah kawin dengan seorang pelak ...

Si D tu penah gaduh dgn Mek Patiah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 28-11-2019 11:13 AM
Dedua hensemmm noksss. Mmg kalah ank che ta propa tu

Goshhhh ank nek ta hensem kah???
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:17 AM
Goshhhh ank nek ta hensem kah???

Sbb ank dia tak hensem la asyik bergentayangan tunjuk body kt ig. Nk tayang rupa mmg hauslahh. Mcm bangla  versi putih je ank2 dia., ank ED ni pakai baju koyak pun still hensem. Mmg tak dinafikan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:22 AM | Show all posts
moonela replied at 28-11-2019 10:27 AM
macam ni...tok laki SM sekarang sebelum dia kawin dengan SM
dia pernah kawin dengan seorang pelak ...

ooohh tau dah, tau dah.. ex dia D tu tau dah dr td hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:23 AM | Show all posts
Sazida replied at 28-11-2019 11:14 AM
Bapaknya yg menteri tu dh meninggal dah. Menteri besar negeri bersejarah.

yes tau. melaka.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:23 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:15 AM
Si D tu penah gaduh dgn Mek Patiah

laa ye ka kakiah?
tak pernah tahu pulak

haa sebut pasal mek patiah ni...kenapa dia berubah hampir 80%
kakiah?
saya dah la minat lakonan dia..
perfect lah kiranya complete pakej
end up jadi gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:15 AM
Si D tu penah gaduh dgn Mek Patiah

Si D tu skrg kan ketua wanita parti pembangkang...  katanya dah xnk berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:17 AM
Goshhhh ank nek ta hensem kah???

Gossip ni dah dapat teka. Nak gossip lain yang HOT lagi. I peminat Kak kiah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:24 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 11:13 AM
Bapak dia bukan ada kes rogol bdk bwh umur ke dlu ... Ke MB lain?? X silap kak kiah lah

bukan kakiah...yang tu orang lain..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
SM ni kawin dgn ex D kan? Ada anak ke.. waa hebat gak..
Dulu pnah gak gosip dgn eman manan sblum ke slps gosip dgn RR.
Anak2 dgn ED dah besar2 .. belasah je la org yg mendera tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:25 AM | Show all posts
lasagna replied at 28-11-2019 11:22 AM
ooohh tau dah, tau dah.. ex dia D tu tau dah dr td hehe

ok hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 28-11-2019 11:25 AM
SM ni kawin dgn ex D kan? Ada anak ke.. waa hebat gak..
Dulu pnah gak gosip dgn eman manan sblum ke ...

EM tu katanya kwen dgn bekas peserta GV jgak si H ..... Dgr desas desus laaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Hehe2...dah dapat decode
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075749s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list