Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18548
View
353
Reply

Anak Retis popular pernah Kena Dera Dengan Mak Tiri

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88       Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
LolaLombing replied at 28-11-2019 09:37 AM
Haha bc ni baru dpt tangkap sapa retis dua ni. Yg si ex minik pernah bercinta lama dgn  RR pelakon ...

Igtkan berjodohan tp rupanya jodoh x kesampaian dan si lelaki kawen dulu kesian SM
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:07 AM | Show all posts
Jonesy replied at 28-11-2019 10:04 AM
ED ni bukan orang Tapah ke..

ye.. kampungku ituuu.. tp bkn exactly tapah la...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 28-11-2019 06:34 AM
Adoilahhh siapa pulak ni jenuh nk pikir

Baca post 34# dr chazy nnt terungkai misteri
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:13 AM | Show all posts
Maknanya anak ED 8 orang laaaaa wow
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:15 AM | Show all posts
LolaLombing replied at 28-11-2019 10:04 AM
Jumpa dah. hehehe tp bukan ____y tp ___ie

haaa iye... nasib chuolls bijak mengeja
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:18 AM | Show all posts
takayama replied at 28-11-2019 10:05 AM
Igtkan berjodohan tp rupanya jodoh x kesampaian dan si lelaki kawen dulu kesian SM

dedulu kat tv9 ada talkshow pengacara CepWan tetamu jemputan si ED dgn bakal mak mertua tak jadi si SM, yakni NG mama kepada RR...

NG puji2 SM walau tak jadi menantu sheolls... ED senyum je...

nampak pro disitu...

ada satu gambar dlm ig anak theyolls, ED & SM satu frame... nampak cam kengkawan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Jenoh nak hadam gosip kakkiah ni... macam nak jwb soalan exam pulak...2 3  dok ulang baca
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:22 AM | Show all posts
Wpun aku masuk lambat tapi yg ni aku cepat tangkap

Tenkiu UFO sebab delay
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:27 AM | Show all posts
lasagna replied at 28-11-2019 09:52 AM
oihhh Ex minik lahh skrg ni anak muntri ek?tp iols mcm lupa plak sape bapak nya (muntri) ittew.

...

macam ni...tok laki SM sekarang sebelum dia kawin dengan SM
dia pernah kawin dengan seorang pelakon "D".
Lepas dia berpisah dengan D ni, tak pasti berapa selepas berpisah
suami dia kawin dengan SM ni
dan si D ni lah anak ex muntri al kisah di sebuah negeri..

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:28 AM | Show all posts
Incanto replied at 28-11-2019 10:22 AM
Wpun aku masuk lambat tapi yg ni aku cepat tangkap

Tenkiu UFO sebab delay

hahahaha..tahniah..
gosip ni tak mencabar minda sangat
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:40 AM | Show all posts
anilanil replied at 28-11-2019 12:18 AM
Rasa mcm tun M tiruan tapi ex wife dia bukan mualaf..

baca ni je dh dpt tau siapa

dedua ai suka
teater ED tu pn ai p tonton

SM je lama tak nampak dia berlakon ke sb aku dh berkurun lama ku rahsiakan.. ehh berkurun lama tak layan drama ptg atau mlm hmmmm
tp ai follow ig SM
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
freyayong replied at 28-11-2019 09:13 AM
akhirnya gosip yg xyah susah decode sebab tau...

rumah mak ED satu kampung arwah opah iolsssss.. ...

Pehtu dah besar sindri pi carik mak. Helok ja bergambar bersama SM ngan daddy baru. Di hari nikoh ada gambar. Di hari raya ada gambar. Dengan paknya takda pun nampak gambar di google.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 28-11-2019 10:40 AM
baca ni je dh dpt tau siapa

dedua ai suka

Banyak je drama sheolls. Pastu rajin di rtm sheolls
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:48 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2019 10:45 AM
Pehtu dah besar sindri pi carik mak. Helok ja bergambar bersama SM ngan daddy baru. Di hari nikoh  ...

ye... dah besar pandai fikir..

tp kesian masa kecik family ed tak bagi jumpa mak tu... so budak2 tu duduk la dgn opah nye di kg.. main tanah semua tu.. main2 dgn adik iols kalau kitorg blk kg...


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
freyayong replied at 28-11-2019 10:48 AM
ye... dah besar pandai fikir..

tp kesian masa kecik family ed tak bagi jumpa mak tu... so budak ...

Mengapa yah? Adakah karna gosip SM dolunya menzamani?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:53 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2019 10:50 AM
Mengapa yah? Adakah karna gosip SM dolunya menzamani?

tak sure real story... org tua bercakap xleh dgr.. pesan arwah mama iols.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:55 AM | Show all posts
walaupon jenuh nk mencari dan menghadam..

akhirnya aku phm nama2 tersebut..

jenuh nk hadam sbb yg aku tau, si ED tu dah divorce..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Senang sngt pop kuiz hari ni kak kiah. Nexttttttttttttttttttt!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 28-11-2019 08:23 AM
SM anak menteri ke? Menteri apa? aku tau dia asal borneo. Bapak or mak dia borneo kalau tak silap. ...

SM bkn ank menteri.... Laki dia skrg bekas laki ank menteri
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 11:09 AM | Show all posts
ingat lg akk pernah baca SM cerita bila dah ada baby baru anak2
bujang nya bawa lari tido sesama..kelam kabut SM cari rupanya tido
berpeluk2 dgn abg2..punyalah manja anak2 bujang SM dgn anak baru dr
laki SM yg baru tu..SM ni dl pas cerai dgn ED mmg sengsara hidupnya kira
susah btl siap niaga nasi lemak bagai lah,dgn RR lama bercinta dia sampai
NG sayang btl kat SM kan..tp takde jodoh diaorg..ED dgn SM mmg nampak
sepadan betul pas kahwin tu lg lah tp itulah bukan jodoh diaorg tp skrg ni
anak2 dah bujang2..msg2 ada kehidupan memasing sendiri dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076388s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list