Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18569
View
353
Reply

Anak Retis popular pernah Kena Dera Dengan Mak Tiri

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 08:25 AM | Show all posts
rayray28 replied at 28-11-2019 12:40 AM
Ok faham dh sebab puas belit2 putar2 baca br dpt tangkap haha..cuma tang mualaf tu cm mana dtgny ...

Siap cerai dah pun. Ada thread dia dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 28-11-2019 07:23 AM
SM anak menteri ke? Menteri apa? aku tau dia asal borneo. Bapak or mak dia borneo kalau tak silap. ...

Baca balik novel kat atas tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ed dan sm kahwin masa di kemuncak populariti tak silap. Lepas kahwin senyap je. Pas tu next few years keluar story bercerai & hidup susah siap kena jual nasi lemak dok flat. I lebih kesian kat sm. Sbb nmpak die kurus kering mcm suffer betul. Pas tu die pulak jenis muka sedih.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:00 AM | Show all posts
hoyeahh dah dapat kak kiah.

btw kesiannyaa bebudak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:03 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 01:02 AM
Mybe baru bercerai tu mak dia jaga ...lepas bapak dia amik jaga ..bapak dia kan ank dato... Bukan  ...

ohh anak dato.. tapi kalau dia berlakon iols selalu distract dgn gigi beliau yg bersepah  
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:12 AM | Show all posts
Senang nak decode la gosip yg ni kak kiah.
Gossip2 yg susah nak decode ade tak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:13 AM | Show all posts
akhirnya gosip yg xyah susah decode sebab tau...

rumah mak ED satu kampung arwah opah iolsssss....
mmg family ED tak bagi lansung anak2 jumpa mak.. sampai kalau nak jumpa kena call rumah opah iolsss.. kesian dak2 tu.. tp dah besar ni hensem depa dua beradik
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:22 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2019 01:20 AM
Dah kena cash kan? Dah bercerai pon dengan mak tiri Sindarela tu kan?

https://iluminasi.com/bm/es ...

tq bagi link ni......dah terurai siapakah watak2 misteri gitew
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 28-11-2019 12:43 AM
Cuba search siapa penah lakunkan watak jd Tun M kt malaysia ni..

Haha bc ni baru dpt tangkap sapa retis dua ni. Yg si ex minik pernah bercinta lama dgn  RR pelakon jgk . RR ni anak kepada pelako veteran NG kan. Hahahaha saja aku bg korang fenin
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok,  dah dapat teka pop kuiz hari ni . Mak tiri model ke apa dulu kalau tak silap . Tinggi jugak orgnya .Cerai dah pun.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:43 AM | Show all posts
sukacactus replied at 28-11-2019 06:35 AM
Pernah terserempak pasangan ni masa diorang baru kawin dl
Sukanya tgk pasangan sama cantik sama cut ...

SM nih bijak. pernah baca kat benang mana ntah. lupa....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:45 AM | Show all posts
fahdramli replied at 28-11-2019 07:45 AM
Masih siap ada anak kecil lagi.

tapi ig si SM tuh asyik meratib rindu anak2 kecilnya... sesuatuh...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:46 AM | Show all posts
freyayong replied at 28-11-2019 09:13 AM
akhirnya gosip yg xyah susah decode sebab tau...

rumah mak ED satu kampung arwah opah iolsssss.. ...

yg abangnya hensem dah lah join MMA kot... gambar kat ig fuhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:50 AM | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 28-11-2019 12:41 AM
sm & ed tu sape pulak
Klue plsssss

SM...Shila M....
ED.. Esma D...

tp anak2 diorg ni kan dh besar panjang...hensem pulak tu..
tp S.Merlis ni mmg nampak Bahagia sangat lepas perkahwinan ke2
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 28-11-2019 09:45 AM
tapi ig si SM tuh asyik meratib rindu anak2 kecilnya... sesuatuh...

Apa ignya
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:52 AM | Show all posts
Edited by lasagna at 28-11-2019 10:05 AM
moonela replied at 28-11-2019 12:37 AM
Ex minik kepada tok laki SM sekarang kan anak muntri... Si D tu..

oihhh Ex minik lahh skrg ni anak muntri ek?tp iols mcm lupa plak sape bapak nya (muntri) ittew.

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:59 AM | Show all posts

chuolls type je nama penuhnya S----yM----s...
gituh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeiiiii.. Kak kiah kembali.. Sedih tau smlm bl kak kiah kata nak tinggalkan kami. Huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
freyayong replied at 28-11-2019 09:13 AM
akhirnya gosip yg xyah susah decode sebab tau...

rumah mak ED satu kampung arwah opah iolsssss.. ...

ED ni bukan orang Tapah ke..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 28-11-2019 09:59 AM
chuolls type je nama penuhnya S----yM----s...
gituh


Jumpa dah. hehehe tp bukan ____y tp ___ie
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081465s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list