Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18547
View
353
Reply

Anak Retis popular pernah Kena Dera Dengan Mak Tiri

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88       Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2019 01:24 AM
Ada eh? Ketinggalan akak gosip nih.

Ada sis.. Bini skandal nya tu yg merentan kat sini.. Kesian.. Tah apa kesudahannya pon xtau...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2019 01:26 AM
Mata kero aiol nampak macam ex waifu sotan Brunei.

Ye ado sikit tang mata tuh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2019 01:27 AM
Macam aruah Noor Suzaily pon hada iyah!


Sedihnya kes arwah masa meolls baru masuk menengah... tang senyum kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 28-11-2019 01:30 AM
Sedihnya kes arwah masa meolls baru masuk menengah... tang senyum kan

Ha'ah. Deyol hada lesung pipit yang sama.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2019 01:25 AM
Sheols hada darah Ereb. Ada ja kat Wiki info lengkap sheol. Takda maknanya mualaf.

Dah baca kat wiki kaka.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sm pnh mng ask
Ed xpasti
Ed pnh arah filem biopic yg epic fail

Btw kak kiah meols pnh lh berfoto dgn ed
Die joke ckp kt meols ape taw
" tau excited tp jgn ketar sgt tgn tu"
Hehe...xtau lh mcmn blh jd gitu ms tu

N yes he's quite handsome lh
Tp bila berckp bunyi xde gaya star pun


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum Kak Kiah dan Salam Malam Jumaat...

Nk habaq kak kiah meols,  taraf acik2 purba kala kdg otak tepu nk putar putar pikir,  buh gambar hint sekeping dua kak kiah konon2  ala2 pop kuiz gituu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
i_is_kennot replied at 28-11-2019 06:29 AM
Assalamualaikum Kak Kiah dan Salam Malam Jumaat...

Nk habaq kak kiah meols,  taraf acik2 purba k ...

Awalnya wish salam malam jumaat. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoilahhh siapa pulak ni jenuh nk pikir
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah terserempak pasangan ni masa diorang baru kawin dl
Sukanya tgk pasangan sama cantik sama cute, sama2 pakai faded jeans dgn white t shirts
Masa tu SM xde la kurus keding sangat
SM ni patutnya dl dtg KL masuk kolej mana ntah
Skali bercinta dgn ED, study ntah ke mana, lgsg macam dibuang keluarga
Dia kan lepas cerai xleh jumpa ank2nya kan
Ank2 dah besar baru diorang boleh reunited
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Msblackpepper replied at 28-11-2019 06:33 AM
Awalnya wish salam malam jumaat. Haha

Meols shift mlm hari ni,  takut tak sempat wish.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:42 AM | Show all posts
Cerita Akak Kiah semua ni cerita lama ke yg agak baru eh?

Saja nak tau.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak kiah kan dah bgtau gossip kak kiah ni gossip stok purba. Ala ala throwback giteww
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:04 AM | Show all posts
Msblackpepper replied at 28-11-2019 07:01 AM
Kak kiah kan dah bgtau gossip kak kiah ni gossip stok purba. Ala ala throwback giteww

oh yer ke. tak perasan pulok kakkiah ada cakap tu. sorry ehhh akak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 28-11-2019 01:02 AM
Mybe baru bercerai tu mak dia jaga ...lepas bapak dia amik jaga ..bapak dia kan ank dato... Bukan  ...

Ooh kak kiah kiranya ED ni anak dato ye? Huu xsangka. Tp SM ngn laki dia yg ex wifenya anak dato tu still together ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2019 12:20 AM
Dah kena cash kan? Dah bercerai pon dengan mak tiri Sindarela tu kan?

https://iluminasi.com/bm/es ...

Fesyen apooo lagu tuh.. Hawauuzz
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Purbanya gosip kak kiah. Budak2 tu dh teruna dh. Huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 28-11-2019 07:08 AM
Ooh kak kiah kiranya ED ni anak dato ye? Huu xsangka. Tp SM ngn laki dia yg ex wifenya anak dato t ...

Masih siap ada anak kecil lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
dulu ada terbaca kononnya SM tu lepas cerai hidup dalam depression, nasib baik berkawan dgn anak duta pelekat gigi palsu yang sekarang dah kawen dengan sampai bila terlalu memuja. Masa tu duta pelekat gigi palsu mmg sayangkan SM ni tapi akhirnya diorg putus. Hidup SM jadi huru hara balik sampai ada yg kata dia pernah tidur menumpang rumah orang sbb diusir dari rumah sewa. Masa tu anak2 dia dgn ED, ED yang jaga dgn mak tiri puaka tu.


minggu lepas ED baru je keluar statement kat mstar - "anak2 bantu saya harungi episod despresi" .
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:23 AM | Show all posts

SM anak menteri ke? Menteri apa? aku tau dia asal borneo. Bapak or mak dia borneo kalau tak silap.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094730s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list