Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16970
View
353
Reply

Anak Retis popular pernah Kena Dera Dengan Mak Tiri

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-11-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by KiahRonggeng88 at 28-11-2019 12:27 AM

Assallammualaikum...tak jawab dosa ...berat hati kak kiah nak tinggal kan bumi ni... Mujur UFO kak kiah delay ... Xpe lah kak kiah campak satu lagi gosip supaya lebih ramai bleh teman kak kiah di pintu Neraka...yang mana bajet ahli syurga mohln ignored lah kak kiah punya thread ni malas betul kak kiah nak bertekak dengan ostajah/ostad keparat yang acah syurga tapi sibuk bergentayangan kat forum gossip... Menyampah betul..nyahhh korang ...

Okey sambung balik citer ni... Ni citer dah lama mcm kak kiah kata gossips kak kiah memang stok purba punya... Sbb kak kiah baru je join forum ni  saja kak kiah nak lambak kan citer ni...kisah ni terjadi lebih kurang beberapa tahun dlu ... Kakak angkat kak kiah ni berjiran dgn retis ni...retis lelaki ni sampai sekarang masih berlakon jadi org kaya..org miskin..dato bagai and still hensem ... Ex wife dia pun pelakon jugak n masih aktif berlakon... masing2 dh kwen lain...ex wife dia kwen dgn retis jgak bekas duda retis jugak... Ex wife duda tu ank menteri dan pelakon   . Mcm pening sket kan??


Retis lelaki yang hensem tu hasil perkahwinan dgn ex dia yang jgak retis tu dpt 2 org ank lelaki dan dia yang jaga ank2 dia ... okey straight story .. satu hari ank2 dia yang di jaga mak tiri dia lari pegi rumah kakak angkat kak kiah sbb umah dorang selang berapa buah je.. dorang mintak tolong suruh kak angkat kak kiah hantar dorang pegi rumah mak dorang ...dorang ckp mak tiri dorang x bagi makan ...lapar lepas pukul dorang .. x tau lah pukul sbb nakal ke hape... Perkahwinan baru bapak dorang dpt ank lain... Kakak angkat kak kiah kata sedih tau tengok dorang nangis2 ... Nak pegi dkt mak dorang...dorang ckp dh lama x dpt pegi jumpa mak dorang..bapak dorang x kasi...

Dua hari dorang stay dkt umah kakak angkat kak kiah haram lah mak tiri dia nk cari ke hape..maybe masa tu bapak dorang shooting keluar ... Lepas bapak dorang balik baru dorang  balik rumah ...

Itu mmg mak tiri x bleh pakai time bapak anak mulia je perangai mak tiri acah layan mcm ank sndiri...bapak xde mak tiri pon jadi monster... Kalau dh x suka ckp lah terang suh mak dorang jaga amik x nak plak... Skrg budak2 tu dah besar kak kiah rasa mmg x dpt lah dera lagi kot hahahaha.... Dh jadi ank bujang ... Mak kandung dorang pun dh ada ank lain dgn retis muda yang juga penyanyi suam2 kuku dlu ...

Tapi kak kiah minat lakonan bapak dgn mak dorang sampai skrg kalau berlakon mmg menusuk hati ..nak plak mak dia yang kurus2 tu..berlakon mmg menjadi...


P/s :  YANG MANA TAU DIAM2 SUDAH...JGN BAGI NAMA TERANG TERANGAN KANG KENA SAMAN PLAK KORANG .... HAHAHAHAA KITA PAKAI CODE MOUSE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa pulak ni. Tak dapat nak teka teki. Tunggu yang pakar jawab siang nanti
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mcm tun M tiruan tapi ex wife dia bukan mualaf..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakiah oi...jenohlaaaa nk decode..tdoq dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Easy peasy.. SM & ED
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
But get your facts right kak Kiah.. Bila masa SM tu mualaf
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 28-11-2019 12:25 AM
But get your facts right kak Kiah.. Bila masa SM tu mualaf

Kak Kiah pon dgr masa depa nak bercerai dulu ada org ckp sbb tu dia x dpt hak penjagaan...xpe kak kiah dh edit kot salah plak kan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 28-11-2019 12:25 AM
But get your facts right kak Kiah.. Bila masa SM tu mualaf

Anak menteri kah dia?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp SM tu bukan anak menteri..yg tau anak menteri pelakon pernah kwin cerai..Anak bekas MB melaka
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Waalaikumussalam kakiah.. Alhamdulillah kakiah masih dibumi yang nyata
ED dan SM kakiah.. Tapi SM ni bukan muallaf kan? Dia orang sabahan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 28-11-2019 12:30 AM
Anak menteri kah dia?

Ex minik kepada tok laki SM sekarang kan anak muntri... Si D tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rayray28 at 28-11-2019 12:42 AM
moonela replied at 28-11-2019 12:37 AM
Ex minik kepada tok laki SM sekarang kan anak muntri... Si D tu..


Ok faham dh sebab puas belit2 putar2 baca br dpt tangkap haha..cuma tang mualaf tu cm mana dtgnya..silap info laa kot part tu hahahah..tp ex husband SM tu bukan ke baru je khwin?

Edited: oh lama dh laa dia khwin lain


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 27-11-2019 11:35 PM
Waalaikumussalam kakiah.. Alhamdulillah kakiah masih dibumi yang nyata
ED dan SM kakiah.. Tap ...

Sarawakian sis.. Melayu totok lagi.. See the nama keturunan bangsawan gitu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
sm & ed tu sape pulak
Klue plsssss
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 28-11-2019 12:41 AM
sm & ed tu sape pulak
Klue plsssss

Cuba search siapa penah lakunkan watak jd Tun M kt malaysia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 28-11-2019 12:25 AM
But get your facts right kak Kiah.. Bila masa SM tu mualaf

macam pernah dgr citer SM ni muallaf
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Last2 mak tiri lak tinggalkan pak diaorang skandal dgn laki orang
Bini org tu masuk ngamuk dlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 28-11-2019 12:43 AM
Cuba search siapa penah lakunkan watak jd Tun M kt malaysia ni..

Dah dapat
Tenkiu bebeh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 28-11-2019 12:41 AM
Sarawakian sis.. Melayu totok lagi.. See the nama keturunan bangsawan gitu

Tersilap pula... Panjang betul nama keturunan ya..tak sangka nama Sharifah ni belah sana pun ada.. Anak lelaki dia dgn ED tu dah besar kan? Dua2 good looking.. Maklumlah apaknya pun ada rupa juga..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 28-11-2019 12:43 AM
macam pernah dgr citer SM ni muallaf

Kan??? Kak kiah dgr masa kak kiah skolah lagi masa zaman diorang bercinta rasanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086631s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list