Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11358
View
122
Reply

Tampil Imej Putih Bak Puteri Salju, Nora Danish Nampak Tua Atau Cantik Macam Elsa?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Xcantik.nmpk rambut mcm nipis nak botak.bukan dia selalu rmbut kepok2 ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:22 AM | Show all posts


Sorry tak cantik tak sesuai tak best tak cun etc.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok nextttttttt nextttttttt nextttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 06:45 AM | Show all posts
lantak lah kome. Cuma aku nak cakap, jgn gunting rambut kat salon dia. Hairdresser dia yg gunting rambut aku baik sopan tapi tak ada skill.

Aku bukan batak pegi kedai business retis tp tengok anak buah aku buat rambut warna ok lah lawa gak, aku nak gak buat. Tapi  krik krik krik bila part aku.
Tak shabar aku nak repair haircut aku ni yg entah apa apa tak de shape. LOL! baru padan muka aku.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 27-11-2019 03:00 PM
jendulnya terserlah

Jendul yg cerdik...pandai cari laki kaya2
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 07:59 AM | Show all posts
baju je cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm... Buruk. Cuba lg ya
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:45 AM | Show all posts
mcm nenek
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:54 AM | Show all posts
sangat nenek...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:12 AM | Show all posts
tokchik replied at 27-11-2019 08:21 PM
Pasal Apa tok Tengok bibir makin tebal terjueh.

Banyak nau yng buat Rupa gitu.

lofa pun dah ke arah tu.. lagi2 bibir bawah dia...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:13 AM | Show all posts
Puteri salju pale buto ko la Nora oiii...
Buruk nak mampus.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak lawa.. Dh nampk mcm muka mak dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dahi luas, rambut nipis.. rambut putih... mmg nampak makcik tua yang menanti ajal.

Kalau nak rambut putih kayak gini.. rambut kena tebal, dahi kurang luas.. baru lah stylista!
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:37 AM | Show all posts
nmpk tua...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:40 AM | Show all posts
tak sesuai lah ND
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:43 AM | Show all posts
nampak cold and sweet villain n notorious....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruk, sapela punya idea. Baik dia pakai wig putih lagi okay kot. Ni nampak mcm dye murahan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:43 AM | Show all posts
rambut rosak ke dah start beruban

tak seswai la dik non buat gaya camtu.. puteri salju ape.. dah macam nenek kebayan gi fashion show je
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:48 AM | Show all posts
af_mania replied at 28-11-2019 09:30 AM
Dahi luas, rambut nipis.. rambut putih... mmg nampak makcik tua yang menanti ajal.

Kalau nak ramb ...

amboii sis...kalah makcik bawang holland
hahhahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:49 AM | Show all posts
clarizsa replied at 27-11-2019 09:50 PM
Tua pun cantiklah
Sangat cantik

karatss nora ke ni?
hahhahahahaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105469s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list