Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
23141
View
2026
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KE-25) MEGADRAMA: MIRA FILZAH, BEN AMIR

 Close [Copy link]

Author: ubatnyamuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Morning perakits
Morning pengkayangans

Bukperi masak apa bfast kat atas sanun?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
jeennnnnnn replied at 28-11-2019 08:31 AM
Mira la kaka kalau org yg kita follow kan nampak hahahahaha

Oh ye ke...sorry. iols cari kat org like apasal tak kuar..
Sigh..okiesss!
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
lina21 replied at 28-11-2019 08:52 AM
Morning totomei

Morning kakalina sayam.. muahhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
  



Happy tears sgtttt tgk video ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 28-11-2019 08:54 AM
Morningssss...
Tak cukup emoji, kita bagi gambar sekali.. hehehehe

Wahhhh ladang sunflowers! Kaka memang best! Ajar sikit nak tepek gmbor macam mana kaka!
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
sweetdreamer replied at 28-11-2019 09:10 AM
Happy tears sgtttt tgk video ni..

Xnampakkk disebabkan igers semua private kita xde hiburan dah hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:17 AM | Show all posts
Edited by 46BlueBerry at 28-11-2019 09:20 AM
totomei replied at 28-11-2019 09:10 AM
Wahhhh ladang sunflowers! Kaka memang best! Ajar sikit nak tepek gmbor macam mana kaka!

Yang ni tepek pakai desktop view. Lagipon memang pakai dekstop. hahahaha

1)Kalau pakai mobile, bukak pakai chrome, belah kanan atas ada 3 dot tu, click pastu pilih dekstop view.

2)Nak tepek gambar, reply or post komen cam biasa, pilih advanced mode. Click icon add image, pastu pilih image link.

3)Pastu Copy link gambar dari mana2 website then paste. Gambar tu make sure dah view image tau then copy link kat atas sekali.




Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Risch replied at 28-11-2019 08:13 AM
Oh tu fan miwa tu.hikhik...id ig dia mfmiafilzah. Bukan mira tu.

Eh mmg dekmiwa like kt ig lovemeewoo tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Lemaunyaaaa rakit since igers bnyk private

Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_2019-11-28-09-16-47-420_com.instagram.android.png

Ni sbb igers semua Tu private sementara
Bertabahlah perakits semua
Hiburan agak terhad
Kredit: igs chipsmore
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 28-11-2019 09:17 AM
Yang ni tepek pakai desktop view. Lagipon memang pakai dekstop. hahahaha

1)Kalau pakai mobile,  ...

Done SS
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:27 AM | Show all posts

Sila try seketul dua gambar ye..

So harini tema tutorial ke apa hahahha.
I ols kalau pakai henfon pon prefer desktop view. Senang nak tepek apa2. (twt,ig,yt)

Kalau mobile tu takut salah code je. Kalau gambar dari henfon baru pakai mobile view.


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa

nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:40 AM | Show all posts
jangansembunyi replied at 28-11-2019 09:37 AM
nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak  ...

nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa

nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa

nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa

nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa

*tamak!!



Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
jeennnnnnn replied at 28-11-2019 09:14 AM
Xnampakkk disebabkan igers semua private kita xde hiburan dah hahahahha

Halaa tu laaa

Ermm sendu laa cemginiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
KimiNoNawa replied at 28-11-2019 09:33 AM

Owhhhh dr video ni nmpk mmg meja ben sebelah meja parents mira kann..

Napa tak letak meja belakang2 kannn..hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 28-11-2019 09:40 AM
nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa nak bom benmiwa na ...

Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa

Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa

Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa

Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa

Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa
Nak bom Benmiwa nak bom Benmiwa

Halobaaaaa
Ekekkekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Didi_dido at 28-11-2019 10:00 AM
KimiNoNawa replied at 28-11-2019 09:33 AM


Bamben jgn macam2 ye. Nak tepek Luna kat muka bagai. Owner dia kt blkg tu dengarrr je. Haha..

Yang abu tu, hmm.. korg dgr la sendiri. Tak sanggup nk type. Hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Fleur8 replied at 28-11-2019 09:49 AM
Owhhhh dr video ni nmpk mmg meja ben sebelah meja parents mira kann..

Napa tak letak meja belak ...

Baru perasan juga...someone special kan, haruslah bhgn depan ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087574s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list