Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
22860
View
2026
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KE-25) MEGADRAMA: MIRA FILZAH, BEN AMIR

 Close [Copy link]

Author: ubatnyamuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-11-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
UQ nak masuk set dgn usop ngn nafiz muaz.

Pastu perasan tak dlm igl mike aritu, byk kali dia ckp yg mana ada Ben akan masuk set dia. Hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh.. eh.. iolss dh naik darjah la. Terima kasih semua
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 27-11-2019 07:51 PM
Eh.. eh.. iolss dh naik darjah la. Terima kasih semua

Iols pun baru perasan naik drjah 6 arini.

Alamak. UPSR la
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sayaemaksoho replied at 27-11-2019 07:49 PM
UQ nak masuk set dgn usop ngn nafiz muaz.

Pastu perasan tak dlm igl mike aritu, byk kali dia ckp  ...

mike propa tu.. ben mmg akan masuk set soon

eh entahlah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 27-11-2019 07:51 PM
Eh.. eh.. iolss dh naik darjah la. Terima kasih semua

nak itot dajah 9!!!! hahha tp malas joyah tempat lain hihi
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
jangansembunyi replied at 27-11-2019 07:55 PM
nak itot dajah 9!!!! hahha tp malas joyah tempat lain hihi

Iolss xjoyah tempat lain. Kat sini je. Itu pun rasa mcm tak kerap compared dgn perakit lain.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum semua..

Baru check in rakit 25.. Super busy lately..

Ohhhhh btw, ada baca yang uols semua ni risau nau ben tak jadi masuk set mike..

Tenang perakits sekalian.. Knowing mike, dia tak suka canang2 sesuatu drama atau tele dia selagi belum masuk set.  Malas mike nak layan soalan yg sama yang asyik membanjiri igl dia.  

And,

amir juga, bukan seorang yang suka canang2 apa next projek dia. Kan uols semua pun setuju, amir sejenis 'diam-diam ubi berisi'.  Cuma masa igl KL - Melaka, Amir jujur bagitahu apa next projek dia (masuk set mike, shoot drama), kalau belum confirm, buat apa nak bagitahukan?


Dah dah.. Tunggu je minggu depan mesti masuk set..

Mmg sepatutnya kalau ikut info dari igl amir, dia akan masuk set pertengahan Nov, dah tu, mike dok masuk set polis evo, siapa nak buat pengarahan?
So tunggu la mike selesai urusan dia dulu.


Dah dah.. Relaksssss dan kita minum toraja dulu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni la ig yg Abu komen bg star tu..
Video ori dr igs abu
  
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Faaaa replied at 27-11-2019 08:11 PM
Assalamualaikum semua..

Baru check in rakit 25.. Super busy lately..


Yg ben ckp kat mira pengarah tak tau lg sapa, tp under mike.. maksudnya company mike tp pengarah bukan mike..
Mcm.tu ke..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nite perakits.... Lamanye x blk rakit.. Windu..

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 27-11-2019 08:40 PM
Ni la ig yg Abu komen bg star tu..
Video ori dr igs abu

Abu pon pakai video tu

Hmmm ada pape keee

Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 27-11-2019 08:40 PM
Ni la ig yg Abu komen bg star tu..
Video ori dr igs abu

xpuas la tgk dorg

Xsabarnyaaaa tunggu tahun depan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 27-11-2019 08:40 PM
Ni la ig yg Abu komen bg star tu..
Video ori dr igs abu

xfhm.. apa maksud abu bg star tu? Ngapa sda vc Ben dan mira kat bwh tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
jeennnnnnn replied at 27-11-2019 09:11 PM
xpuas la tgk dorg

Xsabarnyaaaa tunggu tahun depan

Samaaa.. iolss duk ulang2 part yg diorg gelak sama2. Alahaiiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 27-11-2019 08:40 PM
Ni la ig yg Abu komen bg star tu..
Video ori dr igs abu

Baru perasan... Tu vid B baru sampai event kan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Faham..faham.. faham...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Indahnya delulu visuall

Ni dah nikah ke belum ni
  
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 27-11-2019 09:21 PM
Samaaa.. iolss duk ulang2 part yg diorg gelak sama2. Alahaiiii

Ulang ajela sampai abang jamil mampos hahahahahahhaha

Tapi dok tgk 44juta kali pun masih sweet hiks

Oiii cptlah sikit anugerah meletop xsabar dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sayaemaksoho replied at 27-11-2019 07:49 PM
UQ nak masuk set dgn usop ngn nafiz muaz.

Pastu perasan tak dlm igl mike aritu, byk kali dia ckp  ...

Aktif sungguh si ucop ni.. non stop shooting...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 27-11-2019 09:20 PM
xfhm.. apa maksud abu bg star tu? Ngapa sda vc Ben dan mira kat bwh tu?

Abu la untung... big project la dia kalau mira bertunang n kawin nanti
Dah kena design baju mira..

Napa abu bg star?
Abu: sapa masuk set mike.. mesti ......................
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077282s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list