Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
22620
View
2026
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KE-25) MEGADRAMA: MIRA FILZAH, BEN AMIR

 Close [Copy link]

Author: ubatnyamuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
jangansembunyi replied at 28-11-2019 07:08 AM
dan iols pun jadi penyebok baca ben berborak2 dengan puterinadhirah tu hahaha

sape kah itu? kaz ...

utk org perak , yg ada keturunan megat megat ni di kalangan anak2 perempuan memang akan ada nama puteri. So untuk kaum kerabat , tgk la dgn sapa depa kawen,  so anak2 ada yg mewarisi nama ada yg tidak. So dikalangan famili macam ni , mmg normal klu ada nama pangkal wan, siti, megat, mior, puteri, tun atau permulaan nama perempuan Mai
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 28-11-2019 09:58 AM
utk org perak , yg ada keturunan megat megat ni di kalangan anak2 perempuan memang akan ada nama p ...

Betul kaka. Kalo nama bamben ada Tun, nama ank2 dia pun ada pangkal Tun termasuk ank perempuan kan kaka?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
sweetdreamer replied at 28-11-2019 09:49 AM
Halaa tu laaa

Ermm sendu laa cemginiii

Punya la sendu dr smlm smpaikan iols dok stalk ig bamman smpai khatam hahahahaha

Herlokkk bamman eh kihkihkih


Eh! Germoning perakitzzzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
  


Nahh... tolong bawak miwa g vacation please ben.. ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 28-11-2019 09:17 AM
Yang ni tepek pakai desktop view. Lagipon memang pakai dekstop. hahahaha

1)Kalau pakai mobile,  ...

Macehh kakaberry.. nantii meols try okay... muahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
totomei replied at 28-11-2019 10:09 AM
Nahh... tolong bawak miwa g vacation please ben.. ehhh

perakit nak bom benmiwa bom benmiwa bom benmiwa bom benmiwa bom benmiwa

Dik miwa nak vacation vacation vacatiom vacation vacation vacation vacation

Haa.. sama masing2. Haha

Cian dik miwa keje kuat sampai cuti pn x sempat. Bamben g bawak dik miwa cuti tuu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
totomei replied at 28-11-2019 10:09 AM
Nahh... tolong bawak miwa g vacation please ben.. ehhh

Bali, konpem!

Ekekekekkekek
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 28-11-2019 09:54 AM
Bamben jgn macam2 ye. Nak tepek Luna kat muka bagai. Owner dia kt blkg tu dengarrr je. Haha..

...

Abu cakap ape sis... iols tak dengarrr.. aisehh hhahaha. Terkena bom manis sgt sampai pekak telinga.. ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 28-11-2019 09:54 AM
Bamben jgn macam2 ye. Nak tepek Luna kat muka bagai. Owner dia kt blkg tu dengarrr je. Haha..

...

10x ulang x jelas pe Abu cckp.. Pakai earphone dh tp tetap x jelas.

Ekekeke..
Apoo ek? Kaka mgkin dh kesurupan tu sbb pe pn xdgr..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 28-11-2019 10:03 AM
Betul kaka. Kalo nama bamben ada Tun, nama ank2 dia pun ada pangkal Tun termasuk ank perempuan kan ...

rasanya abg buku biru tu je yg ada nama tun tu, adik beradik lain mak pak dia cam x  bubuh jer gelaran tu, even akak dia yg pernah masuk paper tu pon  sikda gelaran tun kat pangkal nama full name


actually ada famili mmg x bubuh pon
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 28-11-2019 10:12 AM
perakit nak bom benmiwa bom benmiwa bom benmiwa bom benmiwa bom benmiwa

Dik miwa nak vacation v ...

bukan ke dia dah pergi bercuti kat US ke hari tu ?

hehehe , pastu balik pon travel nonstop though because of keje, but still travelling ada masa senggang
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
citer opah bam ben pon pernah masuk paper
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 28-11-2019 10:03 AM
Betul kaka. Kalo nama bamben ada Tun, nama ank2 dia pun ada pangkal Tun termasuk ank perempuan kan ...

anak pompuan boleh je nak bubuh tun
iols ada ramai kawan pompuan carry gelaran tun kat pangkal nama ,

kat perak ramai je nama tun tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sweetdreamer replied at 28-11-2019 10:16 AM
10x ulang x jelas pe Abu cckp.. Pakai earphone dh tp tetap x jelas.

Ekekeke..

Abu ckp.. "Ni boleh jadi lubricant jugak" Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
elly_na replied at 28-11-2019 10:33 AM
Abu ckp.. "Ni boleh jadi lubricant jugak" Hahahahaha

Thanks kaka tlg jawabkan. iolss tak sanggup nk type

Wakakkaka..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
totomei replied at 28-11-2019 10:14 AM
Abu cakap ape sis... iols tak dengarrr.. aisehh hhahaha. Terkena bom manis sgt sampai pekak teling ...

Tu kaka elly dah jawb dah tu.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
sweetdreamer replied at 28-11-2019 10:14 AM
Bali, konpem!

Ekekekekkekek

Kann.. ni nk bgtau la ni nnti nk g Bali. Kalo tetiba pergi terkezut plk fans. Ni baru mukadimah dia..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
elly_na replied at 28-11-2019 10:33 AM
Abu ckp.. "Ni boleh jadi lubricant jugak" Hahahahaha

Hahahahahahhaa! Siottt abu..  luca* nyaa hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
totomei replied at 28-11-2019 10:09 AM
Nahh... tolong bawak miwa g vacation please ben.. ehhh

ahahahahaha....nah g teman bamben nk g jepunnnn hihihi

  
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 28-11-2019 10:12 AM
perakit nak bom benmiwa bom benmiwa bom benmiwa bom benmiwa bom benmiwa

Dik miwa nak vacation v ...

harini dik miwa kebetulan lagi dgn perakit..
kebetulan meratib

dulu pernah dah kebetulan masa perakit bincang mermaid tail tu, dik miwa pun pakai baju mermaid untuk nona hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086908s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list