Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2098
View
22
Reply

Pussy fluid

[Copy link]

Author: Rozai    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-11-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Bahaya ke kalau kita selalu telan air pantat bini?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 11:37 AM | Show all posts
bukan apa takut pussyfluid ni ada bakteria. Itu sebab bahaya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Lick....jgn sedut..

Cara lick tu penting... Bila lidah tu rasa masin atau rasa taste fluid pussy tu - disarankan keluarkan lebih saliva sendiri utk balance kan taste masa tengah menjilat ( cunnilingus )
Jilat jgn sedut ...baru tak tertelan fluid pussy.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Shuben I punya faverit sedut air pepek. Pussy juice has probiotics sama macam dlam yoghurt and vitagen  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 23-11-2019 11:35 AM
Lick....jgn sedut..

Cara lick tu penting... Bila lidah tu rasa masin atau rasa taste fluid pussy  ...

Nothing wrong sedut dn telan air pepek. Aslkan pepek tu xde penyakit kelamin ke haper.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-11-2019 02:34 PM
Shuben I punya faverit sedut air pepek. Pussy juice has probiotics sama macam dlam yoghurt and vitag ...


siyess ke cuols..kisah benar ke ni??
first time i dgr terbukti hebat khasiat air nikmat tu hah..
i harap..yogurt vitagen tetap laku lah di pasaran lps ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
x bhy minum la bnyk2. Kalo blh isi dlm gelas. Kalo x hbs simpan dlm ice box, esk blh minum lg.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 04:19 PM | Show all posts
kanak2 ribena gila sex kt atas ni, cuba tengok sis vokuru beromen bukake hentai jav semua dia buat sampai mia khalifa maria ozawa maria zimbabwe  nak buat 3 some dengan hantu kopek vokuru, tapi vokuru humble je.

tak de kecoh sedut air laut masin acah2 suami mithali walhal duit dapur duit poke semua guna payslip bini beli sport rim gores payslip bini. nak beli susu anak pun seluk poket bini.

cerita beromen suami isteri simpan lah dalam diari hidup masing2 tak perlu kongsi kat sini. sini bukan board krt
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 23-11-2019 01:50 PM
siyess ke cuols..kisah benar ke ni??
first time i dgr terbukti hebat khasiat air nikmat tu hah. ...

Bacalah tp  probiotics dlam air pepek xcukup bnyak mcam dlam vitagen semua tu. Bacteria lactobasilus tu ade dlam air pepek. Rasa air pepek ni pon boleh berubah rasa ikut pemakanan girl tu  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2019 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tq kepada suami dan isteri yang kongsi ilmu..kesimpulannya boleh ke tak telan air pepek? Kalau boleh air pepek yang pekat belendir ke, atau air squirt yg banyak khasiat utk telan?  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2019 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 23-11-2019 04:19 PM
kanak2 ribena gila sex kt atas ni, cuba tengok sis vokuru beromen bukake hentai jav semua dia  ...

Memang forum ni utk kanak2 ribena yang sedang belajar pun. Dah nama topik pun pendidikan seks takkan nak tanya bab accounting lak.. Sorry kurang adab ngan pakcik
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua cecair termasuk air biasa memang ada bakteria, sebab tu kena masak air sebelum minum, bab pussy fluid ni tak digalakkan telan pun, just lick, kalau dah sedut buang ja,

Mulut kita pun banyak bakteria sebab tu gigi sakit, ada mata ikan semua, jadi jangan tambah bakteria lagi lah, masa nak lick pun kena pastikan mulut bersih, sebab takut bakteria dari mulut pindah ke pussy.

Ingat sikit mulut and pussy nak pakai lama, jangan fikir nafsu serakah ja, tak berbaloi di kemudian hari.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2019 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 24-11-2019 02:19 AM
Semua cecair termasuk air biasa memang ada bakteria, sebab tu kena masak air sebelum minum, bab puss ...

Oo..ok faham ngan jelas dah..tq bro sharing
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 24-11-2019 02:19 AM
Semua cecair termasuk air biasa memang ada bakteria, sebab tu kena masak air sebelum minum, bab puss ...

Lagi satu..dari info yang bro share ni..kalau prmpuan telan air mani kita elok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Rozai replied at 24-11-2019 02:26 AM
Lagi satu..dari info yang bro share ni..kalau prmpuan telan air mani kita elok tak?

Yup..my bff suka telan air mani ni..xtau nk komen ok ke x
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Rozai replied at 24-11-2019 02:26 AM
Lagi satu..dari info yang bro share ni..kalau prmpuan telan air mani kita elok tak?

Sama ja tak digalakkan, mulut perempuan dengan lelaki mana ada beza, dua2 sama penuh bakteria dan bertindak balas dengan bakteria,

Fluid tu letak kat muka dia jela, buat sapu macam pakai mask, buat2 tambah glowing kat muka dia kaedahnya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2019 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 24-11-2019 02:30 AM
Yup..my bff suka telan air mani ni..xtau nk komen ok ke x

Your bff means laki ke prmpuan telan air mani u?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2019 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 24-11-2019 02:34 AM
Sama ja tak digalakkan, mulut perempuan dengan lelaki mana ada beza, dua2 sama penuh bakteria dan  ...

Ramai cakap baik sapu kat muka bini air mani kita. Boleh buat awet muda. Tapi sy sdiri tak penah buat pun camtu haha. Agak2 prmpuan nak ke sapu air mani kat muka dia? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Rozai replied at 24-11-2019 02:38 AM
Ramai cakap baik sapu kat muka bini air mani kita. Boleh buat awet muda. Tapi sy sdiri tak penah b ...

Semua benda kena lah minta izin, kau romen bukan takat nafsu serakah dik oi, kena sama2 hormat ya, nak pancut kat muka cakap awal2 sebelum nak romen,

Bukan kau dah lah romen tak baca doa, dengan setan sekali join, haruslah setan puas kau tak puas, hujung2 dapat anak perangai setan jua,

Nak apa2 tanya lah bini, nak tak sapu fluid kat muka, kalau dia balas cakap tak nak, hormatlah keputusan dia, dah lah aku nak tido.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2019 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 24-11-2019 02:44 AM
Semua benda kena lah minta izin, kau romen bukan takat nafsu serakah dik oi, kena sama2 hormat ya, ...

Betul bro..sy memang selalu minta izin dulu..cuma xpernah terfikir pun utk buat glow glowing kat wife haha..tq bro sharing ilmu semua ni..really appreciate nasihat bab doa sebelum seks tu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094122s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list