Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40891
View
914
Reply

Artis Bujang Terlajak Scandal PLU di LONDON

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-11-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Puas korang mendonia dkt thread kak kiah siang tadi??? Kak kiah nak ckp terang ... Kak kiah punya bahan sume bahan artis purba kalo bajet kak kiah nak bancuh air dlm baldi story mori retis bbnu memang idak lerr...saja kak kiah bagi bdk zaman melenia pecah kepala banak mikior sape Artis2 purba ...

Okey ni memang kak kiah rasa korang terkezut bayang kan masa kak kiah dgr kwn kak nam kak kiah cerita ternganga mulut kak kiah tersembur kuih pau kaya kak kiah dlm mulut... Actually kak kiah sedia maklum kes retis purba ni mmg sejenis kaki teman sejenis ni tapi kak kiah tak sangka lah kali ni dia punya Top tu Menteri shuolsss .... Menteri tu mmg kak kiah x sangka langsung ...

Before ni kwn kak kiah mak nam tu ckp retis ni ada skandal dkt London..ulang halik ...skandal retis purba tu omputeh (jantan) ... Lepas tu kecoh plak skandal dgn Menteri ni... Skrg Menteri skuad Pembangkang dik non... Tak sangka sgt kak kiah tau ... Kak kiah masa zaman dlu harap gak Menteri sorang ni bleh jd Perdana Menteri Malaysia... Tapi bila dh tau mcm ni ..skandal mengunyit beliau dgn artis purba ni ... Hancur hati kak kiah

Retis purba tu dlu dh lah hensem...nyanyi suara sedap ... Rupa ada..suara ada..tp ntah mana lah salah beliau pilih kehidupan begitu rupa.... Sedih tau kak kiah  retis purba tu kak kiah syg... Menteri tu pon kak kiah syg walau dh kalah pru ritu...

Sumber dari bdk2 kapal terbang ... bdk2 tiket keyel ai yey...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tau je penyanyi dan menteri tu.. Rasanya semua org pernah dgr gosip ni cuma yela tak nampak kan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:30 AM | Show all posts
Awat la aku rase ni cerita lama, and dah boleh teka semua nama yg di konon2 scandal kan tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 23-11-2019 12:30 AM
Awat la aku rase ni cerita lama, and dah boleh teka semua nama yg di konon2 scandal kan tu.

Kalau menteri yang jadi kerajaan skrg kak kiah x kisah...tapi menteri tu kak kiah x sangka laaaa... Sbb dia bahagian menteri peperangan kan?? Kak kiah kan zaman purba punya kabel...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kua dgn H2O ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam tau jugak...
Tapi ingatkan dah x skandal mandal dah, ropenya masih lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Td psl naqiu chuols jgk kn yg bkk cite



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Gendut replied at 23-11-2019 12:33 AM
Kua dgn H2O ke?

Kuar tu xpe ni skandal... Sapa top sapa bottom ?? Mmg kecoh lah kwn kak kiah si mak nam tu citer...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 23-11-2019 12:34 AM
Td psl naqiu chuols jgk kn yg bkk cite

Kak kiah bukan ada citer Naqiu sorang je... Hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerita baru ke cerita lama? Atau masih cerita yg sama?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 23-11-2019 12:35 AM
Cerita baru ke cerita lama? Atau masih cerita yg sama?

Kak kiah tertinggal sampan lah kot ... Nampaknya kak kiah x ckup berdosa lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Cite dah berzaman kot gosip dr muda kuwus sampi dah gems gitu je xda bukti

Cc @mimi_77 ada org kutuk bf chuols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 23-11-2019 12:38 AM
Cite dah berzaman kot gosip dr muda kuwus sampi dah gems gitu je xda bukti

Cc @mimi_77 ad ...

Tapi kak kiah terkezut je ... Yang top bottom tu kak kiah mmg tau ... Tapi dgn Menteri tu kak kiah baru tau hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ex- menteri ke???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
cutepiekiss replied at 23-11-2019 12:39 AM
Ex- menteri ke???

Menteri Pembangkang skunk ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 23-11-2019 12:34 AM
Kuar tu xpe ni skandal... Sapa top sapa bottom ?? Mmg kecoh lah kwn kak kiah si mak nam tu citer.. ...

Kalau kat bod gosip ni, citer ni ala2 open secret dah
Porumer2 lama memang dah berkurun bercerita
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 23-11-2019 12:34 AM
Kuar tu xpe ni skandal... Sapa top sapa bottom ?? Mmg kecoh lah kwn kak kiah si mak nam tu citer.. ...

Bkn nuar zen lh ni?

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 23-11-2019 12:34 AM
Kak kiah bukan ada citer Naqiu sorang je... Hahahaa

Sehari sorg ye?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 23-11-2019 12:41 AM
Bkn nuar zen lh ni?

Bang mud shah pun PLU jugessss...tu pon x kwen jugerrr hahahah ...dia punya skandalios dh kembali ke pangkal jalan benar  
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 23-11-2019 12:42 AM
Bang mud shah pun PLU jugessss...tu pon x kwen jugerrr hahahah ...dia punya skandalios dh kembali  ...

Sape plk bang mud Shah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085065s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list