Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4058
View
70
Reply

[Dunia] Pelayan bar hanya pakai apron, seluar dalam untuk layan pelanggan. Patutlah bar sesak. Gambar tak ada..hahah

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-11-2019 04:10 PM | Show all posts |Read mode
Hanya pakai apron dan seluar dalam untuk layan pelanggan, pelayan bar didenda RM276 - Dunia



EMPAT pelayan di sebuah bar di Bangkok, Thailand ditangkap gara-gara berpakaian tidak senonoh ketika melayani pelanggan.

Kesemua pelayan berkenaan tidak mengenakan baju, sebaliknya hanya memakai apron dan seluar dalam.

Pelayan yang berusia di dalam lingkungan umur 24 hingga 34 tahun itu diupah untuk menarik pelanggan sewaktu shif malam di bar tersebut.

Setiap gadis memakai apron berwarna terang dan menggunakan hiasan bagi menutupi buah dada mereka.

Satu rakaman video yang dipercayai dirakam oleh salah seorang pelanggan menggunakan telefon bimbit, menunjukkan gadis-gadis pelayan bar yang hanya memakai apron itu melayani pelanggan.

Ia menimbulkan kemarahan penduduk tempatan yang konservatif, sebelum membuat laporan kepada pihak polis.

Gadis-gadis pelayan tersebut berserta pemilik bar masing-masing dikenakan denda 2,000 baht (RM276) kerana berkelakuan tidak senonoh. - Dailystar
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:24 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:43 PM | Show all posts
aiyoooooo
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok: nk tgk gambar sila ke sini&nbsp;&nbsp;<a href="https://www.mstar.com.my/global/dunia/2019/11/22/pelayan-bar-separuh-bogel" target="_blank">https://www.mstar.com.my/global/dunia/2019/11/22/pelayan-bar-separuh-bogel</a>


Pehal? Xnmp pon.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:57 PM | Show all posts
ala... ingatkan pelayan laki
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 06:15 PM | Show all posts
meols teringat baju miera liyana yach...hanya tutup bahagian puting sajork
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape yg  nak dihairankan di bangkok...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Miskinnye sampai guna cara macam ni cari duit
Kesian
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh...pelayan bercarpet....buang masa lah....kalau pelayan abang2 mak on! Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin rela or mungkin terpaksa buat sbb duit..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk tajuk ni dah terbayang kt Thailand..x sangka betul plak..hahahaha{:smile

Ye-ye je "gadis2"...ntah2 spesis sajat..{:run
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:00 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 22-11-2019 08:21 PM
Tgk tajuk ni dah terbayang kt Thailand..x sangka betul plak..hahahaha{:smile

Ye-ye je "gadis2"... ...

aku tunjuk thread ni kat wife. Kita org plan nak gi Bangkok bulan march tahun depan. transit 2 mlm sebelum pi ke border Thai/Myanamr. Dia ckp, jom gi club ni. nak tgk mcm mana rupa derang pakai apron tak pakai baju
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 22-11-2019 08:21 PM
Tgk tajuk ni dah terbayang kt Thailand..x sangka betul plak..hahahaha{:smile

Ye-ye je "gadis2"... ...

Most likely
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
X sejuk ke diorang
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Vokuru dh submit resume untuk kerja kat sini. Mohon kawan2 doakan hantu kopek ni berjaya dalam interview. Harap kopek vokuru tak saggy
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Murah sgt dendanya pun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik
Ingatkan bebas kat sana
Kena denda jugak ye


Terbayang mesti sexy gila kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti ramai yg p
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Peterpan17 replied at 22-11-2019 09:00 PM
aku tunjuk thread ni kat wife. Kita org plan nak gi Bangkok bulan march tahun depan. transit 2 mlm ...

Wahahahahaha...nanti jgn segan2 share kt sini plak..kekeke~~
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-11-2019 09:33 PM
Most likely

Kannnnnnnnn...x heran laa kat sana kalau puak2 sajat ni berpakaian gitu..hihihi~
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111498s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list