Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
67570
View
2177
Reply

Bini artis GV OVER ...asyik suh laki pomote kat Media

 Close [Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-11-2019 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by KiahRonggeng88 at 22-11-2019 09:08 AM

DikNon makin hari makin berbulu plak kak kiah tengok bini seorang peserta GV ni .. al kisahnya ramai lah memuji cengkonon bini dia ni humble lah apa lah bla bla bla ... Nak muntah lahai rasa tekak ...humble apa sejenis spesis mencaras laki bff sendiri... Memula jadi madu lepas tu menghasut then sampai si retis sendu buat comeback tu cerai bini pertama... Mentang lah bini pertama tu jenis lemah lembut ...

Siap citer bercinta tahun 2009 iyeee lah sgt  ... Kalau scene club sume org tau dik non cerita... Lepas tu lagi lah nak termuntah bila laki mcm kena paksa dok promote bini dkt GV hahahaha.... Dasar perampas... X logik dik non ank 5 lepas tu ank no 1 dgn 2 umur nk dkt sama.. ank 3 dgn 4 umur sama tapi bukan kembar ..  asal x citer ank satu dgn tiga ank bini 1st ... Padahal masa zaman susah dlu yang first ni lah menanggung... Hahahahahah  kesian dik non tengok fans yang dok memuji melangit sgt ... Ahaksss ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20191123_191605_com.instagram.android.jpg Tak silap kak kiah ni lah ex wife Naqiu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
no wonder aku pelik hari tu interview radio si N ni bgtau setiap anak dia ada gelaran..pastu dia terang2 bgtau anak no 3 tu anak kesayangan dia.. kalau dia rindu anak dia..dia akan cari anak no 3 sbb paling special dlm hati dia.  aku fikir...amboi, anak ramai takkan tak boleh bg kasih sayang sama rata?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 22-11-2019 07:29 AM
no wonder aku pelik hari tu interview radio si N ni bgtau setiap anak dia ada gelaran..pastu dia ter ...

Seriously? That's so sick.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:34 AM | Show all posts
Ini anak minik nombol brape??


  




Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 21-11-2019 11:29 PM
no wonder aku pelik hari tu interview radio si N ni bgtau setiap anak dia ada gelaran..pastu dia ter ...

Kecik hati anak2 lain kalau dgr interview ni. Kira yg ke3 anak bongsu lah dgn ex wife ye.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
TT ni ex wife 1st heshe kah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
WOW
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 22-11-2019 07:29 AM
no wonder aku pelik hari tu interview radio si N ni bgtau setiap anak dia ada gelaran..pastu dia ter ...

Erk mcm xperlu je heol nk kabor gitu. Xbaik tau. Semua org tau parent akan ada ank feveret tp utk say it out loud i xstuju
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Oo kiranya pernah bermadu, lepas tu dapat sorang2. Tapi anak2 semua duduk sekali dengan bini sekarang. Kalau jaga elok2 ok la tak bezakan kasih sayang walaupun mak lain2. Kesian budak2 tu kang
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by i_is_kennot at 22-11-2019 09:03 AM

Wow.. hari  ni papa kansel meeting
Papa nak join merewang..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh.. korang xtau ke? Bukan dulu penah ade benang pasal die nih ke? Keje club.. binik 2.. mase tuh rmbt die panjg lg.. ex nye tuh chubby2 sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh..yg no 3 dgn bini first ke. Nmpk ok je wife skrg jaga.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
oo ptt la anak ramai sgt... bukan anak kandung ropanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:53 AM | Show all posts
anony-mous replied at 22-11-2019 07:41 AM
TT ni ex wife 1st heshe kah?

kalau bkn ex wife, mngkin kaum kerabat. ye la... sape nk ambik port sgt retis sendu gv tu kan lantak la ada seploh bini pun..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
inusya replied at 22-11-2019 07:48 AM
Oh..yg no 3 dgn bini first ke. Nmpk ok je wife skrg jaga.

Dia x jaga pon... Just amik kdg2 je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2019 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 22-11-2019 07:43 AM
Oo kiranya pernah bermadu, lepas tu dapat sorang2. Tapi anak2 semua duduk sekali dengan bini sekaran ...

Ank x duduk sekali lah...x perasan ke lepas show tu dia bwak ank dia je 2 org . .. tu cuma kdg2 je  ank bini 1st dtg... Bini 1st pon takkan bagi dia jaga punya la...sbb dlu divorce pon sbb ank jgak punca.. coz bini no 2 ni asyik lebih kan ank dia ja
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2019 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 22-11-2019 07:34 AM
Ini anak minik nombol brape??

Bini no 2 nok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2019 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 22-11-2019 07:29 AM
no wonder aku pelik hari tu interview radio si N ni bgtau setiap anak dia ada gelaran..pastu dia ter ...

Kan?? Mmg bini no 2 dari dlu lagi masa bermadu akan lebih kan ank2 dia ... Selalu tagg2 laki dia konon ank dia lah letops..bijak... Sebelum wife pertama lupuskan fb dia... Hari2 posting quote makan hati .. mcm nk bgitau not fair for her
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 22-11-2019 07:37 AM
Kecik hati anak2 lain kalau dgr interview ni. Kira yg ke3 anak bongsu lah dgn ex wife ye.

Boleh beza ank bini 1st dgn bini no 2.. ank bini 1st mcm Chinese because bini first Chinese convert
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 08:06 AM | Show all posts

kat mana boleh tengok muka2 minik dia?



#edisikepoooo


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.206382s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list