Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4579
View
106
Reply

'Kelate Pengotor Ganu Kaki Santau ' - UKM Confession Mengenai Awek Seluruh Malaysia Ini Jadi Kontroversi

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 21-11-2019 01:12 PM | Show all posts
Confirm mamat ni yang bermasalah, sampaikan setiap gadis dari setiap negeri di Malaysia ni takder yang setia melekat dengan ko. Kesian.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:18 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 21-11-2019 01:20 PM

ni mungkin kaji selidik / observation rakan sekuliah dgn dia jerr tidak mewakili akak2 vogue yg sudah berkerjaya.. malas sentap.
aku ic 08 ehhh tetiberr
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Anggap je hiburan
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:33 PM | Show all posts
malang btol nasib kau dik.. asek dapat awek yang bermasalah je.. sekali masalah je terus labelkan perangai ikut negeri.. ntah2 ko pon tak penah couple.. ikut pengalaman kawan2 je
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:37 PM | Show all posts
psl ko pun spesis mcm pompuan yg kau date tu juga..  
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:39 PM | Show all posts
aku nk tau plak komen ex2 dia pasal mamat ni plak.....mcm lah dia sempurna sgt
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:52 PM | Show all posts
Meiizu replied at 21-11-2019 01:18 PM
ni mungkin kaji selidik / observation rakan sekuliah dgn dia jerr tidak mewakili akak2 vogue yg suda ...

Orang Perak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak surau n masjid aku dh pernah singgah utk solat.  Bandar dan luar bandar.  Satu2nya tempat aku pernah nampak orang suruh anak dia kencing kat tempat wuduk aku jumpa kat kelantan. Bukan nak generalized tp entahlah.  Aku duk homestay kat kelantan ape nama ntah macam studio unit kat bndar kota baru tu.  Bilik dia nauzubillah.  Cadar macam dh berapa rmi orang guna tp x pernah tukar. Toilet berkarah smpai ade serangga yang kecik2 kalau toilet berkulat teruk sgt dia akan ade kat situ.  Lipas lalu lalang dekat lantai.  Tuala aku rasa dia recycle orang yg ddk sebelum tu agaknya. Pengalaman dgn kelantan ni mmg x berapa baik
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:14 PM | Show all posts
kalau korang orang negeri sekian tapi tak macam tu lek lek sudah la..
nak terasa buat apa..
korang pun sama je generalise kan sek sek kito kat sini kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 21-11-2019 01:39 PM
aku nk tau plak komen ex2 dia pasal mamat ni plak.....mcm lah dia sempurna sgt

Ye arr, nk tau jugak komen ex2 dia tu pulak mcm mana...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:41 PM | Show all posts
chicozinn replied at 21-11-2019 12:38 PM
semua tak bagus habis ko nak kapel ngan pompuan mana?ke alasan nak kapel ngan cikki internasional??

bukan la tu alasan nak kapel sesama jenis kot.... siap2 jwpan utuk tepis makian family dan sanak saudara....
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:42 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 21-11-2019 01:39 PM
aku nk tau plak komen ex2 dia pasal mamat ni plak.....mcm lah dia sempurna sgt

sekali ko identiti terbongkar rupanya sekapal dgn pijo omar anak ma
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:49 PM | Show all posts
Ni status attention seeker.... x memasal kne kecam beramai2
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:54 PM | Show all posts
umur baru setahun jagung ada hati merumus org mcm2

ala2 diri sendiri perfect plak ye
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:09 PM | Show all posts
Meiizu replied at 21-11-2019 02:42 PM
sekali ko identiti terbongkar rupanya sekapal dgn pijo omar anak ma

hahhahahaha.....ada potensi tuh chuolssss.....kalo tak takkan asyik tukar kapel jer....sma negeri dia sebat......apa lagi...mehlah CSI dia tuh
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon penulis ni kawen dgn jantan je

Kau fikir kau perfect 10 sgt ke hanat
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:12 PM | Show all posts
tino klate

gebu timbang kilo

tp pengotor
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:19 PM | Show all posts
jantan ni yg propa la. 11 awek dr negeri berbeza dia kapel in real life ke? ke kapel dlm wicet nihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:54 PM | Show all posts
ramai nya yang trigger...rileks2 je dahla kalau kau bukan jenis camtu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 04:01 PM | Show all posts
jap heolls orang mana pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104629s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list