Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4642
View
106
Reply

'Kelate Pengotor Ganu Kaki Santau ' - UKM Confession Mengenai Awek Seluruh Malaysia Ini Jadi Kontroversi

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 22-11-2019 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
msbegawan replied at 21-11-2019 04:01 PM
jap heolls orang mana pulak

Mungkin lelaki belah utara. Sbb dia tak specific kan utara kat mana.penang ke,perlis ke, kedah ke ataw perak utara.tak gitu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg dia ckp yg betul betul pasal awek kelantan je , dlm 100 adalah 1-2 org yg bersih and mengemas.
Yang lain2 mmg pengotor weh, rumah ke bilik macam sarang tikus
Aku ni sbnrnya tak kisah kawan dgn org negeri manapun, tapi tak kemas rumah , pengotor , pastu dia sapu lantai , rambut gumpal2 tu dia buang je dlm longkang . Ko tak reti ke buang dlm tong sampah ikat dalam plastik, pastu penyapu yg penuh rambut tu bersih kan la rambut.
Penyapu plastik sekarang senang kot nak cuci and jemur. Pastu baju tu tolong la cuci semua baju, bukan pilih yg ko nak pakai balik
je


yg lain2 tu aku tak tau , tapi awek selangor and kl ramai yg educated, pandai masak and good in baking. Bukan biasa2 punya baking, ada yg ambik special cert just nak masak2 utk for families and friend. Diorg ni optimistik, go getter , ada kerja yg bagus and mmg suka travel. Yg penting depa ni pengemas and pembersih

Yg dr perak tu bukan suka curang, ko takat sembang je kencang , tapi takde jaminan hidup mmg la kena tinggal
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
idadae replied at 21-11-2019 06:37 PM
Sorry la lari topik sikit.. Tp ai rs tang mkn kt kdai mamak sbb xde duit tu, mcm xkena je.. Mahal ku ...

mamak mahal kot, ambik udang terus kena 15 hengget , belum campor melo ais skrg dah tiga hengget setengah secawan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 04:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah lagi ai kalau marah santau orang.... Biasa istighfar je syp2
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaa... chill la. Although not accurate - thats why its called stereotypes. Theres a certain truth in it. A good fun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2019 06:27 AM | Show all posts
Aku tengok sebenarnya ada sebahagian betul ya, sorry semua
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Spesis jantan tak guna yang tak boleh terima kenyataan bila clash dengan awek mesti akan burukkan pasangan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 22-11-2019 05:27 AM
Aku tengok sebenarnya ada sebahagian betul ya, sorry semua

Setujoooooo sngat walau iols johorean. Xla smpai mata duitan giler tp iols mmamg whorouse kn la mamt memana poket nipis.

Orng kelantan pengotor tu setujooo sesangat sangat sangat setujooo. Klau orng kelantan bukak kedai makan mmang geli. Pernah pergi ada satu kedai makan konon sedap giler makanan kelatannya tp tngok2 luar kedai je dh kotor lantai. Dlam kedai pun sama dengan meja xbersoh lalat pon ada. Hmmm terus keluar xjd makan. Pergi kelantan pun sekali je cukopla siksa nk makan mana xtau last2 dok makan pizza hut dngan mcd je.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:49 AM | Show all posts
adelea replied at 22-11-2019 02:34 AM
Yg dia ckp yg betul betul pasal awek kelantan je , dlm 100 adalah 1-2 org yg bersih and mengemas.
...

betul ckp ko adelea... majoriti kwn aku mmg pas spm amek short course masak2, english, komputer... aku ni je budak KL spesis lain... x amek benda2 tu... malas pon ye... blajar dr pengalaman je ler... kekekeke...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan confessor ni plak loser dickhead!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:38 AM | Show all posts
nampak sgt itu semua perangai2  ex-ex dia je.
x adil dia nk ckp itu semua perangai setiap ppuan ikut negeri.
tp gigih dia bercinta satu malaysia.
rsnya dia x pernah serius pun dgn ppuan2 yg konon ex ex dia tu...
haihh jahat betul perangai mengeksperimentkan anak org.
ko tunggu la nnt ko kawin ada anak,anak ko pulak kena game jantan jongos.

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:51 AM | Show all posts
Edited by serikandi_gurl at 22-11-2019 09:54 AM

Selalunya lelaki jenis camni sembang kencang je. Ntah ye ntah tidak couple ngan awek setiap negeri. Ntah2 propa. Kot2 dia yg perasan awek tu rapat ngan dia terus dicop awek dia. Pastu acah2 clashkan awek tu sebb perangai. Apa asal negeri lelaki lak ni meh kite lak nilai ramai2. Selalu yg jenis perasantan ni pun tak hensem mana je, perangai pun bkn bagus sgt. Ntah2 perangai dia tak hingin pun awek tu buat jadi laki. Kat socmed pung pang2 ntah2 luar macam nerd je. Yg macam nerd ni lagi bahaya. Dalam diam dia wat perangai pasang awek keliling pinggang. Jgn sesekali la awek2 luar sana tertipu ngan jantan jenis camni. Nobody perfect. Macam la dia tu perfect sgt. Aiyooo...hapooo!!! Huh!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua tak ok, kapel je ngan awek ruski..nescaya bahgia
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
I org melaka..betul, jgn buat i marah hahahaha..

Bab2 masak tu boleh la..tekak sendiri rase mcm biase2 je..tp tang tok laki & anak boleh makan bertambah2.. Alhamdulillah makanan x terbuang
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Generalised selama ni pun bersebab. Ada betul juga apa dia tulis walaupun setepek kena dekat negeri aku.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:24 AM | Show all posts
akk berdoa ko bertemu jodoh ngan gadis indon dik.....sekian harap maklum
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari ayat penutup kita simpulkan beliau bertemu jodoh dengan orang N9.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Pada kita pula kalau nak kenal perangai stereotaip wanita setiap negeri, boleh rujuk pada selebriti wanita yang ada sekarang.

Cuma di tahap selebriti ini biasanya keburukan mereka tampak terlalu diperbesar-besarkan. Walhal taklah teruk sangat. Anggap sahajalah itu personaliti masing-masing. Mana nak cari yang sempurna 100%. Dan sila ukurlah baju di badan sendiri wahai bakal-bakal suami di luar sana.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 03:15 PM | Show all posts
SO, Ssetelah setel dia bercinta dgn 14 org awek serata negeri, ujg2 dia lari ke oz n nikah gay kat oz ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 03:51 PM | Show all posts
Mungkin personalitinya sendiri pun kurang sebab tu jumpa jenis yang kurang itu ini je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097064s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list