Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4408
View
106
Reply

'Kelate Pengotor Ganu Kaki Santau ' - UKM Confession Mengenai Awek Seluruh Malaysia Ini Jadi Kontroversi

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-11-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tk mcm laki pin yg konpesss
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni dia kapel ngan sapa?

Awek Putrajaya ke Labuan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku tau satu negeri ni.. Klu ko kawen dengan dorg...  Mmg kena ikut aturan hidup yg diatur oleh mak dorg...  Dari ko nak kwen, pregnant, beranak, ada anak, nak beli rumah.. Nak raya mana, Semua dah siap atur. Pastu klu berkunjung ke rumah korang,  pesen angkut lengkap semua anak cucu, x tinggal sorang pun,  tido bermalam2 kat rumah korang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry la lari topik sikit.. Tp ai rs tang mkn kt kdai mamak sbb xde duit tu, mcm xkena je.. Mahal kut mkn kt mamak.. Nasi putih+ayam+sayur pun da dlm RM8++
Sy time gaji br g lunch kt mamak sambil pekena teh tarik.. Dah RM10 kt situ.. Xmampu la hari2 nk lunch kt mamak
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 21-11-2019 12:38 PM
semua tak bagus habis ko nak kapel ngan pompuan mana?ke alasan nak kapel ngan cikki internasional??

Dpt pmpuan mcm okssss tu,pdn laa muka dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bonggo replied at 21-11-2019 02:13 PM
Banyak surau n masjid aku dh pernah singgah utk solat.  Bandar dan luar bandar.  Satu2nya tempat aku ...

Sabar lah sis..mungkin sis menetap kt tmpt y x elok..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni buat thesis ke ape? Siap test sume negeri?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Merepeklah.. Uols igt semua org tu sama ka ikut negeri
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih nya kumpul ex
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Akal nak kawin dgn jantan le tuuu
Aku org utara, cakap pun sangat2 kurang apatah lg nak membebel
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dek, mohon pakai fake account ler ye...harus kau disumpah ciki satu mesia..mereput la ko sampai tua simpan air
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 08:31 PM | Show all posts
mesti jantan ni punai kecik
acah2 dah try semua awek satu malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia acah2 dah kawin awek selangor ijok laa tu kot. Sbb dia pegi masak. Bini x pandai nasak jan. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
One words sesuai, sejenis t**i jantan nih..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku rasa 100% betul, mamat ni bukan couple aku rasa dia berkawan atau dari pengalaman kawan2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg dia hilite, memang sebijik aku boleh relate dgn kwn2 uni, opismet..ada yg memg bagi aku, alamakkk spot on !
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
WawaRaRa replied at 21-11-2019 02:41 PM
bukan la tu alasan nak kapel sesama jenis kot.... siap2 jwpan utuk tepis makian family dan sanak s ...

Lubang taik gak jadi rebutan..dasar lelaki sampah kumbahan tol
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau awek sarawak tue tgk bangsa juga.kalau mcm orang dayak takdelah hantaran sampai 20k
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Adik ipar aku org kelantan.. Pembersih nak mampus OK! Aku asal org pahang x der pon nk tergedik elok2 jer.. Tp klu jumpa org baru mesti org ingat aku org KL, Dr zaman U LG mcmtu.. Bila aku dh start keje lak org dok ingat aku ni klu x Borneo mesti pinoy. Kurang asam sungguh.. Anyway, Pahang ke ganu ke nogori ke johor ke, semua atas individual Masing2 k
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg buat confession ni plak agak agak negeri mana asal dia.hahaha.betul kot geng utagha suka menyembang. Baguih la kalo hang xpaham.haaha. senang skit nak putaq.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090590s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list