Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4522
View
106
Reply

'Kelate Pengotor Ganu Kaki Santau ' - UKM Confession Mengenai Awek Seluruh Malaysia Ini Jadi Kontroversi

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-11-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergh, pernah couple dengan perempuan dari semua negeri ke ni?
Handsome level Brad Pitt ke ni haha.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 04:15 PM | Show all posts
Macam lah dia ni perfect sangat,entah2 perangai ke laut,tu awek tak ada yang lekat..terer wei seluruh msia dia cuba..perempuan jual mahal tak hendak kat dia kot..tu rasa mcm loser je!
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam betul gak...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-11-2019 01:07 PM
"i tak suka lelaki melayu yg suka lepak mamak.." kata betina berwajah desa itu.

Perempuan tu indo la kurex.. Dia bukan org malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 04:52 PM | Show all posts
Mak dia org mana?..nak gak tau mak dia dalam kategori pompuan yg mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 21-11-2019 04:42 PM
Perempuan tu indo la kurex.. Dia bukan org malaysia

kira sebelum ni dia dating dgn lelaki melayu ke?
dah hilang ke perempuan melayu cantik sampai indon muka desa tu bawak dating?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-11-2019 04:52 PM
kira sebelum ni dia dating dgn lelaki melayu ke?
dah hilang ke perempuan melayu cantik sampai in ...

Setahu aku.. Aku tgk bf dia dulu melayu.. Tu aku pelik tiba2 dia mengaku x nak dating bf melayu.. Hahahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:03 PM | Show all posts
sooo hang kawin ngan org selangor/kl la ek...sbb kena masak sendri neh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 21-11-2019 04:54 PM
Setahu aku.. Aku tgk bf dia dulu melayu.. Tu aku pelik tiba2 dia mengaku x nak dating bf melayu..  ...


hensem tak bf dia?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:18 PM | Show all posts
Aku kawin dgn org Kelantan dulu masa nak raya aku dgn mak mertua je yg kat dapur memasak. Yg lain dok merap dlm bilik atau keluar ikut suami masing2 gi shoping. Aku org KL tak de pulak dapur aku tak berasap, hari2 aku masak je walau skrg aku dah kembali single.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:19 PM | Show all posts
Tp part selangor tu mcm betul je.  

I weekdays mmg Jarang masak....dh kalau kau lg lama spent time dlm traffic jammed dr kat dapur....mmg food panda/ grab/ bungkusit jd pilihan laaaaaaaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-11-2019 05:12 PM
hensem tak bf dia?

Bagi aku ok la... Nak kata ensem sgt pun tak.. Kira yg sedang2 sajork.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 21-11-2019 05:21 PM
Bagi aku ok la... Nak kata ensem sgt pun tak.. Kira yg sedang2 sajork.

nak tengokkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-11-2019 05:25 PM
nak tengokkk

Jap aku cuba cari balik ig dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-11-2019 05:25 PM
nak tengokkk

Bf dia peguam.. Tapi x pasti la masih ok ke tak.. Ada seketui saja gambar bf dia tahun 2017
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:42 PM | Show all posts
bodoh punya confessor. bukan gadis negeri2 tu yg bermasalah..

tapi yg kau SAMPAHHH
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 21-11-2019 05:33 PM
Bf dia peguam.. Tapi x pasti la masih ok ke tak.. Ada seketui saja gambar bf dia tahun 2017

dah putus la tu.... macam mana la boleh tersangkat dgn minat ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:56 PM | Show all posts
mmg xleh kawin ngan pompuan malaysia cmni..klu nk gak org malaysia kne cari laki la dik oii..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-11-2019 05:53 PM
dah putus la tu.... macam mana la boleh tersangkat dgn minat ni

Tak tau la aku.. Bila aku belek2 balik gambar  dia.. Aset dia sebenarnya bantuan padded bra dan padded panties yg dia jual.. Bukan naik sebab senaman.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Malangnya bini dia nanti, mesti kena compare sokmo dengan ex2 (10 kali) gf laki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103753s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list