CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2127|Reply: 2

Pengubatan cara ini....

  [Copy link]
Post time 20-11-2019 02:14 PM | Show all posts |Read mode
Kelmarin saya terbaca satu posting berkenaan Ibu Ningsih di Indonesia yg mengubati dgn sungguh bersahaja... dia berkomunikasi direct dgn jin & dukun santet tu .. kaedahnya saya tak tahu nak sebut sebagai apa.. tapi, sungguh menarik.. ada FB nya & juga Youtubenya (search Ibu Ningsih)..

Ini salah satu video Youtube pasal pengubatan nya... saya kongsikan...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka tgk pengobatan ustaz azman albanjari. Dia buat live. Xde byrn.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:49 PM | Show all posts
pernah tengok video pengubatan dia ni yang orang share kt fb

macam mudah je dia keluarkan jin dari tubuh pesakit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:06 PM GMT+8 , Processed in 0.084851 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list