Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
1958
View
71
Reply

Tabiat Sex: Suami yg suka Anal, apa pandangan anda?

[Copy link]

Author: ifanonline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-11-2019 12:03 PM | Show all posts |Read mode
Sejak dua menjak ni, ramai di kalangan para isteri yg bercerai berai mengadu yg suami mereka suka main anal. Sudah menjadi tabiat suami apabila bersama, tidak suka kpd lubang pertama, tetapi memilih utk berjimak dgn lubang kedua. Mungkin disebabkan lubang pertama sudah longgar, loose atau lobos menurut pandangan si suami.

Jadi, punca penceraian kini adalah lebih kpd pilihan lubang alternatif...pandangan anda?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:06 PM | Show all posts
suami kau gay. simple.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 12:10 PM | Show all posts

tendency ke arah gay tu ada..mungkin bisex...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:17 PM | Show all posts
x bleh di terima la...

klu dia x nak tobat, ceraikan je dia kt mahkamah, biar semua org tau , malukan dia sebelum di malukan nanti di akhirat
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:22 PM | Show all posts

kan dek kurex....motip nk menutuh jubor gak...kalo hakak lama dah kena penerajang
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:26 PM | Show all posts
fliphair8 replied at 20-11-2019 04:22 AM
kan dek kurex....motip nk menutuh jubor gak...kalo hakak lama dah kena penerajang

yihh.. meols bukan pakai multi nick @Kurex yachh, kami individu berbeda..  taste kurex lain, taste meols lain..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ifan yang suka meratib kutuk andartu ni suka main belakang ke?
Patut cerai je. Dah sah benda haram. Nak fikir apa lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Apabila access video porno dihujung jari..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:38 PM | Show all posts
Themilo replied at 20-11-2019 12:26 PM
yihh.. meols bukan pakai multi nick @Kurex yachh, kami individu berbeda..  taste kurex lain, taste ...

ooopss salah orang....maafkan hakak na
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
suami kau pernah rasa buntut sebeleum ni la kak oiiiiii.. tak payah pelik sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:02 PM | Show all posts
eeuuu geli noks. tak phm laki sejenis nk jgk main lubang bontot ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 02:22 PM | Show all posts
MissVixen replied at 20-11-2019 12:27 PM
Ifan yang suka meratib kutuk andartu ni suka main belakang ke?
Patut cerai je. Dah sah benda haram. ...

berbaloi ke bercerai disebabkan sang suami suka anal?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 20-11-2019 02:22 PM
berbaloi ke bercerai disebabkan sang suami suka anal?

Berbaloi. Dah tahu suka buat benda haram, nak ikutkan je ke. Kalau dah tegur tak berubah, cerai.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 03:19 PM | Show all posts
MissVixen replied at 20-11-2019 02:59 PM
Berbaloi. Dah tahu suka buat benda haram, nak ikutkan je ke. Kalau dah tegur tak berubah, cerai.

merokok juga haram...tapi isteri2 takde pula nak ceraikan suami...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by yuki812 at 20-11-2019 03:43 PM

merokok - ko sorang je yg effect..sakit jantung..kalau merokok tu dosa, ko tanggung sorg..ko mati sorg2..
main belakang  - kan sakit tuk bini. plus laki bini pon kira dosa kan. ko nak bersedap..apsal pulak nak heret si bini buat dosa. mmg patut cash mintak cerai.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 04:28 PM | Show all posts
yuki812 replied at 20-11-2019 03:41 PM
merokok - ko sorang je yg effect..sakit jantung..kalau merokok tu dosa, ko tanggung sorg..ko mati so ...

merokok ni bukan shj effect first hand smoker...tetapi second smoker seperti isteri dan anak2...effect jantung dan kesihatan keluarga juga...knp suami tak diceraikan? haram tetap haram...sama cam main anal...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 20-11-2019 04:28 PM
merokok ni bukan shj effect first hand smoker...tetapi second smoker seperti isteri dan anak2...ef ...

assume not heavy smoker. dia merokok bila perlu maybe kat ofis..jauh dr family. so..dia yg sorg kena effect. ada juga heavy smoker..tapi dia tak merokok dpn anak bini. bila merokok dia akan kuar umah. maknanya dia ada option..nak merokok atau tak..atau dimana dia patut merokok kalau dia tak nak effect pd family dia..
kalau seks anal..kan mmg terang2 haram...nyata dan tak bersuluh lagi. abnormal lah seks gitu.
eh..ko main belakang ek..
hah..bgtau mak..hahahaha..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 05:26 PM | Show all posts
yuki812 replied at 20-11-2019 05:13 PM
assume not heavy smoker. dia merokok bila perlu maybe kat ofis..jauh dr family. so..dia yg sorg ke ...

you need to understand, perbuatan haram tetap haram...baik heavy smoker or light smoker...heavy anal atau light anal...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 20-11-2019 05:26 PM
you need to understand, perbuatan haram tetap haram...baik heavy smoker or light smoker...heavy an ...

merokok..asalnya hukum makruh. bkn straight haram lah dear. sesuatu perkara yg makhruh..apabila memudaratkan baru jd haram.
tapi yg anal tu..dari zaman tok kaduk yg kita blajar mmg haram. maknanya perkara tu effectnya sgt teruk dlm kehidupan kita. Allah takkan put simply2 hukum sesuatu dgn haram kan.
merokok ngn seks anal tu dua benda berbeza sgt. tak leh relate gitu lah.
ada ke light heavy anal. kalau light tu camne..masuk separuh ke apa???
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
gayah yg malu2 nak lari keluar padang?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082903s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list