Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1528
View
21
Reply

Selena Gomez Mangsa 'Body Shaming', Diejek Kerana Makin Berisi

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-11-2019 10:43 AM | Show all posts |Read mode




Penyanyi antarabangsa terkenal, Selena Gomez turut menjadi mangsa body shaming kerana bentuk badannya yang semakin berisi menjadi topik jenaka dan kritikan segelintir netizen.

Menurut portal Allure, berat badan Selena semakin meningkat kerana kesan sampingan daripada ubat-ubatan yang diambilnya.


Terdahulu, beliau pernah mengumumkan untuk berehat seketika dari dunia seni selepas menghidap beberapa penyakit seperti komplikasi buah pinggang dan juga penyakit lupus sekitar 2017.


Pengumuman tersebut dibuat kerana ingin fokus pada penjagaan kesihatan dan rawatannya.




  




Walaupun berasa sedih dan agak terkilan dengan sikap netizen yang sering meninggalkan komen negatif terhadapnya, Selena menganggap ianya adalah sebuah realiti yang harus ditempuhi meskipun kadangkala ia mempengaruhi sedikit sebanyak emosinya.


Namun, beliau menganggap segala yang berlaku adalah pengajaran baginya untuk sentiasa menjadi pemaaf dan akan terus gembira dengan kehidupannya tanpa mengambil peduli sebarang komen-komen negatif yang dilemparkan padanya.


Biasalah tu Selena. Mulut dan jari-jemari netizen memang sukar dibendung agar menulis atau mengucapkan yang baik-baik sahaja. - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
mungkin dia bahagia dgn keadaan tu.. tapi jangan gemuk sangat.. nanti susah nak sujud
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel.. Teringat masa dia dtg kl stay together dgn Justin bibier
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Biaq p lah asalkan dia sihat dan happy sudah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:17 AM | Show all posts
hakak sukak dia comel....tapi still talentless laaaa...kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:36 AM | Show all posts
dia ni cute n cheeky je tgk. tp kesian la psl kes dia ngn bieber tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar la dia berisi. Sibuk je
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:19 PM | Show all posts
Comel apa sheols. Kang sheols kurus, baby fat semua hilang netizen speku ambik dadah pulakkk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:22 PM | Show all posts
Dia dah ada krjaya sndri & dh happy dgn diri sndri, kcau btul haters ni, gi fk urself dgn crita JB dgn Hailey tu, puja smpai Abg Jamil mmpos, asal jgn kcau Selena sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehh tolonglahh, dia kurus je okay. Time dia berisi sikit time dia belum release lagu baru dia lg haritu. Kan dia berehat sbb tu la berisi sikit. After dah release 2 single tu tengok dia pegi memana kuris je okay. Haters ni menyibuk je. Harap Selena ignore je dorg hayi busuk tu. Semoga terus sukses & happy always.. I love her {:love
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:29 PM | Show all posts
Are you eager to hire fast, timely, and reliable online <a href="https://researchpapers247.com/perfect-custom-research-papers-online/"> Perfect Customized Research Paper Writer</a>?  Find the best <a href="https://researchpapers247.com/perfect-custom-research-papers-online/"> Custom Research Paper Service Provider</a> for all your <a href="https://researchpapers247.com/perfect-custom-research-papers-online/"> Customized Research Paper Services</a>.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:57 PM | Show all posts
muka baby face..gemuk pun comel
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:17 PM | Show all posts
Sheols slim , just tak skinny mcm dulu. After pulih sakit , biasalah badan naik berisi. Ai telan ubat apa tah dulu , asyik lapar ja



Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:18 PM | Show all posts
i love all her features. rambut hitam lebat dia, muka dia and her bodyshape mmg pure Latina features
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:59 AM | Show all posts
sheols cantik jah! x sabar tggu sheols dgan taytay perform kt AMA nnt......
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Selena ni jenis muka bulat berisi tapi body frame dia jenis kecik utk standard western, nampak langsing je. Bagi iols muka dia jenis ni comel biasa2 je tapi body dia lawa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 04:29 PM | Show all posts
kagum ngan sheols sbb survive dgn penyakit lupus.. survive pemindahan kidney dr bff.. on off relationship dgn JB sampai la skang org dok teka teki teka tekukyg dia lom move on..

masuk rehab sbb murung & sakit tah berapa kali.. rasanya dia boleh je survive kalo abaikan haters & netizen2 ni semua

suka sheols.. muka cute, suara pon unik walopun org dok kata takbley live & autotune ke ape, realitynya byk lagu sheols sedap2 masuk carta selalu..

buat duit lagi penting dr memikirkan psl body shaming ni *flip hair*

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je tadi nama dia trending kt twitter, ingatkan sebab apa, rupanye nyanyi off key kat AMA. Betul ler muka dia nampak berisi sgt, lebih2 lagi dgn pakai dress yg terjojol nak terkeluar breast masa red carpet. Tapi body dia nampak maintain je
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 04:31 PM | Show all posts
Orang kalau on medication selalunya agak berisi sikit tapi sebab dia baby face nampak ok je
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:35 PM | Show all posts
badan selena berisi. nmpak dia mcm sharifah ariana pulak. adik sharifah amani yg belakun mukhsin tu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.215065s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list