Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
1637
View
46
Reply

[Tempatan] Vote of no confidence ke atas Tun. Analisis siapa yg akan memiliki lebih headcount

[Copy link]

Author: saripdolmat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-11-2019 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
RPK kongsikan angka2 rentetan perjumpaan azmin dgn ahli2 parlimen BN & PKR.


Videonya...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
1998 - to save Msia must remove Madey !!

2018 - to save Msia must put back Madey in gov !!

2019 - to save Msia must remove Madey & Azmin.

Stupid Pee H
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak kome la...raykat pon dah hilang harapan kat parti Punah Harapan ni..cukup 5 tahun kami humban dalam parit
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 x blh pakai
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
boleh blah lu madey
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:39 AM | Show all posts
Sekarang Anwar tengah bergasak dengan Madey berebut Ahli Parlimen.
Semalam Azmin buat Headcount dan juga nak tunjuk kat anwar orang2 yang dia dengan Madey ada..

Most likely dua2 takde any significant advantage. Sebab tu Madey pun relax aje..
Kalau Anwar dah ada cukup orang (dengan signifikan advantage yang boleh buat pakatan dia stabil) mesti dah lama dia buat usul undi tak percaya.

Diorang berperang kat atas, kita rakyat yang makin merana..

Mesti ada pemimpin yang better than Madey, Anwar, Azmin, Najib atau Zahid Hamidi..
So far tak nampak bayang lagi.. H2O? Tok Mat?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
When 2 elepens fight...the grass suffer

Mahhhhhhh..ooooo mahhh...bau burit mahh
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 20-11-2019 09:39 AM
Sekarang Anwar tengah bergasak dengan Madey berebut Ahli Parlimen.
Semalam Azmin buat Headcount dan ...

Please la! Its time to serve the rakyat. Cukup2 la berpolitik . Ekonomi negara makin teruk ni wey !
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 20-11-2019 10:25 AM
When 2 elepens fight...the grass suffer

Mahhhhhhh..ooooo mahhh...bau burit mahh

Kita jadi serupa thailand 10 thn lepas.. pergolakan kumpulan kuning dn merah sehingga terjadinya krisis parlimen thailand.. mungkinkah malaysia bakal senasib..ekonomi dijangka merudum dan menguncup gara2 pergolakan politik
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 20-11-2019 10:28 AM
Kita jadi serupa thailand 10 thn lepas.. pergolakan kumpulan kuning dn merah sehingga terjadinya k ...

Depa berpolitik bkn nk berbakti kat rakyat

Depa nk cari mkn..tembolok sendiri n keluarga..sampai kiamat senang hidup walo cekik duit harammmm..

Tu psl bergaduh..nak berkuasa..takmo orang lain amik kedudukan depa..nk naik lagi..lagi tinggi lai beso kuasa lagi bnykkkkk duit haram masyukkk

Aku tgk bola..pas main tu press konpren ..menejer   mesia cakap omputeh..indon cakap bahasa indonesia

Bodoh sunngggguh...mna identiti ko??

Sibuk sayangi malaysiaku..cakap BM pun takmo..di tanah sendiri!! Ini yg nk ko bangga? Bab ni pun ke laut..lagi nk ckp beso..malaysiaku puihhhh laa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 20-11-2019 12:07 PM
Depa berpolitik bkn nk berbakti kat rakyat

Depa nk cari mkn..tembolok sendiri n keluarga..sampa ...

satu je soalan ambo.. diorg ni tak ingat mati ke? harta pangkat dan darjat akan ditinggalkan..

segah mana pun kite... ujung2 mengadap maha pencipta jua.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:36 PM | Show all posts
Semakin menarik. Rasa mcm akan ada snap election soon.
22 MP keluar PKR, masuk bersatu. Bubar PH.
Bersatu masuk UMNO. Joint dgn PAS. Lps tu baru head count.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 20-11-2019 12:23 PM
satu je soalan ambo.. diorg ni tak ingat mati ke? harta pangkat dan darjat akan ditinggalkan..

...

Klu ingat mati takde la atok umur 94 jadi PM kali ke 2 lepas tu tak nak bagi tarikh bila peralihan kuasa wlpn dah janji hanya 2 thn jd PM.  Tiba2 org suruhan atok kata x pernah ada perjanjian hanya 2 thn jd PM
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah2 sgt klu asyik berebut kuasa biarlah junta tentera bwh restu Agong jer yg take over Msia ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:49 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 20-11-2019 12:07 PM
Depa berpolitik bkn nk berbakti kat rakyat

Depa nk cari mkn..tembolok sendiri n keluarga..sampa ...

meeting sesama melayu cakap omputeh..
pusing2 gak cari kot ada terselit omputeh ker..takder pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 20-11-2019 12:37 PM
Klu ingat mati takde la atok umur 94 jadi PM kali ke 2 lepas tu tak nak bagi tarikh bila peralihan ...

Orang tua ni nye ego, amik Everest, pastu tambah K2 atas dia. Haaah tu lah dia.

At this point, he sure is wondering, wtf did He do wrong. Should hv remained retired he tinkered.

Pastu latest dia threaten, dia tak sure whether his successor can do the job or not.

Kat situ kalau tak nampak dia nye ego maniac tak tahu la aku.

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 20-11-2019 12:23 PM
satu je soalan ambo.. diorg ni tak ingat mati ke? harta pangkat dan darjat akan ditinggalkan..

...

Masa tgh loaded..mna ingat matii..travel ujung dunia..sopping bli segala..pun duit tak luak..

Ingat mati ntah bila..tuuu dah 94 tahun..dia ingat mati ke? Tadak sapa layak dia kata..tu kne menten PM

Tp aku yakin kuat...dia nk mati masa keje masa jadi PM..nk sama macam tun razak

Tapi doakan tuhan delay bio tinggal tengkorak..pakai pampers..terbaring n tengok mesia hancur perang  sebabkan dia

Orang yg bijak ialah yang salu ingat mati..apa dia ada dia guna yg perlu je..lebih sedekah..takat idup 100 taun tu pejam celik je..sat ni nak 2020..budak muda kita jawi pun tak kenai..solat pun tak..tuhan dan rasul apa depa tahu?

Sibuk harimo malaya tuh..puihhh

Berkerumun nk masuk...klo bab solat jemaah..tinggal tiang mesjid je..pun tadak rasa malu..maruah tadak ..ntah apa nk di banggakan..bljo tinggi konon...puih
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 20-11-2019 12:49 PM
meeting sesama melayu cakap omputeh..
pusing2 gak cari kot ada terselit omputeh ker..takder pulak ...

Dari aku muda sampai tua..tak paham..pesai nk skiping london..ko jawa aku jawa..tadak bahse mother tongue ke

Aku klo cina mesia india n lagi ler melayu ckp omputeh aku bls melayu

Pacik aku..skiping ngan aku..aku bls sme in meleis

Kawan melayu...mmg tadak bani skiping ngan aku  ..takut kne basuh

Pundek lah sayangi mesia..perpaduan abah depa..ada bahasa kebangsaan..kat tanah air sendiri..dia bntai skiping london..pesai pa?

Aku mmg kuat patriotism..aku skiping klo tau oang tu tatau BM je..baru aku skiping london slang Aussie
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Percaya lah cakap ak.. Semua ni diatur tun. Hehehe... Dlm keadaan porak ni la dia akan kekal bkuasa.. X kt PH blk ke BN hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 20-11-2019 06:17 PM
Dari aku muda sampai tua..tak paham..pesai nk skiping london..ko jawa aku jawa..tadak bahse mother ...

Dah stigma rakyat msia klu pandai speaking nampak bijak...lebih2 lg yg ada bunyi british
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089755s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list