Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11097
View
167
Reply

[EDISI TERBANG TUNDUK] Napiz Muaz kini ahli KEBAB? Tengah melepaskan "BURUNG" ke tu?

[Copy link]

Author: RatuDunia94    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 20-11-2019 12:33 PM
tak tahu plak Apek dan Juffri tu terlibat sekali, tak  bising pon kt twiddar  atlet pon join se ...

Apek punya teaser 20sec dikecam hokay.. Katanya 2b. . Hello x smpai 1saat pun nampak tu.. Nama pun teaser dah judgemental khuen
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:35 PM | Show all posts
kt twitter yg ramai mintak full video ni bukannya pompuan, tp jantan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 20-11-2019 03:31 PM
Apek punya teaser 20sec dikecam hokay.. Katanya 2b. . Hello x smpai 1saat pun nampak tu.. Nama pun ...

hai diraf, apa perasaan chuols yg tetiba malatops selepas status chuols viral di GV

ok back to topic, mmg ada kah Apex nye nude? kenapa meols tak tahu choiii adakah Apex di catfish oleh org yg sama dgn Capik Belakang sikit? Juffery tu meols kenal sbb kes dia mengamuk masa bersilat tu jah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 20-11-2019 03:15 PM
hai diraf, apa perasaan chuols yg tetiba malatops selepas status chuols viral di GV

ok back to  ...

Choiii sama kan meols dgn nasi impit kepam tu hahaha

Anyway, apek punya teaser jah 20saat. SHIMA jugak nk tgk yg full.. Tapi Kalau xde, meols ERRA FAZIRA je la
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 20-11-2019 04:17 PM
Choiii sama kan meols dgn nasi impit kepam tu hahaha

Anyway, apek punya teaser jah 20saat. SHIM ...

oh KHAI BAHAR hati meols mendengarnya. meols ADAM pasal video2 burung ni yach harap chuols MAZLEELA dan MUNA SHAHIRAH dengan Azrel yach! kemahen post status geli geli dgn retis!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:32 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 20-11-2019 04:17 PM
Choiii sama kan meols dgn nasi impit kepam tu hahaha

Anyway, apek punya teaser jah 20saat. SHIM ...

Mohtep ramai melopakan dek Quan 2 minit tapi berdurasi 12 minit...segenap sudut pandang hado yach

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-11-2019 11:59 AM
Adi bebird selaku ajk supply towel

Satu lg setting utk letak spende gulung
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaa suka laa tengok dia berlakon.. apesal laa mcmni pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape nk famous mmg la kena buat..kalu x, xde la job lebat..bukn sesaja nk tjuk..demi dunia glamor dan wang,burung ku lepaskan..kurrr kurrr kurrr, bunyi burung tekukur di hutan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Vavi mengekek gelak sensorang bace thread ni siap ada ajk kerohanian bagai.lol

Iols terbayang ajk kerohanian setiap malam jumaat memberi tazkirah dan berusrah dalam bulatan bersama sama ahli kelab demi kemaslahatan burung masing2
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 20-11-2019 04:21 PM
oh KHAI BAHAR hati meols mendengarnya. meols ADAM pasal video2 burung ni yach harap chuols MAZLEEL ...

Amboi hebat skrg guna nma retis jd ayat. I try decode ya;

oh LULUH hati meols mendengarnya. meols TAK TAHU pasal video2 burung ni yach harap chuols TABAH dan TEGUH SETIA dengan Azrel yach! kemahen post status geli geli dgn retis!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:30 PM | Show all posts
seulgi replied at 20-11-2019 05:09 PM
Vavi mengekek gelak sensorang bace thread ni siap ada ajk kerohanian bagai.lol

Iols terbayang ajk ...

Brusrah dlm bulatan sambil membelai burung jinak kesayangan yg terlepas bebas ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
matryoshka replied at 20-11-2019 05:30 PM
Brusrah dlm bulatan sambil membelai burung jinak kesayangan yg terlepas bebas ke?

Masing2 berkopiah dengan konsep kepala atas bertutup namun kepala bawah bebas bernafas gittewww..kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_qasehs replied at 20-11-2019 03:22 PM
oh maiiiii sapa ada link pm

Search je kat google uols.. tmbh je perkataan twitter kat nma si polan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:14 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 20-11-2019 04:17 PM
Choiii sama kan meols dgn nasi impit kepam tu hahaha

Anyway, apek punya teaser jah 20saat. SHIM ...

amboiiiii SHIMA jugakkk ye chuols....
ANA RAFALI kan meols samada chuols YUNA atau TokT ..... heheehhh...




Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:17 PM | Show all posts
wordlife replied at 20-11-2019 04:21 PM
oh KHAI BAHAR hati meols mendengarnya. meols ADAM pasal video2 burung ni yach harap chuols MAZLEEL ...

LUQMAN FAIZ sangattt chuols ADAM mengenai video bebird2 FYNN JAMAL KOKSPINN ni..... heheehhh..


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
slps singgah di laman twitter i pon tgk dh bideo muaz.. lorr x nmpak pon. heols just gosok2 je suar dalam warna hitam tp mmg nmpak bonjolan objek keras tp tumpul tu tp halal gap ye sbb x nmpak direct. so mgkin tu teaser je kot. full kena beli. eww sape la sangap sanggup beli tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha..kebab....sdp jgk kan...nama.lain selain mknn tkde ya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
choii bnde gini pun ada biro kerohanian..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif link twitter iols kat page 1 kena delete..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075656s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list