Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1099
View
37
Reply

[Tempatan] Mengadu sosial media. Laki bini bergaduh pasal remote control tgk cite Korea

[Copy link]

Author: R2D2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2019 09:27 AM | Show all posts
part kene lempang sekuat hati tu aku suka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 09:27 AM | Show all posts
dulu cite Jepun petang-petang pun ramai kemaruk
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:00 AM | Show all posts
misc replied at 19-11-2019 11:17 PM
Pernah la ter addicted kdrama ni. Satu2nya yg aku follow cerita The Heirs tu sebab ada Kim Woo Bin.  ...

dulu layan gak zaman bujang + tgh study. skang dah kwen layan biasa2 xda la addicted. mujur laki den pun suka gak layan ceta korea.ceta die lagi realistik la dari drama melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 19-11-2019 10:54 PM
Bila la pak mufti atau alim ulama nak keluarkan fatwa tonton drama korea ni haram

Bangkem tak suk ...

Pi korea bangkem.. repair muke jd kim jong un.. ramei awek minat nanti
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-11-2019 11:06 PM
Kadang2 ada wanita bergelar isteri yg dpt suami yg baik ni tak bersyukur..

Nak badboy pulak.. dpt badboyy kena lempang nak yg baik pulakk.. dpt yg baik nak badboy pulak  wiridlaa sampai mamp... janji ade kote muke tak malu bwk pi kenduri jdlaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan la taksub sangat
Kita pon ada layan kdrama juga
Biasanya layan yang time pkl 10 malam ke atas
Time.relaks
Time tu pon kekadsng laki iols layan jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:25 AM | Show all posts
Har..har..har.. macam encik suami aje yang sebenarnya meluah perasaan.

Sebenarnya apa sahaja yang kita buat kena bersederhana.  Boleh aje menonton kdrama tapi sila set limit, di office boleh menonton waktu lunch, waktu commute pagi /petang, dekat rumah lepas dah habis urusan rumah/suami/anak limit satu drama satu malam.  

Kalau habis drama pukul 2-3 pagi bila masa pulak awak melayan suami.  Takkan nak enjoy drama aje, rugilah kalau tak enjoy suami kita.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:29 AM | Show all posts
ko tu bodoh sis

jadahnya tengok drama korea sampai kul 2 3 pagi emo la laki ko


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 20-11-2019 10:14 AM
Nak badboy pulak.. dpt badboyy kena lempang nak yg baik pulakk.. dpt yg baik nak badboy pulak  wir ...

Hahahahaha...yg besederhana dlm semua benda udah la Buritan.. Dan paling penting boleh layan kegedikan aku.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 19-11-2019 11:01 PM
aku suka tgk kdrama..
tp taste ttp melayu.
xleh blah tgk muka mamat korea semua sepesen je smpai a ...


U r so true. Kenal hero train to busan je. Citer lain x taw
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:13 AM | Show all posts
tipu la

klu lelaki mengamuk, psl benda cmni, tv ke apa, dia baling tv, modem, data, cd/dvd tu aja
dia tak halau bini dia,
unless bini dia main kayu 3 dgn jantan lain dpn mata
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 19-11-2019 10:55 PM
Kak hasanah dah menular kat krt ke..kowser dek..x yah tanya netizen pon..setakat tgk cite korea nak  ...

khen.. cite propa sgt.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 20-11-2019 10:56 AM
Hahahahaha...yg besederhana dlm semua benda udah la Buritan.. Dan paling penting boleh layan keged ...

Yeppp.. ini nak hensem.. nak badboy.. ujung ujung dpt penyepak.. takut akuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:25 AM | Show all posts
daripada layan korea, baik layan tamil
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 20-11-2019 11:22 AM
Yeppp.. ini nak hensem.. nak badboy.. ujung ujung dpt penyepak.. takut akuuu...

Badan aku bukan punching bag tau.. Rela x bersuami.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 11:50 AM | Show all posts
cite Tamil lain
scene wajib
scene kilat, guruh segala mak nenek sabung menyabung
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:58 AM | Show all posts
cita dr krt bodoh ni
sume xboleh pakai
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tipulah bini ni..ni dia mmg pemalas tahap gaban ni. duk kat umah mmg 100% mmg melekat kat citer korea ni. kalau ko kata ada buat kj umah gak skit2..takdenya laki tu tetiba nk baling remote bagai.

anyway..aku mmg tak leh hadam citer korea ni. tang mana hensem jantannya. aku rasa stok laki melayu gak ensem..asal yg bkn muka pecah umah hokeyyyy. tp aku terpaksa layan sbb ank aku minat..teman dia..walau mulut dah nguap seribu. eh..dulu time sek leh lak kdg cuti sek ptg2 layan citer jepun...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094597s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list