Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
654
View
14
Reply

[Tempatan] Najib: Meeting should be at an office, not at home

[Copy link]

Author: DAPee       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2019 06:47 PM | Show all posts |Read mode
[youtube]vocjrgfPOUw[/youtube]


Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lain kali buat kat hotel la... ni ramai2 sekaligus.. tak merah ke montot? :lol;
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Jemin jemput kengkawan makan dinner sambil buat party kecil-kecilan kat rumah. Takkan nak buat kat opis pulak. Lojiklah sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nak tanya produk apa Jibby pakai dia punya bibir kekal pink
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:23 PM | Show all posts
sarah82 replied at 19-11-2019 07:16 PM
Aku nak tanya produk apa Jibby pakai dia punya bibir kekal pink

ko kan...  hahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
X yah layan lah Assmin n Atok tu. Diaorang anti Pas. Hina org Melayu bukan main lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 19-11-2019 09:23 PM
ko kan...  hahahaha...

Hahaha.. Kita kena minta petua dari dia.. Jadi sentiasa bibir kita pinky gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
nanti ko meetingdekat sungai buloh ya
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-11-2019 07:16 PM
Aku nak tanya produk apa Jibby pakai dia punya bibir kekal pink

Nak sapu kat u punya puting ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 19-11-2019 09:44 PM
Nak sapu kat u punya puting ke

Bibir la abg oiii.. Jadi jimat sikit tak payah pakai lipstik..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-11-2019 09:46 PM
Bibir la abg oiii.. Jadi jimat sikit tak payah pakai lipstik..

Sapu kat bibir bangkem dulu.. pastu bangkem sapu kat puting u guna bibir bangkem

2 in 1.. kill 2 birds with one stone.. kerja multitasking gitew
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 19-11-2019 09:48 PM
Sapu kat bibir bangkem dulu.. pastu bangkem sapu kat puting u guna bibir bangkem

2 in 1.. kill  ...

Sy x boleh pakai lipstik.. Alergik.. But teringin nak bibir pinky mcm Tok Jibby.. Abg kem kan baik dgn Jibby kan.. Tlg tanya produk apa? Don't said la mer.. Over my budget la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-11-2019 09:52 PM
Sy x boleh pakai lipstik.. Alergik.. But teringin nak bibir pinky mcm Tok Jibby.. Abg kem kan baik ...

Takyah tanya najib la..

Kita beli kat shopee je.. banyak produk camtu kat shopee..

Kita try satu2 setiap hari.. kalau lepas sebulan tak merah gak, kita tukar jenama lain pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 19-11-2019 09:55 PM
Takyah tanya najib la..

Kita beli kat shopee je.. banyak produk camtu kat shopee..

Kalau kat shopee x yah ckp la.. Sy hantu shopping kat shopee.. Org nak tau produk Tok Jibby gunaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Aikkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144213s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list