Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2526
View
29
Reply

Gambar Pre-wedding lain dari yang lain

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2019 06:32 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 19-11-2019 06:43 PM

Menunggu Kepulangan Kekasih Dari Lautan-Tema Foto Pre-Wedding Pasangan Ini Sangat Cool



Pasangan pengantin era kini mempunyai pelbagai idea untuk merakamkan momen-momen bahagia mereka. Rata-ratanya memang kreatif! Biasanya, selesai majlis, akan ada sesi photoshoot outdoor yang akan dilakukan di lokasi yang menarik. Namun, ada juga yang memilih sesi photoshoot pre-wedding sebelum majlis berlangsung.
Seperti pasangan ini, mereka memilih tema nelayan sebagai konsep foto pre-wedding mereka. Menerusi Twitter Camey Kael, juru gambar ini berkongsi foto pre-wedding pasangan tersebut. Wow cantiknya!

Menunggu kepulangan kekasih hati dari lautan








Menurut Camey Kael, pasangan pengantin tersebut merupakan pelanggannya dan mereka akan berkahwin pada bulan Disember ini. Tambahnya, satu lagi photoshoot akan berlangsung selepas majlis perkahwinan itu.
Getaran jiwa











Ku rasa bahagia




Sumber: Camey Kael

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww..meols suka mcm ni! Rare yg amats
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni boleh photoshoot kat ladang cili.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
perempuan tu patut xyah mekap baru nampak gadis ayu kampung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 19-11-2019 07:54 PM
perempuan tu patut xyah mekap baru nampak gadis ayu kampung

Lelaki plk x pyh pakai pendakap gigi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-11-2019 07:47 PM
Lepas ni boleh photoshoot kat ladang cili.


Bakal suami kje guard ladang cili ke..?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 19-11-2019 08:04 PM
Bakal suami kje guard ladang cili ke..?

Tauke ladang cili lah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya gambar. Kasut pompuan tu nampak kasut g jalan sangat. Pakai selipar pun ok dik. Tapi overall memang cantik
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik. Simple je
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yang coolnya? Knape buah epal dn oren?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:55 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-11-2019 12:42 AM
Apa yang coolnya? Knape buah epal dn oren?

kn..nape kne epal n oren..amik la manggis ke duku ke rambutan ke..baru la kg.com

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:02 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-11-2019 12:42 AM
Apa yang coolnya? Knape buah epal dn oren?

dh lh sticker pun xdibuang

tp menarik konsep ni


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:38 PM | Show all posts
just wondering....

gigih nak buat pre wedding shoot bagai mcm nie.. kalau tetiba x jadi kawin ker... bertahan 2-3 tahun je ker.. dibuang ker album nya?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
grizz replied at 20-11-2019 10:55 AM
kn..nape kne epal n oren..amik la manggis ke duku ke rambutan ke..baru la kg.com

Musim dah abis kut..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:14 PM | Show all posts
Nice creative ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Konsep menarik tapi penggunaan prop yg tak kena.
Pakaian lelaki ok tapi si pompuan tak ok, baju lawa sgt cam nk g kenduri.
Patut pakai baju kurung pahang/riau kain cotton dan kain batik.
Pastu selipar jela.
Buah epal n oren emmm baik ko bawak buah pisang je dik kalau susah nk cari buah tempatan lain.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 20-11-2019 07:43 PM
Konsep menarik tapi penggunaan prop yg tak kena.
Pakaian lelaki ok tapi si pompuan tak ok, baju law ...

Klu diorang bc komen kat forum ni mau shoot lg skali..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:08 PM | Show all posts
menarik ...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai xphm konsep pre wedding ni.so bakalan husband nelayan kah buat tema mcm ni atau saje2?
Tema ni ikut suka kita ke?apa tujuan amik gmbo b4 kawen?
Serius ai xprnah paham
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:14 AM | Show all posts
cantik si perempuan.
tapi aku pun tak faham motif disebalik pre-wedding photos.
apa kejadah sangat konsepnya. sia-sia.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091391s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list