Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3892
View
60
Reply

Belajar Vokal, Mia Sara Nak Jadi Penyanyi Pula Ke Ni?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2019 02:04 PM | Show all posts
Focus study la dik. Belajar elok sampai degree master semua. Jangan dikejar sangat popularity. Dah secure education, lantak la nak jadi apa pun nanti. at least ada cushion untuk sambut bila jatuh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 20-11-2019 02:03 PM
Nama youtube cenel dia Ragam Budak Sekolah? Nanti iols cekidaut. Tenkiu sis. Daripada anak aku ten ...

Hahah tapi tak berfaedah sgt pon haha
Isi2 masa lapang sj nk bila dia rindu cerita2 kt astro ceria tu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 20-11-2019 09:53 AM
Meols nk bg pendapat sbagai mak budak hehehe
Budak2 suka mia ni compare tu puteri balqis tu
Kalo c ...

Iols setuju statement ni.
Sebab tu Aqish selalu dapat watak extra sedih dalam drama sebab lakonan dia ke arah matang.


Tapi untuk rancangan kanak-kanak, lakonan Mia and the geng memang kanak2 suka. Sebab santai and natural.  Teringat cerita macam Afie dan Abah, Hikayat Putera Shazlan, Geng Bas Sekolah and etc, walaupon pelakon kanak2 berlakon agak kayu tapi rancangan2 tu semua kanak2 suka. Ye lah, kanak2 nak tengok rancangan mestilah nak yang simple so tahap lakonan tu tolak tepi haha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:00 PM | Show all posts
supermum replied at 20-11-2019 02:04 PM
Focus study la dik. Belajar elok sampai degree master semua. Jangan dikejar sangat popularity. Dah s ...

choyyy jah, org yg belajo degree master pun xde keje acano?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:28 PM | Show all posts
Orix replied at 20-11-2019 04:00 PM
choyyy jah, org yg belajo degree master pun xde keje acano?

mohon bawak grab or foodpanda sis. Kalau cantik sikit and tinggi, apply jadi flight attendant.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Time baby tu kemain comel
Dah besar sendu n desa permai sgt raut wajahnya..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:51 PM | Show all posts
Cekgushilla replied at 20-11-2019 09:53 AM
Meols nk bg pendapat sbagai mak budak hehehe
Budak2 suka mia ni compare tu puteri balqis tu
Kalo c ...

meols sokonggg
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 20-11-2019 04:28 PM
mohon bawak grab or foodpanda sis. Kalau cantik sikit and tinggi, apply jadi flight attendant.

Gitchu baik sheols menten jah jd retissss
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Hampir dilupa E
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:36 PM | Show all posts
Dulu suka tgk cerita if mia ni berlakon because she is so cute sgt2. Sekarang tak kot...Rasa mcm tak ada aura je budak mia ni..  To me lagi suka lakonan balqish.  She's much much  more talented than mia kayu ni...jauh bertiang2
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah la dek.. Focus je berlakon. Tak cukup pakej..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bluecrystal replied at 20-11-2019 02:31 AM
Gigih akak cari ko nyanyi dalam youtube

Nasihat akak..ko berlakon je udahla dek..sora akak pun la ...

Setujulah sangat..suara mcm bdk2 lain yg leh nyanyi. Tp leh nyanyi ni ramai leh nyanyi..lemak merdu atau x je suara tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
imanamsyar replied at 20-11-2019 09:33 AM
kenapa pakai brace kalau gigi dah ok..ke ikut trend.... jadi lagi huduh muka dia bila pakai braces t ...

Sbb susunan gigi dia dlu tu mmg memerlukan gigi dia pakai brace
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 20-11-2019 11:52 AM
Dia ni yg menangis sebb cerita hijrah  camnadia mula bertudung
gigih kau dik mengis cerita penghi ...

Dh period ke idok time tu agaknya ye
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 04:55 PM | Show all posts
biarlah die dh tk comel..
karang die buat muke konon2 cute..
cam acik amelina posing ritu..
berbakul kene hencap pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:15 PM | Show all posts
Kau bercakap pun tak jelas dik, inikan pulak nyanyi. Tapi kalau nak cuba jugak, onz je youtube tu free je dik
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 20-11-2019 09:53 AM
Meols nk bg pendapat sbagai mak budak hehehe
Budak2 suka mia ni compare tu puteri balqis tu
Kalo c ...

Btl n fhm sgt apa yg u nk smpikn..

Utk setakat astro ceria, mmg santai n natural sgt kisah dorg..

Tp aqis tu lakonan berat2, mmg sesuai tontonan utk cerekarama...

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 20-11-2019 02:03 PM
Nama youtube cenel dia Ragam Budak Sekolah? Nanti iols cekidaut. Tenkiu sis. Daripada anak aku ten ...

Ank u suka ryan ye...ank i suka bdk rusia tu...nama nastia ke apa ntah...lg la serabut...geram btl
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 20-11-2019 11:52 AM
Dia ni yg menangis sebb cerita hijrah  camnadia mula bertudung
gigih kau dik mengis cerita penghi ...

Omg sebut salamiah hasaan tu terus tergelak hakak...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 09:18 AM | Show all posts
newyork replied at 23-11-2019 01:07 AM
Omg sebut salamiah hasaan tu terus tergelak hakak...

yela
kalau salmiah hassan berhijrah camna amek keputusan nak bertudung di usia dia yg senja
pastu dia nangis2..okey lagi

yg ni si mia ni bertudung mse umur 11 tahun dok menngis2 cerita penghijrahan camna dia nak pakai tudung..
kau rasa???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096904s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list