Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3487
View
60
Reply

Belajar Vokal, Mia Sara Nak Jadi Penyanyi Pula Ke Ni?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2019 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
kecik2 putih besaq2 jadi gelap kelam plak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
bluecrystal replied at 20-11-2019 02:31 AM
Gigih akak cari ko nyanyi dalam youtube

Nasihat akak..ko berlakon je udahla dek..sora akak pun la ...

Berlakon pun ke laut..... Dulu kecik2 sbb comel je, watak pun beshe beshe je. Hmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ek bila kecik comel sgt tp bila besar, mcm x brp nak kena? Yg x comel plak bila besar lawa mcm fateen afifah (walaupun terlebih bedak berkilo dan kamera filter tp basic muka tu lawa)  
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Horror nye ko nyanyi dik
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:49 AM | Show all posts
Comel jer budak ni. Kang dah pandai melawa esok lusa, confirm lagi cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah besar muka dia ada iras leez AF tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
X tau la tp iol mnyampah tgk dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:52 AM | Show all posts
tumpukan pd pelajaran je la dik..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Napa tak comel lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:33 AM | Show all posts
kenapa pakai brace kalau gigi dah ok..ke ikut trend.... jadi lagi huduh muka dia bila pakai braces tu..choiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 20-11-2019 07:32 AM
Kenapa ek bila kecik comel sgt tp bila besar, mcm x brp nak kena? Yg x comel plak bila besar lawa mc ...

Haah Fateen tu feature muka lawa.. dulu kecik2 masa berlakon Tentang Bulan berlemoih sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols nk bg pendapat sbagai mak budak hehehe
Budak2 suka mia ni compare tu puteri balqis tu
Kalo cerita kt ceria ada balqis tu tak ramai layan
Tp kalo geng2 mia ni iaitu wafiy mia kiki erissa kashika rykal qistina raishah mmg budak2 suka
Depa enjoy
Tgk aqish dia tak natural sbgai budak2 sbb nmpk sgt dia tgh 'belakon' nk compare tu mia and geng nampk natural belakon kayu2 selamba mcm sembang dgn kwn2 masa belakon tu
Hahah paham dak apa meols cuba smpai kan
Cara mia and geng belakon tu kena dgn jiwa kanak2 yg just nk enjoy the show bukan nk tgk lakonan gred A ke apa
Sbb youtube chanel dierng tu anak meols suka layan
Ragam budak skolah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Suara dia tone jantan la..
Xyah nyanyi la dik..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:57 AM | Show all posts
apesal ramai kata dia sombong? mcm pernah dengau gak org habaq kata dia kerek.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:00 AM | Show all posts
aku lagi rela tgk mia sara walau berlakon kekayuan dari budak instafemes liya maisara ..yg tu lagi laaa keje control cun sesaja
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi apa pun jadilah asalkan jadi orang yg berguna Muda lagi boleh buat macam2
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:27 AM | Show all posts
Nak ikut jejak naim daniel ke dik teruskan berlakon aje lah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:52 AM | Show all posts
Edited by shania88 at 20-11-2019 11:54 AM

Dia ni yg menangis sebb cerita hijrah  camnadia mula bertudung
gigih kau dik mengis cerita penghijrahan kau
berhijrah ape dik ooitt
kau budak lagi
umur 11 ke 12 kau ala2 nangis sedih sayu sebb kau nak berhijrah bertudung
sorry dik akak gelak guling2 time tu tau

adoii kau ni kan dekk
over tau

kalau kau salmiyah hassan kau nangis cerita tibe2 kau hijrah nak bertudung
or luna maya ke takpe gak
leh lah jadikan mengjaran

ni kau BUDAK LAGI
UMUR 11-12 gigih cerita nangis2 camne kau berhijrah mula bertudung

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 20-11-2019 07:32 AM
Kenapa ek bila kecik comel sgt tp bila besar, mcm x brp nak kena? Yg x comel plak bila besar lawa mc ...

Ikut 'jenis' jugak rasa nya.... ada yg jenis dari kecik sampai besar cantik, kecantikan nya evolve mengikut umur tapi tetap cantik... mcm Emilia Henderson, Juliana Evans.... ada pulak 'jenis' masa kecik ,,'nampak' comel,biar pun kekadang memang la budak nampak comel kan...perhaps yg jenis ni kebetulan cerah ke, petah bercakap ke dan kebetulan dlm golongon yg dpt push dia ke dunia seni....eventually bila dia worn out the phase...jadi la mcm si Mia ni ha..... gigih pulah aku bagi pendapat... :-p
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:03 PM | Show all posts
Cekgushilla replied at 20-11-2019 09:53 AM
Meols nk bg pendapat sbagai mak budak hehehe
Budak2 suka mia ni compare tu puteri balqis tu
Kalo c ...

Nama youtube cenel dia Ragam Budak Sekolah? Nanti iols cekidaut. Tenkiu sis. Daripada anak aku tengok Ryan sajer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085179s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list