Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
3485
View
60
Reply

Belajar Vokal, Mia Sara Nak Jadi Penyanyi Pula Ke Ni?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2019 06:07 PM | Show all posts |Read mode
Kalau yang ikut saya di Instagram, pasti tahu saya memang suka menyanyi. Saya juga sudah tahu menggunakan Ukulele."


Kredit foto: IG




Wah, pelakon cilik Mia Sara nak berjinak dengan industri muzik pula ke ni?


Menurut Gempak, Mia, 14, mengakui sangat berminat terhadap muzik dan dia mahu bakatnya itu terus berkembang.


Bukan saja Ukulele, Mia juga berminat mahu mempelajari piano dan gitar.




  


Sebenarnya, sebelum ini Mia nak jadi penyanyi tetapi tawaran berlakon pula yang datang.

Sekarang ini, saya tak ada pergi kelas belajar main alat muzik, tetapi belajar sendiri sahaja. Saya cuma ke kelas vokal untuk belajar menyanyi.

Tapi sekarang bercuti sekejap sebab cikgu vokal sibuk. Ada masa yang sesuai, kita sambung balik kelas macam biasa, katanya.




  



Berlakon dah, 'lompat' dunia perniagaan pun dah. Mungkinkah selepas ini Mia Sara Nasuha akan muncul dengan single baru pula? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah hilang kecomelan beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Membesar dgn muka marhaen biasa je budak ni.. masa kecik dulu punyalah cute..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecik2 dulu kemain lisasurirumah kepit kulu kilir
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dah 14 tahun dah..dh jadi anak dara {:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
aku je ke tengok muka dia sama mcm zaman kanak2? baby fat je berkurang tapi masih comel
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cute tapi lakonan gitu2 jer.. lg suka puteri balqis.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih comel mia ni..kecik2 dah pandai cari duit.tapi best ke mia ni nyanyi?tak pernah pulak dengar dia nyanyi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah besar budak ni. Dlu suke tgok dia sbb comel sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah beso sebijik muke bapak..kecik2 cute gile..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak ni sombong
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal gambar tu nmpk putih pucat?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 19-11-2019 09:25 PM
Budak ni sombong

Baru nk ckp... Ramai ckp mcmtu kenapa yer
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin x lawo ekk..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa kecik2 dulu nama dia naik sbb comel aje kot, watak dlm lakonan biasa2 aje.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ade sorg pelakon budak2 permpuan comei n sedap suara dia...
x ingat nama ape..
ade cover lagu naim daniel sumpah..
sedap la suara..ade bakat
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih akak cari ko nyanyi dalam youtube

Nasihat akak..ko berlakon je udahla dek..sora akak pun lagi sedap
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Lainlah dah muka dia hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu comel kiut miutt gilerr kot, walaupun lakonan biasa2 je compare to aqish, mcm2 watak blh bwk. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kayu gila sheols berlakon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.158375s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list