Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4165
View
61
Reply

"Happy Mereka Dah Berbaik" - Peminat Gembira Adira Upload Foto Datuk Red

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-11-2019 03:39 PM
Baru perasan dinding belakang tu. sb i skrol laku2 geli tgk tokred. Xphm la org yg suka upload gmb ...

Tengok lelaki tak berbaju geli, tengok dinding pun geli
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape la upload gambor laki tak berbaju

Tak ada ettiqutte dindding  mcm tu lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 19-11-2019 02:47 PM
tok red terlentok tanpa baju setelah kepenatan bersenggama sekejap td


Choiiiiiiii i terfikir bende yg sama!!!!!!!!!!

Jijik!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokred ni dalam gmbr pun dh bau kepam aiyooohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:35 PM | Show all posts
Edited by mewo at 19-11-2019 08:37 AM

Bini pertama gigih jual makanan/perfume kat ig & adira rajin buat ig review.

Kalo dah kawin datuk or datuk seri kayaaaaa, napa x hidup mcm zizie or becca teletubbies?


Beranak banyak2 berderet2 pun xpa, sebab setiap anak ada maid. Semua dah disediakan, jangan kan gelang emas besar tu siap peti emas engko dapat.

Hai adira, macamana lah engko bole sangkut dgn atok gatal scammer ni.


Jangan nak salahkan kakak engko yg kenalkan, engko sendiri menyorong diri kawin kat thai lepas kenal 2 3 minggu


Jangan nak salahkan bekas tunang or baru lepas putus tunang. Ada akal boleh fikir.


Bukan atokred ni jer yg gatal, sheols sendiri pun sama. Masa buat majlis kawin, engko dah berpelukan mesra berbalas ciuman di belakang pentas sampai masuk blog gosip.


Moga engkorang bahagia hingga ke anak cucu.


Minta belikan kereta besar yang boleh muat carseat untuk 3 anak & anak ke 4 coming soon.




Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pape jelah adira oi...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:30 PM | Show all posts
Jap g tok red up cerita baru bersama
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:32 PM | Show all posts
doubleA replied at 19-11-2019 03:15 PM
Erk gambonya pun  dengan dinding belakang macam tu. buat simpanan peribadi dah la adira oi, a ...

Sticker tu je kot ada, geli betul
Love2 siap meleleh air liur, dah lama tak dapat lah katakan ..
Yucks!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 19-11-2019 02:56 PM
Bella Astillah no 2.....  boleh bukak kelab isteri isteri suka acah acah nak cerai tapi tetap tergil ...

Dua2 sumandak sabah.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Adira xmampu menahan godaan tusukan tok bured.. Get ready laa nak bunting beranak lagi tahun depan adira.. Pok dek ko laaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke up gambar mcm tu.. tak berbaju.. tk  rapi mcm nak tunjuk dekat madu.. byk lagi gambar secara elok utk tunjuk bahagia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakailah implan adira oi. Duit berlambak2 kan? Cukuplah tu 3..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Adira hentikan sekejap proses membuat anak. Kesian badan , rehatlah badan tu dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby tu yela comel. Tokred tu emmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Eikhhhhh... Geli lah pundekkk. Gambar mcm tu, kau simpan utk atuk kau jelah Adira, dlm group chat whatsapp
Apakebenda kat dinding tu weiii???? Bapak pengotor lah kau nih! Kembang loya tekak aku. Dahla aku tgh suap anak aku mkn ni Muka je putih, tapi pengotor mcm taik
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berrrbahagia hendak nya
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Berselera adira mengangkang kat laki camni ek..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Putih sepuk nya anak si adira ni..
Comey baby
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
gambar macam baru lepas memaku adira
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_kuntum36 replied at 19-11-2019 02:44 PM
nape rasa kesian ngn adira ye...

X yah kesian2, sendiri cari penyakit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104505s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list