Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4124
View
61
Reply

"Happy Mereka Dah Berbaik" - Peminat Gembira Adira Upload Foto Datuk Red

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar macam ni pun nak tayang
Mintak duit tampal wallpaper dulu baru lah upload gambar.
Adira malu lah kalau bercerai,penat2 lari ke thai. Madu gelakk besar sambil guling2 tuu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:16 AM | Show all posts
kot yer pun carilaaaaa sudut rumah yg elok sikit....adoyaiiii.....kenapa nama anak no. 2 Asan yer...rengsa betul aku, berilaa ejaan elok2 Hassan....nama cucu Rasulullah...hishhhhhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:54 AM | Show all posts
da_vinci replied at 20-11-2019 10:16 AM
kot yer pun carilaaaaa sudut rumah yg elok sikit....adoyaiiii.....kenapa nama anak no. 2 Asan yer... ...

kannkonon nak klasik
Hassan tu dah sedia helok dah
kalau nme idris dijadikan edress cam nme anak anzalna okey la lagi nmpak urdban
asan tak moden langsung  klasik pun tak
dah cam nme org asli kanibal yg makan org
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:03 AM | Show all posts
MsCinderella replied at 19-11-2019 02:57 PM
dah mcm x ada gambar proper yg lain nak tunjuk....nmpk sgt tok red tu jarang dgn kamu kan adira...ti ...

adira kan tak pandai masak..kena di layan bagai..datin red plak sejenispandai layan suami dan pandai memasak..masa datin pantang pun dato red suh masak dia kata..masak la yang sana beli sini beli..naik jemu makan..huhuhu apa yg i baca kat instastory datin la..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
da_vinci replied at 20-11-2019 10:16 AM
kot yer pun carilaaaaa sudut rumah yg elok sikit....adoyaiiii.....kenapa nama anak no. 2 Asan yer... ...

Nama anak no 1 pun ejaan nye pelik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik anak adira semua putih melepak2.. Beranak byk2 pun xpa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Sat g kuor la baby jelita plak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:59 AM | Show all posts
shania88 replied at 20-11-2019 10:54 AM
kannkonon nak klasik
Hassan tu dah sedia helok dah
kalau nme idris dijadikan edress cam nme ana ...

kot yepun kan nk ikut nama akknya Anggerik, mula huruf A, carila nama yg molek2 Adira oiiiii.....Anggerik tu namanya classic sgt iols suke....tiber adik namo Asan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kompom lepas ni bunting n beranak lagi
Gitu je la selagi siburet tak mams
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:03 PM | Show all posts
dinding rumah dia tu sapuan coklat ke taik
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:09 PM | Show all posts
coco replied at 19-11-2019 02:56 PM
Bella Astillah no 2.....  boleh bukak kelab isteri isteri suka acah acah nak cerai tapi tetap tergil ...

walaupun statement pedih... tapi mantappp..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Gilaaa ghuper cam hantu cina pun ade...mayat cina mati pun ade..eeiii muke camtu dok pung pang pung pang sedunia puihhhh..

Ukoq suo dalam di kemaluan sundri laaa cik oiii

Mr red my asssss...puihh
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah unfollow minah ni. Propa dan bodo bukan kaleng2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:31 PM | Show all posts
Meols rasa nama Asan tu sheols nak kekalkan bunyi ala2 Sabahan selain nak semua anak sheols bernama start dari A
Ramai jek Sabahan yg bernamakan Asan ni
Ahkak @chazy boleh confirm kot
Tngok lah brp lama putus tak jadi ni bertahan
Meols macam skeptikal theyols boleh bersama hingga hujung nyawa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:17 PM | Show all posts
lofalondon replied at 20-11-2019 03:03 AM
adira kan tak pandai masak..kena di layan bagai..datin red plak sejenispandai layan suami dan pand ...

Haha.. yg ini iols ada baca dari ig madu..

Dalam sheols masih pantang kena gigih juga masak sbb atokred request nak makan, x nak beli sbb di sana beli/bungkus jer atau makan kat luar.


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 19-11-2019 03:15 PM
Erk gambonya pun  dengan dinding belakang macam tu. buat simpanan peribadi dah la adira oi, a ...

Ya ampun... I x perasan dinding mereka koto mcm tu... Lepas baca komen u, i terus scroll atas balik... Ewwwww.. dgn dinding kotor n tokred x berbaju... Double geli
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:57 PM | Show all posts
gambar ni mula2 tgk, mmg fokus kat dinding terus.. dok pk corak ke kotor?
sbb cam pelik la dinding kotor pun nk upload
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:53 PM | Show all posts
da_vinci replied at 20-11-2019 11:59 AM
kot yepun kan nk ikut nama akknya Anggerik, mula huruf A, carila nama yg molek2 Adira oiiiii.....A ...

Ali pun klasik gak kan

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 20-11-2019 03:53 PM
Ali pun klasik gak kan

ali nama anak madu sana huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Gatal je aku nak membawang dia nih..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103329s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list