Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1226
View
26
Reply

Buang Sampah Di Luar Kereta, Pemuda Ini 'Sekolahkan' Pemandu Tersebut, 'Ingatkan Road Bully Tadi'

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari kecik dulu mesti akan simpan sampah daripada buang merata2. Sampai penuh poket kiri kanan beg sekolah sbb kengkadang  nak buang bila kat rumah. Budak2 kan. Thanks to my parents n cikgu sebab dr kecik lg dah ajar buang sampah merata2 tu tak elok.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
orgsepang replied at 20-11-2019 08:41 AM
Rakaman ini dari kereta yang anak dia buang sampah, dia viralkan sebab ingat orang tu pembuli ke? Ka ...

Video tu mcm dari dashcam lelaki yg kutip sampah. Bukan dari dashcam yg membuang sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Bravo! Ini yang kami mahu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:00 PM | Show all posts
rakyat malaysia perlu ada tabiat membawa plastic beg dlm kocek, beg tangan, dlm kereta, etc...buang sampah dlm plastik beg dulu sebelum berjumpa dgn tong sampah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakar terus keta tu baru ada akal
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:01 PM | Show all posts
penah driver keta depan campak kotak ayam kfc, gua tgn tgn yg campak tu dah la hitam,beso & berbulu....kalau gua kasi hon sure dia akan campak parang pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:04 PM | Show all posts
Lepas ni dia x buat lagi dah....
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104914s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list