Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2626
View
71
Reply

Lelaki Gay Tumbuk Pasangan, Cemburu Keluar Dengan Orang lain

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 19-11-2019 12:59 PM
lubang taik pun nak berebut....

Meollss syak pegawai gayah bottom n kerani gayah top..habis la dedua kena tatatertib elakkan kene buang keje je sbb bersemburit..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 18-11-2019 08:35 PM
tanya azmin haha

Cadangan yang bernas
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
najib888 replied at 19-11-2019 04:26 PM
Nobito si gay bottom?

Wei.. Jgn nanti dia meroyan kata personal attack
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
saviour_09 replied at 19-11-2019 04:13 PM
sape top sape bottom?
gred 19 ke gred 44?

Tengok post #28

Pprtnya sister...sudah terang lagi bersuluh kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
{:yameteh{:laugh{:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8: Hahhahahahhahhahahhah ini kebenaran....sakit perut hakak gelak

{:laugh{:laugh{:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Staf gomen mana pulak ni? Federal ke state?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:47 PM | Show all posts
gummiebear replied at 19-11-2019 04:05 PM
Kena tindakan tatatertib tak kalau kes camni?

suspek je la yang kena...  sebab menumbuk...  mangsa tak sure...  maybe kena sebab bergayah kot...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk tunpang tumbuk boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tulah layan kali cari yg sekufu. Cari yg ala2 biawak ni mmg kering badan tinggal kulit dgn tulang je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa nak jadik dahhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 19-11-2019 08:47 PM
suspek je la yang kena...  sebab menumbuk...  mangsa tak sure...  maybe kena sebab bergayah kot... ...

Sakit dapat malu pun dapat kihkih

Cariklah yang sama2 pegawai barulah sekufu ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa mangsa domestic violent ni ala2 wanita pasghah. Yg kaki pukul ni lak ala2 laki biawak hidup bini yg kena bela dia.

Once dah duduk sama dgn toxic person, you are trapped for the rest of your life unless you do something major to break the wall.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:52 AM | Show all posts
jelitayu replied at 19-11-2019 06:04 PM
kalau cerita bab-bab husband kawin lain ni, mimpi ke, reality ke harus kena debik jugak...moral of ...

Tapi isteri yg mimpi tapi suami yg kena
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:15 AM | Show all posts
Modngengade replied at 19-11-2019 06:41 PM
Tengok post #28

Pprtnya sister...sudah terang lagi bersuluh kan

teruja sgt sampai tak perasan sis
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
jenis adek2 yg keja ofis dgn kemeja tuck in pastu bontot melentik bulat je kalah bontot acik2 kepam kahkahkah



Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:44 AM | Show all posts
joyahglam replied at 19-11-2019 12:53 PM
dulu-dulu, kalau bergaduh, lelaki berebut perempuan atau perempuan berebut lelaki. sekarang ni, lela ...

Kat sekolah aku, laki dgn perempuan (pengkid) bergaduh berebut perempuan. haha Kalau tak silap dah kawen skrg perempuan yg direbut dgn laki tu. siap jadi doktor lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 19-11-2019 04:13 PM
kakak syak yg kena tumbuk tu bottem, ala2 isteri yg menderita domestic violent sebegitu

ahhh feeling nyaa hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
ch3ngkoy replied at 19-11-2019 05:08 PM
haahaha...asal berlaki..

adoiiii lawaknya tered ni hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:13 AM | Show all posts
rase mcm nak tumbuk  2 2 tu je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115103s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list